jak si užíváte sníh?
jak si užíváte sníh?
včera když nasněžilo jsem se konečně vyřádil.Nikdy(4 roky) jsem neměl zimní pneu,pořídil jsem nové protektory 165/70 14 - nevěřil bych co to dokáže.Žil jsem pořád v domnění,že když napadne sníh tak si ani neškrtnu,natož že bych si mohl tak zařádit.
Jsem moc rád,že mám auto se zadním náhonem,byť jen M10-ku.
Jsem moc rád,že mám auto se zadním náhonem,byť jen M10-ku.
Předokolka do zimy? Včera jste to měli vidět u nás ve firmě. Já projel v pohodě až na parkiviště, jen při vystupování jsem zapadl po kolena do sněhu.
A pak to šlo jedno za druhým, neprohrnuté takže každé druhé auto zůstalo mezi vraty. opel kadet fabia felicia favorit....
Jo a na parkovišti první favo jsme vytlačili, druhé jsem zapřáhl a vytáhnul.
Ale spíš než zadokolkou to bude tím, že je to BMW.
(525iX touring)

A pak to šlo jedno za druhým, neprohrnuté takže každé druhé auto zůstalo mezi vraty. opel kadet fabia felicia favorit....
Jo a na parkovišti první favo jsme vytlačili, druhé jsem zapřáhl a vytáhnul.
Ale spíš než zadokolkou to bude tím, že je to BMW.

(525iX touring)
- Michal E21
- Kontaktovat uživatele:
Jel jsem v nedeli na hory
, naprosto idealni podminky, od Nove Paky souvisla vrstva snehu
. Jak zjistuji, tak 5-ka se chova na snehu vyrazne stabilneji nez 3-ka, nicmene jezdit smykem jde krasne. Jen jsem nepochopil, jak nekdo predemnou s oktavkou mohl dostat pretacivy smyk
a malem to rozbit o svodidla a to jeste zdrzoval.

------------------------
E21 316, E21 323i, E28 524TD
<a>http://e30-2.wz.cz</a>
E21 316, E21 323i, E28 524TD
<a>http://e30-2.wz.cz</a>
To vis, jak to trochu rozhodis, tak ten batoh te uz tahne. Kebrdle by mohl vypravet, jak jel za mnou a malem si skocil do lesaMichal E21 píše:Jel jsem v nedeli na hory, naprosto idealni podminky, od Nove Paky souvisla vrstva snehu
. Jak zjistuji, tak 5-ka se chova na snehu vyrazne stabilneji nez 3-ka, nicmene jezdit smykem jde krasne. Jen jsem nepochopil, jak nekdo predemnou s oktavkou mohl dostat pretacivy smyk
a malem to rozbit o svodidla a to jeste zdrzoval.

E39 535i sedan
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
Předokolky jsou v té přetáčivosti pěkně nebezpečný.. Teda nebezpečný pro nezávodníky.. Já jsem se jednou málej roztočil s Fávem, jel jsem z kopce na mokrejch kostkách, bylo mi 18 a na celým širým světě nebyl lepší řídič, než já, tak jsem najel do zatáčky, tak půl plynu /i když u Faféna je to jedno/, jenže to něják přestávalo zatáček, tak jsem rozumně a velice rychle pustil nohu z plynu a už jsem to tam honil jak pindíka, ale ustál jsem to
... .Tentokrát....

U nás (Ostravsko) napadnul jen takový poprašek, ale navečer to přimrzlo, takže když jsem včera jel z odpolední, zajel jsem si na takové opuštěné parkovišťátko a tam jsem se asi 20 minut točil jak blbeček
A dneska jsem pořád přemýšlel, od čeho mě bolí levá ruka - to je z toho, jak jsem pořád kmrdlal volantem, aby to jelo co nejdýl bokem (pravá byla na ručce - blbý zvyk z Astry...
). Myslím, že rodinný kombíček ve šmirglu, to je pokoukáníčko... 

A dneska jsem pořád přemýšlel, od čeho mě bolí levá ruka - to je z toho, jak jsem pořád kmrdlal volantem, aby to jelo co nejdýl bokem (pravá byla na ručce - blbý zvyk z Astry...