Vrakáče
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
Jo tu Harfu musim taky potvrdit ze stoji za hovnajs. Bracha tam byl pro naraznik na golfa frajer ze jo neni problem a teprv doma sme zjistili ze naraznik je na vento tudiz nepasuje na golfa tak hned zpet ze ho vymenime a frajer na vrakarne ze nas nezna a uz to jelo.....
Ja tam byl asi pred pul rokem pro nejakou vec uz si nepamatuju pro co a manik ze to ma v tom skladisti asi 25 km od Harfy at si tam zajedu ze mi to ty jeho poskoci daj ja jestli tam nekdo bude at nejedu zbytecne a on jo tet sem tam volal sou tam ..... tak sem vyrazil a samozrejme tam nikdo nebyl takze nejakejch 50km zbytecnyho cestovani + zablitej cas k tomu...
V Lopuchovce zatim jenom spokojenost
Ja tam byl asi pred pul rokem pro nejakou vec uz si nepamatuju pro co a manik ze to ma v tom skladisti asi 25 km od Harfy at si tam zajedu ze mi to ty jeho poskoci daj ja jestli tam nekdo bude at nejedu zbytecne a on jo tet sem tam volal sou tam ..... tak sem vyrazil a samozrejme tam nikdo nebyl takze nejakejch 50km zbytecnyho cestovani + zablitej cas k tomu...
V Lopuchovce zatim jenom spokojenost
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
...jak to jelo ?Maranelo píše:Jo tu Harfu musim taky potvrdit ze stoji za hovnajs. Bracha tam byl pro naraznik na golfa frajer ze jo neni problem a teprv doma sme zjistili ze naraznik je na vento tudiz nepasuje na golfa tak hned zpet ze ho vymenime a frajer na vrakarne ze nas nezna a uz to jelo.....![]()
Jak to dopadlo ?
BMW The Ultimate Driving Machine
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
no jak by
hadka jak jinak
a nakonec povolil ze ho teda vymeni
ale nevim jestli je to ten samej clovek co tam byl tehda ono uz je to s tim naraznikem pohadka stara asi 3-4 roky

PS: mel kliku ze tam s nama nejel otec ten si tyhle zmrdiky dava k veceri
i kdyz uz je taky trosku klidnejsi nez pred par lety skoda uz neni takova pldel jak kdyz sem byl o par let mladsi a tata taky 
PS: mel kliku ze tam s nama nejel otec ten si tyhle zmrdiky dava k veceri