zase jaKuba318ie30 píše:dnes modrej chrom cabrio před desátou u Mostu

to musela bejt náhoda, neznám v Tucho nikoho E30 pozitivního..ksheery píše:Dneska ráno v Tuchlovicích dvě černý cábra a odpoledne černej tour
vida, clovek zdravi a ani nevi ze ma tu cest s ISovym kombikemLukša píše:jj Polly33 to bylGreeny píše:vcera dopoledne Kuncice pod Ondrejnikem - zeleny tour s cernyma patyma dverma, zdravili sme se, nekdo odsud?
jojo... dneska ste byli oba na srazu ne?Greeny píše:vida, clovek zdravi a ani nevi ze ma tu cest s ISovym kombikemLukša píše:jj Polly33 to bylGreeny píše:vcera dopoledne Kuncice pod Ondrejnikem - zeleny tour s cernyma patyma dverma, zdravili sme se, nekdo odsud?
edit> dneska zas Poly akorat tentokrat v Brně u Purkyňových kolejí, mame na sebe docela stesti, parkuju kousek vedle
no dneska tam těch třícitek bylo vícJez3cek píše:jojo... dneska ste byli oba na srazu ne?Greeny píše:vida, clovek zdravi a ani nevi ze ma tu cest s ISovym kombikemLukša píše: jj Polly33 to byl
edit> dneska zas Poly akorat tentokrat v Brně u Purkyňových kolejí, mame na sebe docela stesti, parkuju kousek vedleve ctvrtek nabiram studentiky na purkynich tak tam vzdycky vidim zelenej tour s plechacema..
)
s majitelem toho modreho coupe sme se chvili bavili, koupil to od Tomika pry docela nedavno a forum moc necte. Jinak sraz pekny, necekal sem ze to bude tak velke, ale cekal sem vic tricitekMattyX píše:no dneska tam těch třícitek bylo vícJez3cek píše:jojo... dneska ste byli oba na srazu ne?Greeny píše: vida, clovek zdravi a ani nevi ze ma tu cest s ISovym kombikem
edit> dneska zas Poly akorat tentokrat v Brně u Purkyňových kolejí, mame na sebe docela stesti, parkuju kousek vedleve ctvrtek nabiram studentiky na purkynich tak tam vzdycky vidim zelenej tour s plechacema..
)
![]()
jinak to modrý coupe E30 co tam brátnovi malem dal pusinku na prdelku před tescem byl kdo ?
6ky dokonalyGreeny píše:s majitelem toho modreho coupe sme se chvili bavili, koupil to od Tomika pry docela nedavno a forum moc necte. Jinak sraz pekny, necekal sem ze to bude tak velke, ale cekal sem vic tricitekMattyX píše:6ky dokonalyJez3cek píše: jojo... dneska ste byli oba na srazu ne?ve ctvrtek nabiram studentiky na purkynich tak tam vzdycky vidim zelenej tour s plechacema..
)
a aspon ze naka trica tam byla a greeny nesvitil ti levej AE krouzek ...
no dneska tam těch třícitek bylo víc![]()
jinak to modrý coupe E30 co tam brátnovi malem dal pusinku na prdelku před tescem byl kdo ?
jo, vim o tom. Uz sem domluveny s Fx, ale trafo se nejak spozdilo.Jez3cek píše:6ky dokonalyGreeny píše:s majitelem toho modreho coupe sme se chvili bavili, koupil to od Tomika pry docela nedavno a forum moc necte. Jinak sraz pekny, necekal sem ze to bude tak velke, ale cekal sem vic tricitekMattyX píše: 6ky dokonalya aspon ze naka trica tam byla a greeny nesvitil ti levej AE krouzek ...
no dneska tam těch třícitek bylo víc![]()
aspon ze naka trica tam byla a greeny nesvitil ti levej AE krouzek ...