Novy tunel, ale...

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Uli_d
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uli_d » 27. 08. 2004 20:47

Simir píše: A to si vezměte, že se tu bavíme jenom o přitroublý rychlosti. Kde sou wostatní přestupky ...
Presne tak!!! Ja sem treba strasne alergickej na neblikace!!! Normalne jezdim slusne, poustim lidi pred sebe atd ... ale jak nekdo neblikne, tak tak ho necham vycukat za Avii nebo troubim!!! Skoda, ze nejsou prachy na ty kamery v autech ... "Pane ridici, jedeme za Vama 5 minut a Vy jste 10x nepouzil znameni o zmene smeru jizdy - to mame po stokorune, date na 1000 Kc." To by byla parada!!!

Jinak staci mit mozek v hlave - nekdy koukam jak blazen - taky jezdim po meste 70-80, ale treba od tramvajovech ostruvku s lidma se drzim co nejdal, jedu pomalejc a ve strehu - a prede mnou borec skoro dre kolama o obrubnik ostruvku ... atd, atd...

A buzerace? Srat od policajtu na hlavusi nechat nemusite! Maj toho sice jeste co dohanet, ale to nezalezi jenom na nich. - jenom dodrzovani zakonu. Doufam, ze se to tady poradne sprisni - treba jako v holandsku!!! Holt zacnu taky jezdit pomalejc - tu cenu za bezpecnost jsem ochotnej zaplatit.

Nevim proc se tady rozcilujete? Vadi vam, ze zaviraj vrahy? Dokonce i pokus o vrazdu je zlocin - a pokusu o vrazdu vidim denne na silnici plno!!!

Dalsi vec. Projizdel jsem za pekneho slunecneho dne nasi vlast a lesni useky kde se strida svetlo - tma ... lidi svitte celej rok!!!!! Schvalne jsem daval bacha a to jsou useky kdy treba 2-3 vteriny to protijedouci auto videt neni - a kdyz pojedete oba vic u prostred ( coz na tech nasich tankodromech neni nic neobvyklyho) ... BUM!

Tot muj pohled.

lucky325i

Příspěvek od lucky325i » 27. 08. 2004 21:00

Cetl jsem to od 4 stranky ale nikde jsem si nevsimnul neceho podstatnyho.. Ač sam nejezdim zrovna podle predpisu (rychlost,parkovani atd) asi jako vetsina znas tak si myslim jak se tady hodne pise ze nektery omezeni rychlosti jsou zbytecny (davam za pravdu..) Jenze vemte to na druho stranu. Kdyz povoli 100 tam kde je normalne 80 a daji to na tu 100 aby teda dejme tomu vysli vstric tak se nebude jezdit 100 ale bude se zase jezdit v pohode o 20 vic - v lepsim pripade.. a vysledek? zase stejnej.. proc je tam jen 100 kdyz se necha jet 120... kdo z vas jezdi po dalnici 130? a mino 90? kazdej jedem neco pres.. pocita se s odchylkou tacho a stim ze se nebude merit presne na rychlost.. :) po zverejneni toho ze bude bodovej system sem pouze podotkl - sem zvedav jak dlouho me vydrzi ridicak :twisted:
takze to beru tak je tam 50 jedu vic budu muset platit.. :( i kdyz by to bylo pouze o 10... no spis se budu spolehat na to ze to ukecam ale pokazdy to nevyjde.. :(

v obci je 50 a stejne se meri od 60 - mino 90 a opet meri min od 100 a kdyz sem byl na dalnici kde je 130 a videl ze berou auta co jedou 160 a vic tak na otazku proc? bylo zdeleno no to by jsme museli brat skoro vsechny.. nejhorsi je ze v zahr. si to nikdo znas nedovoli..

v tohle state je hodne zakon na hov.. ale i kdyz jsou tak je stejne nikdo nedodrzuje a delame si co chcem...
snad nereknu co nemam.. jezdil jsem rok a pul na dalnici bez znamky - rikal si neni duvod je tam kamos.. a cca 10 zpet jedu a na vyjezdu zeleny vesty - rikam si tak tam zastavim a dam rec. Simir mel denni.. oni sami me zastavi a ja koukam oni to byli celnici :shock: a prej mate neco k procleni? koukam protoze nechapu co tam delaj a rikam ne nemam.. hmm.. a kde mate dalnicni znamku? rikam no nemam.. a proc? no nevozim ji.. tak to mate za 1000,- tak od te doby dalnici nepouzivam .. bohuzel je to napsany a ja to nedodrzel... byt jezdim pouhe 4 km na ty dalnici... a nikoho to taky nezajima ze jezdim jen kousek... (priklad na to ze je nekde 60 a ja jedu PRECI JEN!!!!! 70) no to tam to omezeni nemusi bejt... samo ze ja tam jedu taky min 70.. :twisted: proc taky ne? jedou tak vsichni...

jak uz tady bylo zmineno Holandsko nevim teda zrovna proc tahle zem ale je to jedno.. byl tady znamej na mesic a kdyz videl jak se jezdi ve meste i mimo a pak i na dalnici neveril ze nam to jen tak prochazi... :shock: bylo hodne tezky mu vysvetlit ze je to nepsany pravidlo a proste se tady takhle jezdi...
mimoto jak je znamo v Holand. hodne lidi jezdi na kole ale kdyz videl ciklistu na silnici I tridy nechapal co tam dela ze je to nebezpecny jak pro nej tak pro ridice.. nad tim se ale nikdo moc nepozastavuje a kdyz daji zakaz tak se stejne budem rozcilovat ze je to nesmysl.. :)

Max-Max
Moderátor e30.cz

Příspěvek od Max-Max » 28. 08. 2004 00:51

Simir, nič v zlom, ale aj na Slovensku sa radary zásadne stavajú na miesta, ktoré sú prudkým spomalením z nejakej rýchlej cesty. Ani ja som v živote nevidel radar pri škole alebo pri zastávke MHD. Raz sme stavali jednu čerpačku na diaľnici a dali nám tam pre našu bezpečnosť 60 km/h. Dopr. inšpektorát určil, že za 3 mesiace, čo tam bude tá značka obmedzujúca rýchlosť zo 130 na 60 musia na pokutách vybrať 6,5 mil. SK!!!! Vybrali to :roll: A takisto tam na to nebol dôvod, pretože po 16.00 sa už na stavbe nepracovalo a teda nikto nemohol byť ani na ceste, ale radar tam bol vždy. Akú má toto logiku? Nakoľko sme ešte stále takmer rovnaké štáty, aj porovnávam porovnateľné. proste radar je len a len na zárobkovú činnosť, efekt žiaden. Prácu dopr. polície si predstavujem sakramentsky inak, napr. riadením upchatej križovatky a promptným zastavením idiota za volantom, ktorý zabudol, že nie je na ceste sám, aj keby som to bol trebárs ja.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220

Uli_d
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uli_d » 28. 08. 2004 07:47

Max-Max píše:Simir, nič v zlom, ale aj na Slovensku sa radary zásadne stavajú na miesta, ktoré sú prudkým spomalením z nejakej rýchlej cesty. Ani ja som v živote nevidel radar pri škole alebo pri zastávke MHD. Raz sme stavali jednu čerpačku na diaľnici a dali nám tam pre našu bezpečnosť 60 km/h. Dopr. inšpektorát určil, že za 3 mesiace, čo tam bude tá značka obmedzujúca rýchlosť zo 130 na 60 musia na pokutách vybrať 6,5 mil. SK!!!! Vybrali to :roll: A takisto tam na to nebol dôvod, pretože po 16.00 sa už na stavbe nepracovalo a teda nikto nemohol byť ani na ceste, ale radar tam bol vždy. Akú má toto logiku? Nakoľko sme ešte stále takmer rovnaké štáty, aj porovnávam porovnateľné. proste radar je len a len na zárobkovú činnosť, efekt žiaden.
Tak s timhle nelze nez souhlasit !!! Ale co meli ty policajti delat, kdyz meli urcenou petiletku. Curaci jsou na inspektoratu. Vlastne kokoti sou na celom svete....
Max-Max píše: Prácu dopr. polície si predstavujem sakramentsky inak, napr. riadením upchatej križovatky a promptným zastavením idiota za volantom, ktorý zabudol, že nie je na ceste sám, aj keby som to bol trebárs ja.
No a k tomuhle uz neni vubec co dodat.

And
Všechno vím, všechno znám... ;-)

Příspěvek od And » 28. 08. 2004 09:29

ja teda nevim esi ziju v jinym svete ale tady v brne a okoli je to s policii v pohode, zadna buzerace, normalni domluva, radar driv byval na videnske smerem z mesta u skoly kde je po-pa 10-17 40kmh a kousek dal to vybirali, ted uz to vsichni znaj tak uz tam nemeri ale tohle smysl melo a na herspicky zase smerem do mesta kontrolujou esi ten prvni semafor z dalnice neprojizdi lidi na cervenou apod.
ja sem si s policajtama vykladali uz nejmin 20x na silnici a v rade pripadu to bylo kuli me chybe a mam z nich docela dobrej pocit, jasne ze obcas nadavam a kdyz vidim policejni feldu tak sem trochu nervozni ale to je asi ze situace ktera vladne na svete a kterou me furt do hlavy tlaci media apod. ale kdyz se podivam zpatky na mou historii s policii (ČR) tak mam jen kladny vzpominky ale treba me jednou nakej vyvede z omylu :)
----------------------:)

Odpovědět