Zatím pár fotek.

paca píše:Ještě mu tam zbývá pár stovek otáček do červenýho, takže pojede určitě víc.Amper píše:na mojej byvalej 325i tiez tachac ukazal 220km/h tak z motorom 3,5musii viac
Omlouvám se za anonimitu, psal jsem to ja nejak se mi to vodhlásilo.Anonymous píše:jak jsem vypozoroval tak z 210km/h na 225km/h na 300metrech, to dělá 3,6km/min -> to dělá 300m za 5 sekund....... nevim jestlis tomu dával plnekj kýbl, ale i tak je to dost hustý s ETOU mám ze 175 na 200 za 20sekund. Ten krouťák to musí bejt požitek.
Podle mě museli překopat kromě motoru ještě dost věcí,ne? když měli kastli z 318, např. brzdy+tlumiče+pružiny. A nebo na to kašlali.101330 píše:Jednou jsem takovýho týpka jako jsi ty potkal, taky to delal, taky na ulici a taky v Praze. Tenkrát jsem byl čerstvej hrdej majitel 325e, zastavil jsem na kus řeči. A masérsky jsem jim vysvětloval že E30 jsou dobrý káry, jejich 318 se z mojí 325 nedá srovnat.Kapičku mi spadla čelist, když mi řekli že si do tý 318 dávaj 3,5i a že se to fakt nedá srovnat.
Ja teda nevym ale jak uz rikal ondra, maximalkou se neposuzuje vykonnost auta, na to koukaj hlavne maly kluciLuter píše:paca píše:Ještě mu tam zbývá pár stovek otáček do červenýho, takže pojede určitě víc.Amper píše:na mojej byvalej 325i tiez tachac ukazal 220km/h tak z motorom 3,5musii viac
Nemám nic proti jo ale kde máš řečeno že to do červeného vytočí na pětku? jinak tady nevidím nic zajímavého.... 227.3(výpočet ne tacho) jela i moje bývalá 325 a průměrné zrychlení 7.3s ....takže nic moc měl by ses líp ukázatdodej čísla sprint na 400m zrychlení 0-200km/h nějaké video zrychlení jako tady má Ondra atd a ne to že to jede 220 a že jsi spálil na tom 4 gumy to nejsou žádné výkony a žádná frajeřina..............a nalakuj si ty kotouče vypadá to fakt strašně jak je to rezavé
a já blbec se doma s autem piplám abych tady neměl ostudu jak sem nahodím fotky......
![]()
![]()
SORRY za tu kritiku je to jen můj názor. Jestli to nebude rozežranost z taťkového vozového parku![]()
P.S. jen tak pro zajímavost ted dodělal E24 645i Turbo, už se těším na testy