Audi, proč ne?
Audi, proč ne?
Ondra ex.M-Fahrer
Jojo, to je myslim, taky dobrej stroj...ale hur se shaní..známej ji shanel a furt takovy vselijaky bastl...az si radsi koupil supru

B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...
říkal jsem ti že mám jednu pěknou a nechtěli ste.Iwan píše:Jojo, to je myslim, taky dobrej stroj...ale hur se shaní..známej ji shanel a furt takovy vselijaky bastl...az si radsi koupil supru![]()
---:: www.desp.ic.cz ::--- BMW fun site
=M40 šicí stroj=
=M40 šicí stroj=
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
takovou audinu ma spoluzak - daval tomu cocku aj za studena (-10 stupnu auto stoji 6 hodin na tom mrazu on to pak nakopl a hned pekne roztacel az k cervenymu...) taky ze mu po 14 dnech zaclo auto klepanim ventylu pripominat skupinu chlapku s bongama a tak tomu daval este chvilku pokurit a pak putovalo auto na par tydnu do servisu (oprava okolo 15 000) ale co, vsak on na to ma 
no vidis, to uz ani nevim...a bylo to fakt S2 2,2T s asi 230psama v zakladu a tema peknejma budickama na stredovy konzoli?Herák píše:říkal jsem ti že mám jednu pěknou a nechtěli ste.Iwan píše:Jojo, to je myslim, taky dobrej stroj...ale hur se shaní..známej ji shanel a furt takovy vselijaky bastl...az si radsi koupil supru![]()
mm, ale stejne, sest valcu(a turbo
B ílo M odrá W rtule
Opravy, upravy, G.O...
Opravy, upravy, G.O...
Taxe tam jukni, prosim...to by me celkem zajimalo...dik..
B ílo M odrá W rtule
Opravy, upravy, G.O...
Opravy, upravy, G.O...