No a? Ak je to pravda, v com je problem?Dušan M10B18 píše: [Víc tady prášit nebudu, číst to tu může kdokoli]
network marketing
Re: network marketing
Jde o typickou pyramidovku s produktem.Dzitro píše:tvuj nazorVenca píše:Tedy nějaká spamovací sračka.Dzitro píše:....jedná se o produkt s nazvem Talkfusion ...(
brat Ti ho nebudu, nebudu se Tu osocovat
))
Sám produkt sice není vyloženě podvod, ale taky není nic převratnýho.
Klidně se osoč, nadej mi třeba závistivců nebo neschopných hlupáků, jak to obvykle ti skvělí pyramidáři dělají.

hehe
panove, je radost to tu cist
) je mi fakt jedno co si o tom myslite, mam na to svuj nazor, nemyslim si ze je to obirani o finance
kazdopadne kdyby jstn ekdo mel cas, tak tady mate od peti prezentaci.. lepsi to dokoukat do konce, po skonceni prezentace jsou live prenosy a rikaj vam tam lidi vlastni zkusenosti
http://1833702.livebroadcast.talkfusion ... ZnOGdtMN2f
dejte si nejakyej nick do guest
a kdyby jste chteli treba abych o Vas vedel tak si dejte nick2Dzitroun diky 
PS: kdyby jste nekdo chtel jeste neco slyset tak PMme

http://1833702.livebroadcast.talkfusion ... ZnOGdtMN2f
dejte si nejakyej nick do guest

PS: kdyby jste nekdo chtel jeste neco slyset tak PMme

Tel. : 725952979
-
Zkrátka nejlepší je vysolit rovnou 750 US babek, pak to jede fšechno líp a výhodnějc. Fakt neváhejte, super byznys bláblá, Bob vydělal už xxxxx babek a má skvělej tým.
Kdo váhá, dělá chybu, nedejte si to rozmluvit, bude vám chodit čáčink 10 x denně, nikdy nevíte, kdo jinej po vaší šanci hned skočí, bláblá, zajistěte si svou budoucnost, je důležitý být ve správný čas na správným místě, a to je právě teď, blá blá blá....

Kdo váhá, dělá chybu, nedejte si to rozmluvit, bude vám chodit čáčink 10 x denně, nikdy nevíte, kdo jinej po vaší šanci hned skočí, bláblá, zajistěte si svou budoucnost, je důležitý být ve správný čas na správným místě, a to je právě teď, blá blá blá....

- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
- aristoloser
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
i kdyby jsi svini vsadil zlatý zuby,tak stejně bude smrdět hnojem.neboli-jiný "produkt"a cena,/dřive ,kol roku 2000 to stálo 1000 usd/efekt,provedení meetingů a princip finanční kvazi sekty stejnej.na takovýhle kravině kdysi dokonce krachovala albánie,a ty tydýti se tam kvůli skyline málem povraždili,není to tak dávno....
jo,a tehdy ,co si pamatuju,tak ty špičky,co to konferovali a vedli,tak neměli ani vkus na auta,samý a6,a8
jo,a tehdy ,co si pamatuju,tak ty špičky,co to konferovali a vedli,tak neměli ani vkus na auta,samý a6,a8

e21_1994-1995ex/e30_2004-2009 2x ex/e39_2009-2014-nikdy více!ex/e30_2012-2016tour 313i arbeiter wagen ex/ e36_2014-tour 318i frauen wagen,e38_allte father wagen 730i v8
http://www.filmcarsrent.cz
Fair Trade-Ardo,Konyyy,Jan Kučera,Wild,Semry, Tumage,
http://www.filmcarsrent.cz
Fair Trade-Ardo,Konyyy,Jan Kučera,Wild,Semry, Tumage,
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
dzitro: vsechno jde s vekem... nekdy rozum, nekdy blbost...
veris li ze budes ten jedinej spravnej kterej vydela na pyramide, tak mam pro tebe spatnou spravu - nevydelas. A brat prachy za to, ze sem premluvil kamarady na lestenej prd a polivku ze sutru, tak uz nikdy bych se nemohl podivat do zrcadla.
Mimochodem, 38k za 3 mesice, no, usmevna kvantifikace super vydelku
veris li ze budes ten jedinej spravnej kterej vydela na pyramide, tak mam pro tebe spatnou spravu - nevydelas. A brat prachy za to, ze sem premluvil kamarady na lestenej prd a polivku ze sutru, tak uz nikdy bych se nemohl podivat do zrcadla.
Mimochodem, 38k za 3 mesice, no, usmevna kvantifikace super vydelku

325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
Pockej to mi jako uz nebudes dodavat ten uzasnej fuel atomizer......, a to jsi mi minuly tyden sliboval, ze po Novym roce bude uz 3000kaondra_m píše:To je super, líbí se mi to moc.![]()
Asi skončím s prodejem Turbonátoru a "Fuel Atomizatoru 2000" a přejdu na prodej této mnohem sotistifikovanější technologie spočívající v možnosti vložit do emailu odkaz na video.

Naposledy upravil(a) Lukas-e21 dne 15. 12. 2011 08:44, celkem upraveno 1 x.
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
Hele, tady máš dobrej příklad skvělýho produktu, možná bys mohl vyvařit další balík - ve spojení s tou bombovou videoprezentací určitě velkej:Dzitro píše:)) ocividne si hodne prodelal na nejakym s "takovychto" projektu
) ze si tak nadsenej
pff..
http://www.top-topeni.eu/
Převratná novinka, šetří to 80 % nákladů za topení.
Přinejmenším zkus tý firmě nabídnou Talkfusion, třeba to ještě nemaj...

ahoj, noo dal jsem zakladni vklad pred dobou to bylo 2500,- postupem casu sem se probojoval na vyssi pozice a ted mam na ucte neco kolem 10tis.. auto jsem kupoval castecne z brigady z prazdnin a neco z TFSlezo píše:No tak a to je presne ? Cca 38tis? Kolko si do toho dal? Kolko stala e30? A pekne poporiadku, neze nakoniec si tam "vydelal" 300czk

Tel. : 725952979