jakej je nejhorší motor od BMW
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
jakej je nejhorší motor od BMW
tak jakej máte názor na to jakej je uplne nejhorší motor od BMW...ted neberu vykonově ale celkově jako motor - výdrž, spotřeba, poruchovost....
Naposledy upravil(a) Flery dne 09. 03. 2005 14:01, celkem upraveno 1 x.
Tel : 773 622 822
Jasně... já jsem takové bávo měl taky, jenže to žralo jak nezavřené (když jsem zrovna neměl lehkou nohu) a ten výkon hm... ale určitě záleží na stavu. Já jsem měl hodně dost najeto... příjde mi to prostě jako kompromis - žere jako 325 ale výkon jako 318is (kromě toho - to ručení...)NICKMAN píše:Já mám 320 a nejhorší mě to rozhodně nepřipadne,nikdy sem s tim žádnej problém po motorické stránce neměl a navíc sem s ním spokojenej,jede dobře a spotřeba je taky dobrá.Záleží v jakém je ten motor stavu.Scimitar píše:nejhorší poměrově mi přijde M20 2.0
ja sem mel taky 320 z 86´ a zrychleni bylo paradni, zvuk nezapomenutelny..sice zabiral ve dvou fazich, odzacatku, pak chvili nic a pak zase od vyzsich otacek to bylo super. A s tou spotrebou? najel sem 240km za 500kc, bylo to na velkou vzdalenost, polovinu cesty sem jel doslova na spotrebu jako duchodce, druhou polovinu po ceste domu sem se honil s jednim polakem jako pubertak. A motor slapal jako hodinky i kdyz vse ostatni bylo ve spatnem vstavu..Scimitar píše:Ne že bych byl nějaký expert ale nejhorší poměrově mi přijde M20 2.0 protože na to kolik žere toho zas tolik neprodukuje, je to sice šestivál ale na čtyřválce se lépe shání díly. A to ručení je stejné jako u 2.5
jiste se tu zase rozpouta hadka o tom ze zere jako 325 a jede jako 318, ale ja sem si ten motor nemohl vynachvalit.
tot moje zkusenosti a muj nazor

Naposledy upravil(a) duska dne 09. 03. 2005 13:53, celkem upraveno 1 x.
No já taky říkám svoje zkušenosti... když jsem jel hodně lehkou nohou tak spotřeba kolem 11, brzda plyn o hodně hodně hodně víc...duska píše:ja sem mel taky 320 z 86´ a zrychleni bylo paradni, zvuk nezapomenutelny..sice zabiral ve dvou fazich, odzacatku, pak chvili nic a pak zase od vyzsich otacek to bylo super. A s tou spotrebou? najel sem 240km za 500kc, bylo to na velkou vzdalenost, polovinu cesty sem jel doslova na spotrebu jako duchodce, druhou polovinu po ceste domu sem se honil s jednim polakem jako pubertak. A motor slapal jako hodinky i kdyz vse ostatni bylo ve spatnem vstavu..Scimitar píše:Ne že bych byl nějaký expert ale nejhorší poměrově mi přijde M20 2.0 protože na to kolik žere toho zas tolik neprodukuje, je to sice šestivál ale na čtyřválce se lépe shání díly. A to ručení je stejné jako u 2.5
jiste se tu zase rozpouta hadka o tom ze zere jako 325 a jede jako 318, ale ja sem si ten motor nemohl vynachvalit.
no tak to ale nemuzes vztahovat pak na 320tky, mel si motor neserizenej a nebo po smrti ci jinak rozhrkanej..to nemuzes prece takhle brat..Scimitar píše:No já taky říkám svoje zkušenosti... když jsem jel hodně lehkou nohou tak spotřeba kolem 11, brzda plyn o hodně hodně hodně víc...duska píše:ja sem mel taky 320 z 86´ a zrychleni bylo paradni, zvuk nezapomenutelny..sice zabiral ve dvou fazich, odzacatku, pak chvili nic a pak zase od vyzsich otacek to bylo super. A s tou spotrebou? najel sem 240km za 500kc, bylo to na velkou vzdalenost, polovinu cesty sem jel doslova na spotrebu jako duchodce, druhou polovinu po ceste domu sem se honil s jednim polakem jako pubertak. A motor slapal jako hodinky i kdyz vse ostatni bylo ve spatnem vstavu..Scimitar píše:Ne že bych byl nějaký expert ale nejhorší poměrově mi přijde M20 2.0 protože na to kolik žere toho zas tolik neprodukuje, je to sice šestivál ale na čtyřválce se lépe shání díly. A to ručení je stejné jako u 2.5
predtim sem mel e21, 2l, zral mi tak 15-18l a litr oleje na 100km a jel jako 120tka, presto sem netvrdil ze je spatny, protoze vim, ze byl uplne za zenitem.
l
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
Tak já nevim - vem si to celkově (třeba jen statistiky na stránce) - 2.0 je podle mne kompromis a špatnej protože to není ani o výkonu ani o spotřebě. Kdo chce výkon má 325 kdo spotřebu má 318... kompromisy ne e.duska píše:no tak to ale nemuzes vztahovat pak na 320tky, mel si motor neserizenej a nebo po smrti ci jinak rozhrkanej..to nemuzes prece takhle brat..Scimitar píše:duska píše: ja sem mel taky 320 z 86´ a zrychleni bylo paradni, zvuk nezapomenutelny..sice zabiral ve dvou fazich, odzacatku, pak chvili nic a pak zase od vyzsich otacek to bylo super. A s tou spotrebou? najel sem 240km za 500kc, bylo to na velkou vzdalenost, polovinu cesty sem jel doslova na spotrebu jako duchodce, druhou polovinu po ceste domu sem se honil s jednim polakem jako pubertak. A motor slapal jako hodinky i kdyz vse ostatni bylo ve spatnem vstavu..
No já taky říkám svoje zkušenosti... když jsem jel hodně lehkou nohou tak spotřeba kolem 11, brzda plyn o hodně hodně hodně víc...
predtim sem mel e21, 2l, zral mi tak 15-18l a litr oleje na 100km a jel jako 120tka, presto sem netvrdil ze je spatny, protoze vim, ze byl uplne za zenitem.
l
ja s 325 bohuzel moc zkusenosti nemamScimitar píše:Tak já nevim - vem si to celkově (třeba jen statistiky na stránce) - 2.0 je podle mne kompromis a špatnej protože to není ani o výkonu ani o spotřebě. Kdo chce výkon má 325 kdo spotřebu má 318... kompromisy ne e.duska píše:no tak to ale nemuzes vztahovat pak na 320tky, mel si motor neserizenej a nebo po smrti ci jinak rozhrkanej..to nemuzes prece takhle brat..Scimitar píše:
No já taky říkám svoje zkušenosti... když jsem jel hodně lehkou nohou tak spotřeba kolem 11, brzda plyn o hodně hodně hodně víc...
l
je vporadku ze mas nazor jaky mas. Jak rikam, ja sem si ten motor nemohl vynachvalit a hned bych si ho koupil zase.
-
-
Rozhodne nechvalim 2.0Fx píše:Kazda liska chvali svuj ocas, jak tu nedavno rekl Francis.![]()
Proste pomer provozni naklady a vykon neni pro dvoulitr zrovna super, a proto se na nej plive. Ja bych s nim byl asi taky relativne spokojenej, stejne jako jsem spokojenej ted se zabozroutem a nejak nemam duvod menit.