Úžasné jednání člena Vasa
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
ja bych poslal člověka, a teď to neberte osobně do háje i za milion...co to jako je?? uzavřu s někým úplně konkrétní dohodu, jsem s ním v kontaktu, není to kriminálník, tak co jako má Policie dělat..vymyslet si zákony a upravit si je tak, aby se to milospánovi, kterej je chvilkově nespokojenej, začalo líbit??Lukas-e21 píše:A jen dodam, ze do 5000Kc je to prestupek a policajti by te poslali do haje , zvlast kdyz nemas nic v ruce
haha
Ex 316i coupe, jetzt kombajn driver mit 318i touring....
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
- Fido
- Velký bratr ..... Hartge
- Kontaktovat uživatele:
Zdá se mi to, nebo je celá Morava na straně Asma a Čechy pro změnu fandí Vášovi? 
2 Venca: nenapsal bych to líp, tyhle konspirativní konstrukce mě vždy rozesmějou ...
Můj názor je, že je to věc Váši a Asma a všem ostatním je do toho kulový

2 Venca: nenapsal bych to líp, tyhle konspirativní konstrukce mě vždy rozesmějou ...

sanguis non est aqua
E24 635CSi Hartge & E34 525iXAT & E46 M3 Cabrio & E46 325Ci & G02 X4 & G12 M760Li
E24 635CSi Hartge & E34 525iXAT & E46 M3 Cabrio & E46 325Ci & G02 X4 & G12 M760Li
Za mně nemáš pravdu,moc dobře jsem v dobrým říkal Asmovi když jsme spolu mluvili, ať si tenhle kšeft dobře rozmyslí,že Váša není podvodník,ale člověk co se snaží všem vyhovět akorát je časově indisponován tak je to vše na dlouhé lokty.Takže dobře Asmovi že neposlechl a dobře Vášovi že nasliboval,nic víc v tom nevidím kromě faktu že ta komunikace asi trochu vázne-všeobecně,je po tom blbý když někdo někomu nebere telefony,nereaguje na sms,maily,sz a já nevím co ještěFido píše:Zdá se mi to, nebo je celá Morava na straně Asma a Čechy pro změnu fandí Vášovi?

Proto tenhle problém tady asi Asmo jaksi zveřejnil.
Byl jsem kdysi profesionálním prudičem...Fido píše:2 Venca: nenapsal bych to líp, tyhle konspirativní konstrukce mě vždy rozesmějou ...

Ať už věci stojí jakkoli, Morava má značný výskyt podvodníčků a šméprodejců; náš západ pak (kolem Plzně zvláště) velmi vysokou hustotu podrazáků.Fido píše:Zdá se mi to, nebo je celá Morava na straně Asma a Čechy pro změnu fandí Vášovi?![]()
To bezesporu.Fido píše:Můj názor je, že je to věc Váši a Asma a všem ostatním je do toho kulový
A právě když to zde tolik dmýchá, rád jsem zneužil atmošky k dalšímu seku do toho pubeeertálního pojišťováka...

To víš že to tak je a nedovedeš si představit, jak mě to neskonale těšíMíšánek píše:Tobě ten Honzeek musí ležet hodně hluboko v žaludku, co?Venca píše:To bezesporu.Fido píše:Můj názor je, že je to věc Váši a Asma a všem ostatním je do toho kulový
A právě když to zde tolik dmýchá, rád jsem zneužil atmošky k dalšímu seku do toho pubeeertálního pojišťováka...

Chlapec má asi něco nedořešené, tak po mě jde jak slepice po flusu.

- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Vaz slova, hodne lidi odsud si mysli, ze nejvetsi kokot je z KosicPawka G. píše:Jen sem chtěl vědět, jak to dopadlo, příběhy bez konce a bez vyjádření obou stran jsou vždycky nahouby, zvlášť když se týkají lidí který tak nějak znám. Ale klidně se můžete pohádat, jestli jsou větší kokoti u Brna, nebo u Plzně, věc už se vysvětlila, thread je volnej

325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
Neprehanej MaxiMax-Max píše:Vaz slova, hodne lidi odsud si mysli, ze nejvetsi kokot je z KosicPawka G. píše:Jen sem chtěl vědět, jak to dopadlo, příběhy bez konce a bez vyjádření obou stran jsou vždycky nahouby, zvlášť když se týkají lidí který tak nějak znám. Ale klidně se můžete pohádat, jestli jsou větší kokoti u Brna, nebo u Plzně, věc už se vysvětlila, thread je volnej

MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
O zadny oslave nevim, jako debil ses vyjadril prvni ty. Do meho zamestnani se laskave nenavazej, stejne jako ja se neseru do tveho.honzeeek píše:Tyyy jo a zacnem si sproste nadavat.Lukas-e21 píše: seš debil.
nikdo po něm nechtěl aby tady psal omluvy, stačilo jen napsat: Konečně to poslal......
Tady nejsi v taxiku, nechovej se jak hulvat pokud neumis diskutovat.
A nebo vis co, klidne pokracuj, alespon si o Tobe udelaji ostatni obrazek.
Jasny, hulvat moralizujeLukas-e21 píše:Pokud veřejně něko nařku byť právem z něčeho, je zaroveň slušnost po vyřešení, napsat že už je to pasé.![]()
Ze tys na te oslave byl taky a nestihls jeste vystrizlivet?
Míšánek píše:![]()
![]()
No ty voe, tu to slušně jede!
Myslím si, že ty se svým přístupem k diskuzi nejsi zrovna dvakrát oprávněn někoho soudit a moralizovatLukas-e21 píše:seš debil.honzeeek píše:Taktika je jasná. Udělat z asma toho špatnýho, páč nedržel hubu a krok. Jenže jak to udělat?
No nejlépe přes kamaráda s hodně příspěvkama. Hmm, nejlépe moderátora, ať to má šťávu. Jo a ještě by u toho mohl použít smutné smajly, bude to procítěnější.
Dobrý divadlo kluciTo ste vymysleli na oslavě?
nikdo po něm nechtěl aby tady psal omluvy, stačilo jen napsat: Konečně to poslal......Nechci se stavět na stranu ani jednoho z nich, ale uvědom si jednu věc (než zas začneš někoho urážet) - kdyby Váša poslal tu věc tak jak říkal, že ji poslal, tak tady žádný topic neni. Tak jsem to pochopil já. Takže teď tu najednou žačnou dělat slušňáky dva členové "zdravého" jádra kteří se akorát snaží udělat z dalšího člověka debila - bravo pánové, tleskám
![]()
A to, jak tu někdo zmínil s tim, že se sem sám Váša neměl potřebu ani jednou vyjádřit taky neni argument úplně k zahození. Takže než zas někoho začneš příště urážet, Booobiku, tak se na celou věc zkus podívat z trochu širšího a míň omezeného pohledu - bude to tak určitě lepší...![]()
Jinak když už tu zas bliju tak podle mého názoru sem Asmo taky mohl napsat, že je celá věc už uzavřená, to je fakt (já osobně bych to teda udělal, když už bych se do takové situace dostal), nicméně že tak neučinil neopravňuje ostatní nezainteresované osoby takto odsuzovat a dělat z někoho podrazáka. Znovu opakuju to, co jsem napsal minule - kdyby se nejdenalo o Vášu, tak se vsadím o cokoliv, že Lukáš-E21 bude jeden z prvních, který sem napíše jaká je dotyčný obrovská svině, že několikrát slíbil, že věc odeslal a přitom realita taková nebyla. Určitě by jsi už organizoval i trestnou výpravu, co?
Misane, nikoho se tu nezastavam, to sis moh vsimnout, jen me vadi, ze kdyz nekoho z neceho nekdo narkne, tak je slusnost napsat OK vyreseno.
Muj pohled je zcela nezavislej. Nepsal sem do tohoto topicu dovyreseni ani slovo a cekal sem na doreseni. Jenze se z toho stala valka morava proti Vasovi a kopnout si musel kazdej, i ten kdo ho v zivote nevidel

Asmo mel proste napsat, ze je vse vyreseno a moh bejt klid, jenze on se rozhodl jinak a pak se urazi, kdyz mu nekdo vytkne z jeho pohledu chybu, i kdyz on to za chybu nepovazuje.
A organizovat trestnou vypravu? Na to seru, ja du radsi do prace

no tak to je mi docela líto, že to vidíš (vidíte) jako válku moravy proti Vášovi, protože já osobně proti Vášovi nic nemám a ani jsem nikdy nic neměl. Říkal jsem to i Asmovi, když sme spolu mluvili. Váša mi pomohl a poradil, kdykoliv jsem potřeboval a hlavně já osobně jsem vždycky zažil s ním rozumný rozhovor, ve kterém sme si oba dva měli dycky co říct. Takže nechápu, z čeho vycházíš k takovýmto závěrům...
Ale jestli jsi o tom přesvědčen, že takováto je realita tak prosím. To víš, my věčně ožralí vidláci z Moravy musíme držet při sobě...
Ale jestli jsi o tom přesvědčen, že takováto je realita tak prosím. To víš, my věčně ožralí vidláci z Moravy musíme držet při sobě...

No smoke, no fun...

Beztak se to nakonec zprůměruje a vyjde z toho PrahaPawka G. píše:Ale klidně se můžete pohádat, jestli jsou větší kokoti u Brna, nebo u Plzně, věc už se vysvětlila, thread je volnej

Jinak jsem se přečtením tohodle tématu docela dobře po ránu pobavil, nejvtipnější je jak se každej snaží psát hrozně inteligentně aby jeho příspěvky měly jakože větší váhu..

Aneb jedna protistrana nařkla druhou protistranu, tato se však rozhodla veřejně se nevyjádřit, požadovanou věc nakonec zaslala a bylo by proto dobré tuto záležitost míti za uzavřenou. Lze také považovati za dobrý výsledek, že se případ vyřešil i bez zapojení orgánů činných v trestním řízení. Otevřenou otázkou ovšem zůstává, nakolik utrpěla pověst té které strany a koliko mamlasů to zde bude koliko stránek ještě řešiti..

e28 525i, e83 X3
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i