Jaký auto jako pracanta
- Night.chimera
No samozřejměNight.chimera píše:alberte to nam tady chces tvrdit 7kc/km to zn 700kc na 100km to jezdis s tou 39tou za 20l/100km??myslim si ze to je holej nesmysl spis chces aby ti vice zbyvalo ne??

Ale když mám pojížďky čistě jen po Praze tak jezdím v průměru za 15-16, no a když to je nějaký to drkocání o jakým jsem tu psal, tak okolo 12.. takže si spočti kolik tisíc km musím najet aby se mi zaplatily třeba jen tlumiče, který po týhle zimě budou na výměnu..

e28 525i, e83 X3
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
spis bys mel vedet neco o ucetnictvi a uhrade nakladu pro provoz vozidlaNight.chimera píše:alberte to nam tady chces tvrdit 7kc/km to zn 700kc na 100km to jezdis s tou 39tou za 20l/100km??myslim si ze to je holej nesmysl spis chces aby ti vice zbyvalo ne??

- Night.chimera
- Night.chimera
ano, 150 to jede a jso i horsi auta kteryma se bezne jezdilo vic nez 200 km... mi jezdivali 200 km po meste denne s fazolem. nebo ja svoji prvni tricitku vezl z plzne mimo dalnici do olomouce, tak si to spocitej 

e30 327i Z4.45 touring
"Nemusime se bat tech, co nic nevedi, ale tech, co si mysli, ze vedi vsechno!" (asi gerhard schroder)
"Nemusime se bat tech, co nic nevedi, ale tech, co si mysli, ze vedi vsechno!" (asi gerhard schroder)
je to vodhlasovany a nazdarAsmodeus píše:Albert sice nemá 185cm, ale má 116 kilo a to by ho 205 neuvezla. Leda ten VAN, co jste tu dávali, ale to by musel být stejně na korbě, ocas...![]()
Takže, Alberte, buď Astru, nebo ti s Hanzem nakopem tu tvojí macatou prdel!![]()

ex:e30 318is,324d,325iAT,316iT,e36 325Ci,e36 320i,e34 520i,e46 330dt, e46 325iT, e46 330i, e46 330d -> ???

Autoskla, dovoz aut z D, běžný servis.

Autoskla, dovoz aut z D, běžný servis.
Berte, vem tech 20kkc, zavolej Matyasovi a skopej to do plynu.
zametnavatel bude vedet houby z voctem a ty usetris.
7kc na km ti plati na stavajici auto dle zakona(klasicky cestak - zakonne minimum t.j kole 4kc + spotreba paliva), pokud koupis nakou sracku s ropou, kde mas udavanou kombinaci 4,5 litru, budes dostavat jeste min, a zas na tom budes tratit.
7kc na km ti plati na stavajici auto dle zakona(klasicky cestak - zakonne minimum t.j kole 4kc + spotreba paliva), pokud koupis nakou sracku s ropou, kde mas udavanou kombinaci 4,5 litru, budes dostavat jeste min, a zas na tom budes tratit.
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Takhle to u nás nechodí, těch 7Kč za km je daný a je jedno čím jezdíš.. není to na cesťák, prostě jen řekneš kolik jsi ujel a to se vynásobí sedmiLukas-e21 píše:Berte, vem tech 20kkc, zavolej Matyasovi a skopej to do plynu.

Jinak LPG mě už taky napadlo, horší je že občas potřebuju sklopit zadní sedačky a vozit delší věci (dveře, lyže, snowboard, apod.) a to by mi tam ta bomba trochu překážela

e28 525i, e83 X3
zase ty poddimenzovane napravy, never tomuSemry píše:Kromě, přední nápravy která je u dieselu poddimenzovaná, a koroze, kde hnije opravdu ale opravdu všechno, ne že by jiný 15let káry nehnily ale některé ty felicie jsou opravdu dost.
a co mate stim komfortem, pokud nema vytluceny kazdy cep a vyteceny kazdy tlumic, tak je to uplne v pohode svezeni

Toroid do rezervy?Albert píše: Jinak LPG mě už taky napadlo, horší je že občas potřebuju sklopit zadní sedačky a vozit delší věci (dveře, lyže, snowboard, apod.) a to by mi tam ta bomba trochu překážela
Jsem si myslel, ze se nekdo ozve. Chtel jsem to konkretizovat uz v puvodnim prispevku.kouBaMW píše: a co mate stim komfortem, pokud nema vytluceny kazdy cep a vyteceny kazdy tlumic, tak je to uplne v pohode svezeni
Jizda jako takova, t.j. naladeni podvozku je docela komfortni, ano. Je to mekci, pohodlnejsi a clovek nedostava rany od kazde jamy.
Do komfortu ale spada vic nez tohle a tam uz zacina Felda pokulhavat. Materialy v interieru, licovani, celkovy dojem z/v interieru, sedacky, posaz a i ta vybava.
Alberte do E39 se dá plyn namontovat úplně nádherně do rezervy vejde velká nádrž ne nejaký malý zgerb na který ujedeš 200km já ujedu 450 plnění se vejde pod víčko vedle víčka tankování takže je to všechno krásně zamaskované a náklady docela někde jinde.
http://bmw.hotentot.com
BMW E39 540i Tour
BMW E39 540i Tour
Já to taky zvažoval, konkrétně 1,6 benzín kombi. Ve firmě měli všechny D felicie problém s přední nápravou (težkej motor) a hlavní mínus felicie je podle mě provoz po dálnici, na kterou to auto fakt nemá, ani podvozkově a většínou ani výkonově (kromě tý 1,6) Jezdil jsem v tom, na krátký a střední vzdálenosti dobrý, pak už je to horší. Přikláním se k variantě LPG a má vystaráno.pip píše:Toroid do rezervy?Albert píše: Jinak LPG mě už taky napadlo, horší je že občas potřebuju sklopit zadní sedačky a vozit delší věci (dveře, lyže, snowboard, apod.) a to by mi tam ta bomba trochu překážela
Jsem si myslel, ze se nekdo ozve. Chtel jsem to konkretizovat uz v puvodnim prispevku.kouBaMW píše: a co mate stim komfortem, pokud nema vytluceny kazdy cep a vyteceny kazdy tlumic, tak je to uplne v pohode svezeni
Jizda jako takova, t.j. naladeni podvozku je docela komfortni, ano. Je to mekci, pohodlnejsi a clovek nedostava rany od kazde jamy.
Do komfortu ale spada vic nez tohle a tam uz zacina Felda pokulhavat. Materialy v interieru, licovani, celkovy dojem z/v interieru, sedacky, posaz a i ta vybava.
Rezavějící stodvacetštyry, zinkovaná 996, W211 type RAL 1015 v astronomickym nájezdu, hrdý majitel fichtla
ty si vživotě neslyšel o toroid nádrži??? místo rezervy???Albert píše:Takhle to u nás nechodí, těch 7Kč za km je daný a je jedno čím jezdíš.. není to na cesťák, prostě jen řekneš kolik jsi ujel a to se vynásobí sedmiLukas-e21 píše:Berte, vem tech 20kkc, zavolej Matyasovi a skopej to do plynu.
Jinak LPG mě už taky napadlo, horší je že občas potřebuju sklopit zadní sedačky a vozit delší věci (dveře, lyže, snowboard, apod.) a to by mi tam ta bomba trochu překážela
tohle řešení bude nejlepší, ušetříš za PHM a nemusíš platit žádný další poplatky (POV-ko) servis na další auto, a z toho co ušetříš můžeš udržovat třicátoudevátou, aniž by tě to tolik bolelo.
at koupíš jakýkoliv auto za 20tisic, tak to bude vzdycky pelech......pokud nebudes mít štěstí jako muj fotřik, kterej koupil za 15 A-čkovou omegu a 2 roky do ni nedal korunu....(jenže předchozí majitel do ní nasypal asi 50 tisic

MB S212 E350 BlueTec 4-matic