Ahoj lidi
mám dotaz: je to klasika řekl bych. V přestupkovém zákoně (§22) je že přestupek to je až když překročím rychlost tuším 20km/h. Jak je tedy možné že dostanu pokutu za mnohem menší překročení rychlosti? Policie se tím neřídí?
Přestupek a pokuta
Re: Přestupek a pokuta
ridi se to necim jinym. to, ze dostanes pokutu, je ok.Scimitar píše:Ahoj lidi
mám dotaz: je to klasika řekl bych. V přestupkovém zákoně (§22) je že přestupek to je až když překročím rychlost tuším 20km/h. Jak je tedy možné že dostanu pokutu za mnohem menší překročení rychlosti? Policie se tím neřídí?
nekdo udelal vynatek neceho, co se hodilo a zapomel na zbytek ...
uz se to po webu resilo mockrat .
petr
BMW X5 4.4i (2001)
Subaru Legacy Kombi 2.0R (služební)
ex - e30 318i, 525ix Touring ...
Subaru Legacy Kombi 2.0R (služební)
ex - e30 318i, 525ix Touring ...
Re: Přestupek a pokuta
Ridi se tim, jenze tam je jeste F), ktery rika, ze prestupek je i jine chovani porusujici predpisy, takze namatkou muzu rict nerespektovani dopravni znacky oznacujici obec nebo tak neco a trada pampala...Scimitar píše:Ahoj lidi
O 20 km/h to je tak za petikilo, kdyz budou hodny, tak za 200, kdyz budou zli, tak litr... A kdyz budou jo moc hodni, tak bez pokuty. Ja dostal v prosinci petikilo za 79 v obci (jel jsem vic, ale byly to dve holky, tak zapsaly 79)...
E39 535i sedan