Dárky mladým
Dárky mladým
Cagos, co ste koupili svým kočkám (ženským
), dejte mi trochu inspirace.... nemám NIC !!!!! honéééééééémmmm

...

Re: Dárky mladým
takový sexy prádýlko neuškodíZdrahy píše:Cagos, co ste koupili svým kočkám (ženským), dejte mi trochu inspirace.... nemám NIC !!!!! honéééééééémmmm
EX e28 525e
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
MADmaniac píše:taky tak ale dneska uz bych asi neco koupit mel
uvazoval sem ze bych mladej koupil novou gola sadu , otci wapku a matce novou vrtacku, segre mozna momentak. to sou samy takovy sikovny a prakticky veci ale nejsem si jistej jestli by z nich byli uplne uneseni.

Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
Re: Dárky mladým
Díky za typ ... hned jsem jel na nákupyMazety píše:takový sexy prádýlko neuškodíZdrahy píše:Cagos, co ste koupili svým kočkám (ženským), dejte mi trochu inspirace.... nemám NIC !!!!! honéééééééémmmm

Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
hehe já si hlavu nelámal
hehe já si hlavu nelámal, tu svojí znám dobře takže vim co chtěla, jasně auto, ale po tom co mi tenhle rok drcla 3xkrát do někoho s kraksnou, tak auto už naštěstí nece, a zdědí moje starý asi, takže sem jí koupil kolo co si přála, aby mohla jezdit s čoklama, dál se jí líbil nějakej vobraz, tak ten potají sem taky zakoupil, no pak nějaký hadry a taky etě nějakou maličkost od H.R.Gigera, páč vod něj se jí bude líbit určo šecko. he
Takže mam jasno woe, vo ničem neví a bude mít určo radost.
Mi nepovidej že nevíš co, já první tejden taky přemejšlel co by jí udělalo radost, pak se si vzpoměl na takovejch věcí co jí zajímá, že sem zase skoro nevěděl co z toho vybrat.
S ní žiješ, ne tak víš vo čem mluví a co jí zajímá.

Takže mam jasno woe, vo ničem neví a bude mít určo radost.
Mi nepovidej že nevíš co, já první tejden taky přemejšlel co by jí udělalo radost, pak se si vzpoměl na takovejch věcí co jí zajímá, že sem zase skoro nevěděl co z toho vybrat.
S ní žiješ, ne tak víš vo čem mluví a co jí zajímá.