Pokud je ujezdena vozovka a neni na ni pul metrova vrstva snehu tak je zretelne videt kazda nerovnost. A ja teda tomu co rika Misanek rozumim zcela. Ted jsem musel menit uz druhe kolo (btw. treti defekt za asi 200km jizdy) a nemam nic jineho nez moje totalne zgumovane "slicky", ktere jsem musel obout dopredu. Snezi tady jak svine, silnice je samej snih a kdyz jedu po odlehlejsi silnici nebo mimo mesto tak za mnou nikoho ani nevidim, pritom je zcela normalni provoz, protoze vsichni jezdi "bezpecne" rozumej 15km/h. Kdyz nechci dostat smyk, tak ho nedostanu, kdyz ho dostat chci, tak ho dostanu, presto nemam vubec zadnej problem se normalne pohybovat. A to je tady prosim asi vsem nad slunce jasne jak je trica v tomhle odlisna od absolutni vetsiny ostatnich aut na silnici. Ale vsichni ve svych Fabkach a Passatech se serou dvacet, na semaforu v kopci je pul kilometrova rada, protoze Seat Ibiza co je v cele se neumi rozjet do kopce a jen hrabe a hrabe (do kopce, kde jsem se rozjel dokonce i ja!!!) jako blazen a pak jen slysim v radiu kolik nehod zase snih!!! zpusobil.[CZ]Airwolf[OC] píše:Kdybys vedel, co je obcas pod snehem...Míšánek píše:U nás taky napadla kopa sněhu a další se pořád sype. Klouzání je fajn, jenomže mně fakt štve normální přesun po silnici. A nejvíc mně na tom všem sere to, že je drtivá většina řidičů vysraných kvůli každé vločce, jedou jak čuráci, zbytečně zdržují provoz a hlavně tak nějak vůbec nepřemýšlí, jenom všude vidí sněh a má hrozný strach a obavu.
Třeba dnes u nás v centru velkoměsta - jeden čurák jede cca 15 km/h i když vidí, že je před ním stoupání, tak místo toho aby se ten debil snažil rozjet aby měl nějakou rychlost, tak zrychlí na neuvěřitelně vysokých 25 km/h a řítí se nahoru. Vzhledem k tomu, že jsem tak nějak tušil, že bych takovouto rychlostí nahoru nevyjel, tak jsem si od něj nechal odstup, abych si mohl nasadil svoje tempo a vyjet to na čtverku v nějaké normální rychlosti. Jenomže to jsem netušil, že můj milý spoluúčastník je megadebil zastavující v tomto kopci před přechodem pro chodce pouštějíc 1 (slovy JEDNOHO!!) člověka, snažícího se přejít přes zebru. Takže samozřejmě veškerá má taktika, dobrý úmysl a už zařazená trojka mně vyšla v úplné hovno a akorát jsem tam zůstal s panem KOKOTEM stál jak hňup...![]()
Tak, už je mně o trochu líp![]()
Ale jo, jinak klouzání je fajn no

- Zenska jde smykem dolu z kopce s vytocenyma kolama a narve to do obrubniku.
- Chlapek nedobrzdil do zatacky a sundal lampu, protoze mu maminka nerikala, ze na snehu to klouze.
- Dalsi zenska to zas oprela v ryhlosti asi 20km/h do pul rocneho stromku nekomu pred domem, potom ako vyjela pravym kolem mimo kolej do vyssiho snehu a ten ji zatahl auto doprava a podle toho jak se tvarila ji budou muset asi vytahnout hasici.
- Pak jsou tu magori co vyskakujou z aut rovno pod kola, kdyz se zacnou klouzat z kopce.
A tak dale, a tak dale, a tak dale...kazda zima stejne...
A pak prijdu ja - pirat domu pred garazi si shift-lockem srovnam auto a vbehnu dovnitr a mam po vystoupeni co delat, abych zenskym z druhe strany silnice hrozicim pestmi nerekl neco opravdu vulgarniho.
P.S. - Auto by za normalnich okolnosti uz spalo, ale budu muset s bokem ke klempiri a nater podvozku jsem dodelal pocas minule zimy, tak chvili vydrzi

ED - Jsem zvedavej kdy zas uvidim nejakeho blba ve vecernich zpravach, jak se po bouracce rozkrikuje, ze mu to silnicari neodrhnuli/neposypali/neosolili/neokorenili, nebo co by si pan jeste pral.