Rádia?
Rádia?
Čau lidi, hoďte sem pls nějaké linky na jeté dobré levné ... rádia.
Dík!

Proč jenom jsem autohifi.cz čekal jako první odpověď...
Tam jsem to prolízal a celkem nic.
Adresa v Praze mi moc nepomůže, ale dík!
A nový by se dalo, ale já jdu po určitých typech a ty bych nové nezaplatil...
No... O zastavárnách v Brně jsem slyšel samé dobré věci, ale kde je najít? Vím snad jenom o spodním traktu...

Adresa v Praze mi moc nepomůže, ale dík!
A nový by se dalo, ale já jdu po určitých typech a ty bych nové nezaplatil...
No... O zastavárnách v Brně jsem slyšel samé dobré věci, ale kde je najít? Vím snad jenom o spodním traktu...

V USA je vsechna ele o polovinu levnejsi, levnejsi jak Japan.Havran píše:Docela bych bral Sony CDX F5700. Ale nechce se mi dávat za to takovou přiřážku když v US je cena o polovinu menší. Šmejdi.
Treba kdyz u nas stal Playstation 2 10 000kc , tak na 5.Avenue v N.Y jsem ho mohl mit za 150 USD...jen to byla ta jejich NTSC, potom jsem uz doma otevrel casak a tam v obchode s PC hrama mimo jine nabizeli prechodnik pro PS2 NTSC na PAL za 250kc....takze jsem to mel vzit..
E 34 M5
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
krom toho vetsina televizi uz umi NTSC a trafo z 110/220 sezenes za parpsena píše:V USA je vsechna ele o polovinu levnejsi, levnejsi jak Japan.Havran píše:Docela bych bral Sony CDX F5700. Ale nechce se mi dávat za to takovou přiřážku když v US je cena o polovinu menší. Šmejdi.
Treba kdyz u nas stal Playstation 2 10 000kc , tak na 5.Avenue v N.Y jsem ho mohl mit za 150 USD...jen to byla ta jejich NTSC, potom jsem uz doma otevrel casak a tam v obchode s PC hrama mimo jine nabizeli prechodnik pro PS2 NTSC na PAL za 250kc....takze jsem to mel vzit..
Tel : 773 622 822