NFSU 2
mno ja to uz rpestal hrat protoze me nebavi dlouhe zavody (5kol vedu a pak mi to ujede a sme v prdeli a cele znova...) ale zrejmne to bude tim ze mas malo hvezdicek.....Fikux píše:momentálně jsem taky někde kolem 60% podepsanou třetí sponzorskou smlouvu, akorát jsem dojezdil všechny závody a v mapě se mi již žádný neobjevuje a ani soupaři na silnici již nejezdí ... máte s tim někdo nějaký zkušenosti jak dál?
jinak ja jeste jezdim 240sx..lexuse mam ale nissan je hezci

http://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
Lithophane a noční světla
To TT má myslim šest hvězdiček ... jediný co tam jde ještě přidat jsou karbonová haubna a spoilery, ale to se mi nelíbí, tak to na to necpu ... asi bych teda měl, co?Wolferine píše:mno ja to uz rpestal hrat protoze me nebavi dlouhe zavody (5kol vedu a pak mi to ujede a sme v prdeli a cele znova...) ale zrejmne to bude tim ze mas malo hvezdicek.....Fikux píše:momentálně jsem taky někde kolem 60% podepsanou třetí sponzorskou smlouvu, akorát jsem dojezdil všechny závody a v mapě se mi již žádný neobjevuje a ani soupaři na silnici již nejezdí ... máte s tim někdo nějaký zkušenosti jak dál?
jinak ja jeste jezdim 240sx..lexuse mam ale nissan je hezci
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
mno a barvy&laky mas vsechny?
co worldmapa ci jak se to menuje (proste to co muzes dat v garazi) tma zadne zavody nemas?
co worldmapa ci jak se to menuje (proste to co muzes dat v garazi) tma zadne zavody nemas?
http://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
Barvu mám takovou tu special a polepy taky takový ty underground s nejvyšším hodnocenim ... na mapě se mi zobrazujou pouze objevený shopy a ty se mi ve statistice píšou, že je mám všechny ... tak nevim.Wolferine píše:mno a barvy&laky mas vsechny?

Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
ne ja nemyslim tu mapu co mas normalne ale ale tu co je pristupna v garazi a jdou z ni primo jezdit zavody
ale asi to spis bude tema hvezdickama
ale asi to spis bude tema hvezdickama
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Já už jsem to dohrál.Jinak postup jsem provozoval stejnej jako ty.Teď jsem skončil a mám Civica úplně na plno,Supru na plno,Mustanga na plno a RX-8 jen tak decentka.Mr.1 píše:Já sem si dal češtinu,takže jezdím podle toho a zatím není broblemo.
Mám jedno auto kam cpu uplně všechno,aby mě pouštěli dál a druhý si dělám podle sebe
2Fikux : Stejnej problém má kamarád,řešili jsme to u něj snad 3 hodiny a shrnuli to tím,že je to asi blbě vypálený.Nic nepomáhalo.Úpravy všechny,auta ty nejlepší,polepy,barvy,všechny závody v garáži odjetý a nic.Buď je to nějaká herní výrobní chyba,nebo....