Jaguar XK-R
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Jaguar XK-R
Tak jsem se dnes svezl v Jaguaru XK-R a můžu vám říct,že je to nálož jako kráva.Rok výroby 2003,najeto cca 7500km a nabourali ho na prdel,tak to měl kamarád v servisu a dneska ho dovezli z lakovny,tak mi volal ať se přijedu svézt.To byla kotelna.Kdybych měl fota,tak to sem mrsknu,ale mám jen video z kamery.Jinak pro ty co neví.V označení to R znamená něco jako u BMW M nebo u Mercedesu AMG.Poprvé jsem jel v něčem,co má 450koní.Měřili jsme na letišti zrychlení a na obyčejnejch stopkách na mokru se zapnutym protiskluzem necelejch 6s.Já byl hotovej.
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem se svezl / jako spolujezdec/ v Aston Martin DB7 a přijde mi, že ti britové mají takový zakřiklý projev, bez emocí, jako jedou, jasně, že jedou. Jakej máš pocit z toho Jága?
Že se k tomu ještě vracím, ve Viperu máš emoce jako hovado. Když tomu naložíš v tunelu, tak už to vyloženě bolí do uší, jak to řve..
Že se k tomu ještě vracím, ve Viperu máš emoce jako hovado. Když tomu naložíš v tunelu, tak už to vyloženě bolí do uší, jak to řve..
Re: Jaguar XK-R
XK8=>atmosferakTweety píše:Tak jsem se dnes svezl v Jaguaru XK-R a můžu vám říct,že je to nálož jako kráva.Rok výroby 2003,najeto cca 7500km a nabourali ho na prdel,tak to měl kamarád v servisu a dneska ho dovezli z lakovny,tak mi volal ať se přijedu svézt.To byla kotelna.Kdybych měl fota,tak to sem mrsknu,ale mám jen video z kamery.Jinak pro ty co neví.V označení to R znamená něco jako u BMW M nebo u Mercedesu AMG.Poprvé jsem jel v něčem,co má 450koní.Měřili jsme na letišti zrychlení a na obyčejnejch stopkách na mokru se zapnutym protiskluzem necelejch 6s.Já byl hotovej.
XK-R=>supercharged, ma kompresor, tak aby to nejelo
Btw. fakt cool kara
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
A pak si dej auto do servisu na opravu laku. Protahnou ti ho po letisiti, mozna po okreskach nebo sotoline a muzes byt rad kdyz ho nerozstreli. Ach jo. Vim proc si na aute delam skoro vsechno sam nebo u nej v servisu stojim a nikoho za volant nepustim.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Taky souhlas.. mně stacilo kdyz mi znamej (nekolikanasobnej mistr CR v zavodech do vrchu) delal na Bawu desticky.. pak rek ze to trochu projedem, aby si sedly.. hmm no mel sem v nadrzi neco okolo 10 litru benalu a zhruba po 20 km jeho jizdy uz blikala rezerva.. tu vyjel taky.. a o vzorku na pneumatikach a 170km/h ve vesnici ani nemluvim..
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
Přesně takhle se totiž destičky zajížděj
To je tak maximálně zmizíš a vysypou se ti jako popel. Nic ve zlým proti tobě..
Ještě k těm servisům, to je prostě normální. Přivezli do servisu Ford Sierra Cosworth 4x4 úprava od Charouze 300 Ps. Majitel odjel a pět minut na to už to mechanik rval na NEPŘEHLEDNÝ okresce 190 a ještě se mi chlubil, jako zákazníkovi, tak jsem se otočil na patě a odjel do pr****
Ještě k těm servisům, to je prostě normální. Přivezli do servisu Ford Sierra Cosworth 4x4 úprava od Charouze 300 Ps. Majitel odjel a pět minut na to už to mechanik rval na NEPŘEHLEDNÝ okresce 190 a ještě se mi chlubil, jako zákazníkovi, tak jsem se otočil na patě a odjel do pr****
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Nazval bych to tichá voda,břehy mele.Nenápadný,do 4000 tichý auto.Ale potom to příjdebmwm3 píše:Já jsem se svezl / jako spolujezdec/ v Aston Martin DB7 a přijde mi, že ti britové mají takový zakřiklý projev, bez emocí, jako jedou, jasně, že jedou. Jakej máš pocit z toho Jága?
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby jsi toho Jaguara viděl,když ho německý majitel přivezl,nevěřil bys,že to ještě někdy pojede.Když to dával do Německa,do Jaguara,tak mu řekli,ať počítá s cca 35tis.Eur.Ten kluk mu to spravil za 250tis.Kč.A pokud to auto není studený,nepálíš cizí gumy,nevyjíždíš cizí benzín,tak si osobně myslim,že je úplně jedno,kdo na ten plyn šlapeFrancis píše:A pak si dej auto do servisu na opravu laku. Protahnou ti ho po letisiti, mozna po okreskach nebo sotoline a muzes byt rad kdyz ho nerozstreli. Ach jo. Vim proc si na aute delam skoro vsechno sam nebo u nej v servisu stojim a nikoho za volant nepustim.
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
A tys seděl vedle nějAlbert píše:Taky souhlas.. mně stacilo kdyz mi znamej (nekolikanasobnej mistr CR v zavodech do vrchu) delal na Bawu desticky.. pak rek ze to trochu projedem, aby si sedly.. hmm no mel sem v nadrzi neco okolo 10 litru benalu a zhruba po 20 km jeho jizdy uz blikala rezerva.. tu vyjel taky.. a o vzorku na pneumatikach a 170km/h ve vesnici ani nemluvim..
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Jak říkáš,myslím že je to normální.Upřímně,kdo by se nesvezl,kdyby u sebe v servisu dělal 450psový auto 3 měsíce,potom ho dodělal a nesvezl se.Pouze garanční kontroly probíhají obráceně.Napíšou ti zkušební jízdu a při tom na tachometru není ani o kilometr více - vlastní zkušenost.A pokud bylo auto zrušený skoro na odpis,tak je logický,že se to potom jde projet,jestli to vůbec jede rovně !!! Neříkám při výměně brzdových destiček.Ale v případě,kdy bylo auto o 1,5m zkrácený .... nevidim na tom nic špatnýhobmwm3 píše:Přesně takhle se totiž destičky zajíždějTo je tak maximálně zmizíš a vysypou se ti jako popel. Nic ve zlým proti tobě..
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Pis si co chces, protahovat cizi auto na plny plyn po letisti a jeste s kamaradickama vedle sebe neni normalni. Mozna v tehle bananove republice ti to tak prijde, ale neni to eticke. Co bys rekl kdyby ti gynekolog po lekarskem zakroku ojel manzelku/pritelkyni? Jen by chtel zkontrolovat ...Tweety píše:Kdyby jsi toho Jaguara viděl,když ho německý majitel přivezl,nevěřil bys,že to ještě někdy pojede... A pokud to auto není studený,nepálíš cizí gumy,nevyjíždíš cizí benzín,tak si osobně myslim,že je úplně jedno,kdo na ten plyn šlape...
... myslím že je to normální. Upřímně,kdo by se nesvezl,kdyby u sebe v servisu dělal 450psový auto ... je logický, že se to potom jde projet, jestli to vůbec jede rovně ... nevidim na tom nic špatnýho
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Jo to me prekvapilo, kdyz sem informativne volal do Bychla kolik by stalo novy spojkovy lozisko na e28.. rikali ze tak 8000+prace+400Kc za projizdku mechanikem
Coz sem moc nepochopil, prej to pan mechanik musi projet aby pochopil o co tam go..
No pak sem volal do jednoho servisu u Kolina kde opravujou bouracky.. a rekli mi ze 5000 i s praci..
No pak sem volal do jednoho servisu u Kolina kde opravujou bouracky.. a rekli mi ze 5000 i s praci..
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Podle mě absolutně debilní a nemístný přirovnání,ale to je zase můj názorFrancis píše:Pis si co chces, protahovat cizi auto na plny plyn po letisti a jeste s kamaradickama vedle sebe neni normalni. Mozna v tehle bananove republice ti to tak prijde, ale neni to eticke. Co bys rekl kdyby ti gynekolog po lekarskem zakroku ojel manzelku/pritelkyni? Jen by chtel zkontrolovat ...Tweety píše:Kdyby jsi toho Jaguara viděl,když ho německý majitel přivezl,nevěřil bys,že to ještě někdy pojede... A pokud to auto není studený,nepálíš cizí gumy,nevyjíždíš cizí benzín,tak si osobně myslim,že je úplně jedno,kdo na ten plyn šlape...
... myslím že je to normální. Upřímně,kdo by se nesvezl,kdyby u sebe v servisu dělal 450psový auto ... je logický, že se to potom jde projet, jestli to vůbec jede rovně ... nevidim na tom nic špatnýho
-
Návštěvník
a co by jako měl říkat? Může bejt rád že ušetřil třičtvrtě mega za opravu fašista zkurvenej a za ušetřený prachy tady může nělat machry na čehouny...Flery píše:osobně taky nemam rád když dávam někomu auto a jezdí mi v tom.proto si taky co můžu dělam ám anebo sem s mechaniem na dílně a pomáham mu.
Ale kdo by odolal že? co by asi řek ten němčour kdyby tohle vědě?
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
někdo kdo provede opravu za 250 000 muže bejt rád je to kšeft.Anonymous píše:a co by jako měl říkat? Může bejt rád že ušetřil třičtvrtě mega za opravu fašista zkurvenej a za ušetřený prachy tady může nělat machry na čehouny...Flery píše:osobně taky nemam rád když dávam někomu auto a jezdí mi v tom.proto si taky co můžu dělam ám anebo sem s mechaniem na dílně a pomáham mu.
Ale kdo by odolal že? co by asi řek ten němčour kdyby tohle vědě?
Tel : 773 622 822