vím o papirechDave 80 píše:Lidi,sháním pro Dušana 324td tak čistě náhodou kdyby jste na něco slušnýho natrefili dejte vědět,hej?
"SDRUŽENÍ OSMIČTVERCE"
- DrakeRK
- Kontaktovat uživatele:
Tak pánové a dámo méte průšvih jako prase. Havně ty beanne. Jako brácha, když mi neřekneš o tomhle tématu tak o máš u mě fakt velké mínus a žádný spaní s tebou už nebude
Ani v autě, ani ve stanu, no prostě nic. Tak to bychom měli pro začátek trochu sprďáka. Nyní přistoupíme k věci. Ehmmm, co jsem to...jo tričko... nick jasný velikost tak akorát (rozuměj asi L). Motorizace - jedinečná a uníkátní e30 318iS. Další bod schůze byl web. Super nápad, jsem pro, klidně i pomůžu bude-li v mých silách.
Přidávám bod na příští členskou schůzi a to informovanost. V současné době je nulová a zase se dostávám k tomu že...jo to už jsem vlastně napsal....
snad jsem na nic nezapomněl.
Ha němec je tu, já to tušil. Výlet na Sněžku super nápad, chatička o víkendu, je mi to jedno. Mám v září dovolenou a pokud to nebude přesně na termín porodu pojedu, ale to je ve hvězdách kdy se mi dcerenka rozhodne vylézt na svět. Předběžný termín je 18.9.

Přidávám bod na příští členskou schůzi a to informovanost. V současné době je nulová a zase se dostávám k tomu že...jo to už jsem vlastně napsal....

Ha němec je tu, já to tušil. Výlet na Sněžku super nápad, chatička o víkendu, je mi to jedno. Mám v září dovolenou a pokud to nebude přesně na termín porodu pojedu, ale to je ve hvězdách kdy se mi dcerenka rozhodne vylézt na svět. Předběžný termín je 18.9.
Když jsem se rozhodoval, jaké bude mé příští auto BMW pro mě byla jasná volba 
Fiat 125
--> Škoda 100
--> BMW e30 318iS 
drakes-318is-t39895.html

Fiat 125

drakes-318is-t39895.html
:)
Cawes moji mili
,
Takze jsem dospel k zaverecnemu proslovu:
1) V sobotu na regionalu se my ze Sdruzeni OsmIYctverce
(ten kdo tam samozdrejme dorazi) dohodneme kam po ukonceni regionalu zajedeme treba na kus nejakyho good zvance ( treba KFC ve Futuraku
) aby mohl bejt s nama i BEANN
( Vidis jak na tebe myslim
) ) a tam si zapisu alespon od nekoho ty inicialy ohledne tricek abych to pomalu mel sepsane a az se uvidim i ze zbytkem kolegu tak si to dopisu, to myslim, ze dame dokupy v prubehu mesice Zari, aby jsme to popripade mohli v Rijnu objednat 
2) Jinak co se naseho grilovani tyce bych to videl asi nasledovne :
Tento tyden by mel bejt danej presny datum uskutecneni srazu BMW s Motokarama u nasi chaloupky, coz by se mohlo jevit jako dobrej parici vecer s tim,ze by jsme si s lidma zaradili na motokarach a nasledovne by jsme se presunuli na chaloupku a poradne oslavili Drakeovo novorozene ( myslim ze v te dobe uz bude na svete,nebo??
)
3) Popripade plan cislo 2 zni takto: Alespon tam se jiz dohodnout na 100% na nejakem vejkendu,jelikoz nas tam bude vetsina na tech motokarach tak by jsme se uz dohodnout mohli
a domluvit si nejakej datum, s tim, ze i kdyby nas presralo opet pocasi tak to nevadi jelikoz muzeme bejt v teplicku v chaticce 
4) Jinak doufam,ze na tu Snezku spolecne vylezeme,protoze to by mohl bejt fakt peknej vejlet a kdyby jsme to dohodli,kdyz budeme vedet ze bude krasne tak ten vyhled stoji fakt za to!!!
A cestou ze Snezky by jsme to mohli vzit treba pres Dvur Kralove a projit si ZOO,nebo to muzeme nechat jako nas dalsi spolecny vejletek 
5) Dale me napadlo, ale to se dohodnu s BEANNEM , to by bylo pro vas takove prekvapko, ze by jsme se poohledli po nejakem GOOD Hotelu nekde na horach a mohli by jsme si nekdy udelat takovej milionarskej vejlet na hory s ubytovanim na Hotel.
Proste celodenni vejlet s prespanim ze SO na NE na nejakem luxusu,ale to vam dame v cas vedet a jestli by jste to chteli taky??? On hlavne o tomhle napadu zatim mimo ME nikdo nevi
:D:D ani BEANN 
6)Pak me taky napadlo a timto apeluji na MIHALSE s velkou prozbou, ze by jsi nas mohl spolecne vyfotit u nasich baworacku,nebo jen nas vsechny pohromade, fotku by jsi vytiskl a vsechny by jsme ji podepsali a poslali spolecne s dopisem nasi adoptovane holcice z Afriky
MISHA by mela urco moc velikou radost!!!! Dekuji predem
(Prosim tohle neni sranda! )
7) Dale me take napadlo, pokud ma nekdo kameru, tak by jsme mohli na tocit nejake video o nas a nasich karach
aby jsme meli nejakou vzpominku na nas vsechny!!! Ja mam napriklad natocene video ktere jsem delal ja osobne,bylo to v roce 2004 kdyz jsem jeste hodne lital na SK8
A je to paradni vzpominka a vzdycky se na to rad kouknu 
88) Takze prosim vsechny aby se k tomuto 8meru vyjadrili (
kurna tedka me doslo ze je to 8 odstavcu
neuveritelny cislo
)
Abych vedel co a jak si kdo mysli a jestli by alespon neco z techto temat mohlo jit zrealizovat ???
Jo a jinak jsem zdravej,v poradku,vazim 75kg,merim 60cm a zeru malinkaty deti
:D:D
Zdarec vsem a tesim se s nekteryma nashle na regionalu 04/08
Mam Vas vsechny rad,jste super lidicky!!!!
PS:: Nechcete nekdo papouska -:D:D:D:D:D:D:D ja se pochciju co me to zase napadlo
:D:D:D:D

Takze jsem dospel k zaverecnemu proslovu:
1) V sobotu na regionalu se my ze Sdruzeni OsmIYctverce

2) Jinak co se naseho grilovani tyce bych to videl asi nasledovne :
Tento tyden by mel bejt danej presny datum uskutecneni srazu BMW s Motokarama u nasi chaloupky, coz by se mohlo jevit jako dobrej parici vecer s tim,ze by jsme si s lidma zaradili na motokarach a nasledovne by jsme se presunuli na chaloupku a poradne oslavili Drakeovo novorozene ( myslim ze v te dobe uz bude na svete,nebo??

3) Popripade plan cislo 2 zni takto: Alespon tam se jiz dohodnout na 100% na nejakem vejkendu,jelikoz nas tam bude vetsina na tech motokarach tak by jsme se uz dohodnout mohli

4) Jinak doufam,ze na tu Snezku spolecne vylezeme,protoze to by mohl bejt fakt peknej vejlet a kdyby jsme to dohodli,kdyz budeme vedet ze bude krasne tak ten vyhled stoji fakt za to!!!

5) Dale me napadlo, ale to se dohodnu s BEANNEM , to by bylo pro vas takove prekvapko, ze by jsme se poohledli po nejakem GOOD Hotelu nekde na horach a mohli by jsme si nekdy udelat takovej milionarskej vejlet na hory s ubytovanim na Hotel.
Proste celodenni vejlet s prespanim ze SO na NE na nejakem luxusu,ale to vam dame v cas vedet a jestli by jste to chteli taky??? On hlavne o tomhle napadu zatim mimo ME nikdo nevi

6)Pak me taky napadlo a timto apeluji na MIHALSE s velkou prozbou, ze by jsi nas mohl spolecne vyfotit u nasich baworacku,nebo jen nas vsechny pohromade, fotku by jsi vytiskl a vsechny by jsme ji podepsali a poslali spolecne s dopisem nasi adoptovane holcice z Afriky

7) Dale me take napadlo, pokud ma nekdo kameru, tak by jsme mohli na tocit nejake video o nas a nasich karach

88) Takze prosim vsechny aby se k tomuto 8meru vyjadrili (

Abych vedel co a jak si kdo mysli a jestli by alespon neco z techto temat mohlo jit zrealizovat ???

Jo a jinak jsem zdravej,v poradku,vazim 75kg,merim 60cm a zeru malinkaty deti

Zdarec vsem a tesim se s nekteryma nashle na regionalu 04/08

Mam Vas vsechny rad,jste super lidicky!!!!
PS:: Nechcete nekdo papouska -:D:D:D:D:D:D:D ja se pochciju co me to zase napadlo

- DrakeRK
- Kontaktovat uživatele:
Já to tušil že ten modrej šerednej rohatej je náš předsedaJo a jinak jsem zdravej,v poradku,vazim 75kg,merim 60cm a zeru malinkaty deti Very HappyVery HappyVery Happy

Fiat 125
--> Škoda 100
--> BMW e30 318iS 
drakes-318is-t39895.html

Fiat 125

drakes-318is-t39895.html
:)
Presne taaaaaak MOdrej a Spinavejjjjjjjj
a s vrtulkou na cele 
Jo jinak Panove a Damy : ohlasuje se verejne celemu teamu ze na tento regional se prijede ne v okoukanem kombiku ale v poradne kare,krasne nalestene a vymydlene BMW E30 318 iS tak se teste na naseho 2 milacka!!!
Huraaaaaaaa a slaaaaaaaava

Jo jinak Panove a Damy : ohlasuje se verejne celemu teamu ze na tento regional se prijede ne v okoukanem kombiku ale v poradne kare,krasne nalestene a vymydlene BMW E30 318 iS tak se teste na naseho 2 milacka!!!
Huraaaaaaaa a slaaaaaaaava

- DrakeRK
- Kontaktovat uživatele:

Fiat 125
--> Škoda 100
--> BMW e30 318iS 
drakes-318is-t39895.html

Fiat 125

drakes-318is-t39895.html
-
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
no kua o to nesmim přindít
zítra na lidi v prácu uhodím, že tu směnu na vejkend musím mít vyměněnou, jinak bude zle a předseda sežere všechny zlobivý
jinak s tím Tvým osmerem (kua ta osmečka je nějaká začárovaná
) souhlasím, Sněžka je good nápad, hotýlek taky. malá kvesčn: bude i chlupatina před krbíčkem?

co se fotos tejče, neny problema, ráda nafotila cokoliv, krom chlupatejch zadelí, na to byl objektif moc drahej
s tou kamerou a natočením nás už to zavání exhibicionizmem a návštěvou v Tabu Jirky Šmuclecelerovýho, ale zase to může bejt prdelníkos
tak mi držte palčáky, ať mi na sobotku vyjde volňajs
jo a málem bych zapoměl:
Soudruhu Sámíku, všecko nejlepčejšejší k narozkám, určitě je Osmiyštverec první, kdo Ti kondoloval, že?

jinak s tím Tvým osmerem (kua ta osmečka je nějaká začárovaná

co se fotos tejče, neny problema, ráda nafotila cokoliv, krom chlupatejch zadelí, na to byl objektif moc drahej

s tou kamerou a natočením nás už to zavání exhibicionizmem a návštěvou v Tabu Jirky Šmuclecelerovýho, ale zase to může bejt prdelníkos

tak mi držte palčáky, ať mi na sobotku vyjde volňajs

jo a málem bych zapoměl:
Soudruhu Sámíku, všecko nejlepčejšejší k narozkám, určitě je Osmiyštverec první, kdo Ti kondoloval, že?

Re: :)
To bych teda měla radost a naše Leontinka takyWickerman píše: 6)Pak me taky napadlo a timto apeluji na MIHALSE s velkou prozbou, ze by jsi nas mohl spolecne vyfotit u nasich baworacku,nebo jen nas vsechny pohromade, fotku by jsi vytiskl a vsechny by jsme ji podepsali a poslali spolecne s dopisem nasi adoptovane holcice z AfrikyMISHA by mela urco moc velikou radost!!!! Dekuji predem
(Prosim tohle neni sranda! )

OOOOOO dekujuuuuuuuu toho si ceniiiimDave 80 píše:Zdarec lidi,pokud bude jen trošku slušně taky dorazím v jiný káře.Wickermane ty jsi vyloženě vůdčí tip člověka,máš to dobřě namyšlený a já doufám že se toho podaří co nejvíc zrealizovat.Jinak,už se na to vaše ISO těsím až vám ho omrknu.

Jooooooo a i my se tesime jak se vam bude auti libit ?

Samozrejme je na nem jeste kus prace co chceme nechat udelat,treba LAK ale to se vsechno pres zimu,jelikoz bude garage ,vse zrealizuje a na jare vyjede novej mazlik

Re: :)
to spis budes hasit druhej den na hajzlu.Wickerman píše:mihals píše:kamavádi, vypada to špatně, budu muset hnít v prácu
![]()
![]()
![]()
prave me dosly kapesniky
![]()
![]()
ach jooooo a kdo me bude fotit az poletim hasit pozar v me tlame kvuli KFC