NFSU 2
jedna se o Megalow parts (nikoliv party) a jedna se o prvni performance shop kterej je pristupnej (tusim v centru na severozapadeRobert píše:Hele nevim jestli to tady někdo už neříkal, ale co jsou to ty v NFS zmiňovaný Megalow party? Vždycky tam píšou, že můžeš něco sehnat na těhle párty, ale kde to je? Kde se vlastně dá nějak využít ta hydraulika na podvozku? Neni to tam přece jen tak.

uklízím garáž...
si tam nahrajte cestinu....je sice bez hacku ale de to...
jinak sem nekde este cet, ze hydraulika (U- ale nejak mi to nefunguje...) se da pouzit stejne jako NOS Show, pred startem zavodu...ale proste mi to nejak nejde....???
jinak sem nekde este cet, ze hydraulika (U- ale nejak mi to nefunguje...) se da pouzit stejne jako NOS Show, pred startem zavodu...ale proste mi to nejak nejde....???
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...

jo, to je jasny ... pro nekoho jo... ale treba to nekomu pomuze..bez slovniku.. 

B ílo M odrá W rtule
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...

- Night.chimera
hele kdyz uz to tady tak vsichni zerou...co udelat nakej virtual drift contest?
myslim dotahnout nakej komp +/- nakej volant...vybrala by se trasa auto a kazdy by mel x kol...at se ukaze co umi...a bralo by se to podle bodu...
komp i volant mam...ale komp puvodne fungoval jako ridici jednotka na Noemove arse...
... cili to bych tam netahal ale s volantem nemam problem...
...jo a kdyz tak pres vikend...
myslim dotahnout nakej komp +/- nakej volant...vybrala by se trasa auto a kazdy by mel x kol...at se ukaze co umi...a bralo by se to podle bodu...
komp i volant mam...ale komp puvodne fungoval jako ridici jednotka na Noemove arse...

no, mne se napriklad drift jezdi lip na klavesnici... nevim procGeRoX píše:hele kdyz uz to tady tak vsichni zerou...co udelat nakej virtual drift contest?
komp i volant mam...ale komp puvodne fungoval jako ridici jednotka na Noemove arse...![]()
... cili to bych tam netahal ale s volantem nemam problem...

uklízím garáž...
ok at si kazdy hraje s cim chce...ale jak te znam, tak ty se budes hrat s pakou...Fikux píše:Dobrej nápad ... akorát bych to udělal tak, že by si každej mohl zvolit ovládání na jaký je zvyklej ... já na volantu hrál asi tak jednou a to ještě v rychlíku![]()
Jo a geroxi ještě nahoď nějaký návrh kde by se to mělo konat

no a misto? tak to uz je jina...treba na kvetnici naky dopoledne?

Ty jsi najivka ... na květnici jsou určitě zvědaví jak tam bude banda úchyláků hrát hry na compu ... no nechám organizaci na tobě a mojí páku nech pákou ty pakoGeRoX píše:ok at si kazdy hraje s cim chce...ale jak te znam, tak ty se budes hrat s pakou...Fikux píše:Dobrej nápad ... akorát bych to udělal tak, že by si každej mohl zvolit ovládání na jaký je zvyklej ... já na volantu hrál asi tak jednou a to ještě v rychlíku![]()
Jo a geroxi ještě nahoď nějaký návrh kde by se to mělo konat![]()
![]()
![]()
ostatne jako kazdy rano ve sprse...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no a misto? tak to uz je jina...treba na kvetnici naky dopoledne?

Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
hehe to verim...ale ja bych byl spise pro neco vetsiho nez 50 lidi na rozloze 3x2m...Fikux píše:Nejlepší klubovna by byla u tebe doma GoroxiGeRoX píše:no ja nevim...ani nerekl ze by to tam mohlo byt...ale chtelo by to naky misto...
vite nekdo o necem? treba u nekoho v garazi...v naky klubovne..atd..