Exemplární příklad proč máme moderátory - nebude mázáno
- Dudek Lubomír
kdyby ses ty choval slusne ke me tak by to slo ale ty me beres za blbce a neverim tomu ze i kdybych se snazil sebevic ze by si me nekdy bral v pohode.tomu neverim myslim si ze takova povaha nejsi proste si neco usmyslis a bud bude po tvym a nebo se hned musis ohanet.
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 

Hele, Vláďo, zkus si sebe představit situaci, která byla před několika lety ještě bežná...vlada320 píše:kdyby ses ty choval slusne ke me tak by to slo ale ty me beres za blbce a ....
Musel bys být povinně 2 roky třeba tankista...
Viděl bys, jaká soda to byla pro lidi, co byli prvním rokem v tý pakárně...
Ti, co to zažili, jsou trochu jiní, než takoví, co to neznají snad ani z vyprávění.
Neber to ve zlým, ale myslím, že jsi jeden z mnoha těch, kterým by prospěla do tý doby aspoň malá exkurze.
Leccos by sis srovnal v hlavě - skutečně ti lidé nebyli starší, než o pár měsíců, než ty teď.
a vis co ti ted reknu ze ja bych klidne sel pac ja bych na to mel nejsem nejakej posera.ale dneska uz bych do toho nesel mam nekoho koho miluju a max si toho dotycnyho bere do huby a nema na to vubec pravo tak at se jde vycpat.ma on nejakou uctu vubec k zenam?asi neVenca píše:Hele, Vláďo, zkus si sebe představit situaci, která byla před několika lety ještě bežná...vlada320 píše:kdyby ses ty choval slusne ke me tak by to slo ale ty me beres za blbce a ....
Ti, co to zažili, jsou trochu jiní, než takoví, co to neznají snad ani z vyprávění.
Neber to ve zlým, ale myslím, že jsi jeden z mnoha těch, kterým by prospěla do tý doby aspoň malá exkurze.
Leccos by sis srovnal v hlavě - skutečně ti lidé nebyli starší, než o pár měsíců, než ty teď.
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 

- Max-Max
- Moderátor e30.cz
ucta k zenam se vyjadruje skutky a ciny, ne pres monitor, chlapeckuvlada320 píše:a vis co ti ted reknu ze ja bych klidne sel pac ja bych na to mel nejsem nejakej posera.ale dneska uz bych do toho nesel mam nekoho koho miluju a max si toho dotycnyho bere do huby a nema na to vubec pravo tak at se jde vycpat.ma on nejakou uctu vubec k zenam?asi neVenca píše:Hele, Vláďo, zkus si sebe představit situaci, která byla před několika lety ještě bežná...vlada320 píše:kdyby ses ty choval slusne ke me tak by to slo ale ty me beres za blbce a ....
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
ja ty skutky a ciny delam narozdil od tebe.ale kurna ty to nepochopis vid?ses natvrdlej?dokazes pochopit co ti chci rict?kdyby sis ji nevzal do huby tak se tady nechadame jak ty pitomci ale ne ty sis proste nemohl odpustit udelat si ze me prdel vid.co sis rekl?on je mladej,blbej,ma cerstvej ridicak,hubu plnou kecu,nejakej rozpadlej srac kterymu ma odvahu rikat bmw a ejhle on ma dokonce holku no super tak ho trochu nasereme.to sis rek?co?doprcic cos tim chtel docilit?a prestan mi tady odpovidat na hovadiny na ktery sem se neptal.to ses celej ty zacnes radsi psat o jinejch kravinach nez aby si mi musel napsat a vysvetlit proc sis ji vzal do huby?ona za nic nemuze a uz vubec ne za to co pisu tady na klubu,nema s tim nic spolecnyho!!!dokazes mi odpovedet co?vysvetlimi dohaje proc sis vzal jeji jmenoi do huby co te k tmou opravnuje?

No, tehdy moc na výběr většina lidí neměla.vlada320 píše:..a vis co ti ted reknu ze ja bych klidne sel pac ja bych na to mel nejsem nejakej posera.ale dneska uz bych do toho nesel mam nekoho koho miluju ..
Ale přesvědčil by ses o realitě a asi bys tam nechtěl - ne kvůli přítelkyni, ale kvůli jiným věcem, šikan, pakárna,... to si jen těžko představíš.
Já tam viděl brečet zatraceně velký machry a mafiány.
Těžko možná někdo pochopí, že třeba jeden fyzicky silný člověk, co házel koulí, a jako mladí jsme z něj měli strach a nedovolili si mu odporovat, najednou brečel, celý od krve... a tím dnem pro nás přestal existovat.
Už po nás nemohl nic chtít, už nás, mladé, on, starý, jen slušně prosil...
Naposledy upravil(a) Venca dne 01. 01. 2007 23:43, celkem upraveno 2 x.
celá debata o hovně...doufám že to bude pokračovat...fakt sem se tak u kompu dlouho nezasmál...
2Vlada: dám tio jednoduchou otázku a chtěl bych inteligentní odpověď. proč máš bláboly o své holce v podpisu??? Seš na to háklivej a dáš si to do podpisu

2Vlada: dám tio jednoduchou otázku a chtěl bych inteligentní odpověď. proč máš bláboly o své holce v podpisu??? Seš na to háklivej a dáš si to do podpisu

BMW E36 316i->BMW e36 325i coupe R.I.P.->e46 323i->e36 328i coupe ->e34 525iA->e36 316i compact->e36 323i coupe->e39 530d + e30 318i->e36 328i se svorem
) ->e46 318i LPG-> e39 530dA->e39 523i->e39 523iA->e36 318iS se svorem

takze to ze nekoho miluju je blabol jo?hm ty si taky pekny kvitko.petto píše:celá debata o hovně...doufám že to bude pokračovat...fakt sem se tak u kompu dlouho nezasmál...![]()

- Max-Max
- Moderátor e30.cz
u nas sa tak hovori: chod plakat / chod sa skryt / strat sa / mame pod suknu. Tvoju matku, napriek jej nepodarenemu potomkovi nemam dovod brat do ust, a prva sukna ktora ma napadla bola ta, ktoru mas v podpise. Vadi ti to? Nepis to sem. Zachovaj sa ako chlap, sadni na akykolvek dopravny prostriedok a prid mi rozbit usta za moju trufalost. Ja ti davam cestne slovo ze sa nebudem skryvat a pridem na urcene miesto. Presne o tomto aj pise Venca, chlapom treba BYT, nie pisat aky si "chlap". Uz asi rok si kvantum clenov tohto fora hovori, ze uz to dlho nepotrva, chlapca to prejde, ale ty si asi iny, podla mna, ci sa urazis alebo nie, si dusevne nevyrovnany pubescent za hranicou zdraveho rozumu a taky aj zostanes. Budes v zivote velmi trpiet, ver mi. Vskutku trefnym povolanim pre teba je policia, takych ako ty, zakomplexovanych nevyrovnanych tam potrebuju. Nasral som ta? Aj tak dobre.
Naposledy upravil(a) Max-Max dne 01. 01. 2007 23:52, celkem upraveno 1 x.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
Milý Vlado, už jsem ti dlouho nic nepasl ale časy se vrací, s nima i tvoje duševní demence a tak i já se vrátím se svojí prudou na tebe:
Doufám že tě někdy potkám s odznakem v mundůru...ty jsi takovej imbecil jaký přesně naše policie potřebuje...eště se tim chlub...co se vůbec sereš na forum o autech s nákejma svejma traumatama...koho zajímá že jsi si poprvý zapíchal? táhni s tim k čertu...tvojí postavu by nevymyslel ani hitchcock...jsi uplně mimo frajere a jestli se nepřijedeš podívat na žádnej sraz v létě tak už sem ani nic nepiš...jsi srab a nic víc...internet ti dovolí dělat ze sebe frajera tak jako z mnoha...a tu bejzbolku si sebou nezapomen vzít at ti máme co narvat do prdele
Doufám že tě někdy potkám s odznakem v mundůru...ty jsi takovej imbecil jaký přesně naše policie potřebuje...eště se tim chlub...co se vůbec sereš na forum o autech s nákejma svejma traumatama...koho zajímá že jsi si poprvý zapíchal? táhni s tim k čertu...tvojí postavu by nevymyslel ani hitchcock...jsi uplně mimo frajere a jestli se nepřijedeš podívat na žádnej sraz v létě tak už sem ani nic nepiš...jsi srab a nic víc...internet ti dovolí dělat ze sebe frajera tak jako z mnoha...a tu bejzbolku si sebou nezapomen vzít at ti máme co narvat do prdele
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
a ty sis nemohl odpustit tu majku v ale vis co dej mi pokoj ubozaku co se stebou budu rozcilovatadam320 píše:Milý Vlado, už jsem ti dlouho nic nepasl ale časy se vrací, s nima i tvoje duševní demence a tak i já se vrátím se svojí prudou na tebe: