neměli by někteří místní členové kontakt na někoho, kdo by dokázal udělat renovaci kol? Jedná se o 15" origo pavučiny.
Renovací nemyslím jen otryskat a naplácat komaxit!
Firmu, která udělá rovnání a případné dovaření poškozených míst bych měl, bohužel nedělají lakování mokrou cestou (pouze komaxit). Což mi vadí, že zatím každé kolo v komaxitu mělo jakýkoliv popis/značku na kole zalitou. Sice mi tvrdili, že správně provedený komaxit toto nemá, ale to se mi nezdá z toho důvodu, že komaxit je vlastně plastový prášek spečený do jedné spojité vrstvy. Ověřený lakýra bohužel alu kola nedělá...
Co bych tedy potřeboval:
Varianta A: Někdo co udělá vše komplet (odlakování chemickou cestou, případně rovnání, dovařování, příprava pod lak, lak mokrou cestou). Požadavek je, aby práce byla opravdu provedena kvalitně a proběhlo vše podle domluvy
Varianta B: Někdo co udělá lakování mokrou cestou s použitím laků vhodných na alu kola (údajně by měla být použita změkčovadla do laku, aby se předešlo praskání). Opět s důrazem na detail
Ideálně pro mě je někdo z okolí Ostravy, ale v případě největších nedostatků to odvezu klidně dál (ale samozřejmě do Plzně atp. se mi moc nechce

Díky za případné tipy