Tipac obrazovky
Tipac obrazovky
Shanim nejaky slusny program na snimani obrazovky(nebo vybrane casti) ve W-XP neco co nezhorsi kvalitu obrazku to co jsem zatim puzival tak se mi zdalo ze kvalita ulozeneho obrazku je o dost horsi,kdyz tak co pouzivate vy-diky 

Re: Tipac obrazovky
ja pouzivam printscreen (to tlacitko) delam grafiku a kdyz pracuju na obalech k prezentačním CD a oni chtějí dozadu obrázek z prezentace staci stisknout printscreen, myslim ze je to nejjednodussi a nejrychlejsi, ale pokud neco schnis mrkni na www.stahuj.cz tam urcite neso sezenes -)Standa píše:Shanim nejaky slusny program na snimani obrazovky(nebo vybrane casti) ve W-XP neco co nezhorsi kvalitu obrazku to co jsem zatim puzival tak se mi zdalo ze kvalita ulozeneho obrazku je o dost horsi,kdyz tak co pouzivate vy-diky
BMW LIVE STYLE
-- *++++
-- ++++++++ (- BMW
-- +()+++-()+
-- *++++
-- ++++++++ (- BMW
-- +()+++-()+
Kdyby jsi chtěl dělat obrázky z video souborů (avi, mov,....), tak na to je nejlepší mv2player. Je to českej přehrávač a má v sobě přímo funkci uložit snímek v bmp nebo jpg. Funguje to naprosto skvěle a bezproblémově. Ale bohužel neumí asi dvd.Luter píše:Nevíte nějakém co típe obrázky z filmu ? já měl hypersnap jenže ten po vyjmutí dvd z mechaniky nechal na obrázku jen prázdný přehrávačdíky moc

E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7

-
-