vrchol debility USA - jen pro silné nátury!!!

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Scimitar

Příspěvek od Scimitar » 18. 09. 2004 09:38

Max-Max píše:
Scimitar píše:Max Max: No podle mě jsi zase ty kokot no. A taky ti to řeklnu s klidem do očí (v jedné ruce bejzbolka v druhé pistole) :twisted:
Ty si veľmi hustý chlapec :lol: :lol: :lol: Zober si aj partiu kamarátov, aby si sa mohol cítiť ako king 8) Musíš byť asi fakt ťažký frajer, keď bez pálky a striekačky nevieš zopakovať svoje slová. :wink:

Ak tebe niekto povie, ze si magor, ty mu vracias nazad kokot? Dobre no, len aby si raz niekde nenarazil na tvrdú stenu. A týmto považujem našu internú výmenu oslovení za ukončenú. howgh.
Promiň ale já moc neberu lidi co mi hned nadávají do magorů za moje názory, kromě toho jestli řeknu já tobě nebo ty mě že jsem (jsi) magor nebo kokot to už je snad jedno ne? Sprostá nadávka jako sprostá nadávka. I když slovenský výraz kokot je trochu ostřejší přiznávám.

A neboj troufnul bych si i bez bouchačky a bejzbolky - když by sis ty troufnul říct mi to do očí :lol: Nebudem ale vyvolávat zbytečně zlou kref. Howgh.

antik

Příspěvek od antik » 18. 09. 2004 19:30

DAN píše:Vy si myslíte, že Busch je ten co opravdu rozhoduje :?: :idea: :twisted:
Jirka Chodec Krovi jen podepisuje. Se svym IQ by toho asi moc nevymyslel a nerozhodl. Jinak za vetsinou techto akci stoji Condoleeza Rice, Rumsfeld a ostatni. Jenze on je ten, ktery muze rict ne pred podpisem. Ale pokud jsem si stacil vsimnout, jeste se tak nestalo nebo se snad pletu? :roll: Chce si jen namastit kapsu a ovladat svet pomoci kohoutku s ropou. I kdyz Kerry neni nejak vyrazne lepsi, doufam, ze volby vyhraje on a americka vlada se hne aspon trosku dobrym smerem...
splnil jsem si sen...
OO=[][]=OO in da house...
www.jansvehla.cz - Školení řidičů a kondiční jízdy

g w bush

Příspěvek od g w bush » 18. 09. 2004 22:57

antik píše: ....ze volby vyhraje on a americka vlada se hne aspon trosku dobrym smerem...
Diš víš ten dobrej směr tak mi dej vědět, moudrá hlavo.
Kundolíza neví jak dál, tak sem zvědavej na tu tvojí mozkovou bouři.

GW.

Raon

Příspěvek od Raon » 19. 09. 2004 08:49

g w bush píše:
antik píše: ....ze volby vyhraje on a americka vlada se hne aspon trosku dobrym smerem...
Diš víš ten dobrej směr tak mi dej vědět, moudrá hlavo.

GW.
O Kerrym si taky moc nemyslim, vono je to "z blata do louze". Ale nadruhou stranu Demokrati sou pro svet i pro Ameriku znacne uvolneni, pac Fasismus Republikanu je neunosny a jejich skutky presahujou hranici zdrave miry vkusu i rozumu. Jojo kde sou ty casy, kdyz se vsichni smali tomu jak si Clinton zapomel otevrit dalekohled, ted usmev trochu ztuhnul...
Jinak souhlasim, ze za Americky vypady proti Arabum muzou spis ta Kondoleeza, Rumsfeld atd. nez Bush - on je jen loutka
([316i e30], 318i e36, M530xdA e60), 324td tour e30, 318i e21, 324d e30, 732iA e23, 524td e28, Obrázek535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30

antik

Příspěvek od antik » 19. 09. 2004 11:11

g w bush píše: Diš víš ten dobrej směr tak mi dej vědět, moudrá hlavo.

GW.
mily Jirko Chodce, kdybych ja byl na takovy pozici, jako je ted GWB (chvala bohu, ze nemam ani tu sanci se tam dostat :P ) a mel aspon spetku rozumu a ne to, co tam ma, resp. nema on, tak bych dal ruce pryc od techto problemu na Blizkym vychode nebo v okoli Perskyho zalivu. A vlastne prestat delat celosvetovyho policajta. I kdyz se vojska OSN muzou zdat neschopna (nekterym), nechal bych reseni konfliktu za 1) na tech statech, ktere mezi sebou prave ty konflikty maji a za 2) na OSN a neporusoval bych smlouvy a dohody, ktere jsem jako prezident USA musel kdyz ne podepsat, tak alespon videt. Ale ted uz to neni mozny, protoze USA jsou zavisle na rope z Perskeho zalivu. Ja jen doufam, ze Kerry to trosku zmirni, i kdyz po tom, co jsem videl par jeho prohlaseni na CNN, mam celkem strach, ze se tak nestane.
A ted primo k tobe - presne to jsem cekal - takovou narazku. Mam svuj nazor a hned jsem za nej narcen? proc? Protoze nejsem proamerikanista? hm, tak to mam asi smulu, no.. :roll: :evil:
splnil jsem si sen...

Scimitar

Příspěvek od Scimitar » 19. 09. 2004 15:17

Je pravda že když se vše vytrhne z kontextu, tak by se zdálo nejlogičtější že by si země měly svoje problémy řešit samy a USA nestrkat do všeho nos. Ale v kontextu událostí se na to tak dívat nelze, protože pokuď si vzpomínáte, Usáma zaútočil první. Samozřejmě si to zdůvodnil kecama typu Amerika nesnáší muslimy, Amerika velký satan a podobně. Co ale amerika dělala PŘED 11. zářím? Vietnam? Za ten zaplatila mnoha životy a dostala přes prsty. Čili zbytečná válka. Perský záliv? Ať si říká kdo chce že to bylo o ropě, tak USA tu válku nezačaly, začal jí Saddám tím že obsadil Kuvajt. Což ohrozilo nejen americké ale i celosvětové zájmy - míň ropy pro svět, víc ropy pro Saddáma = víc peněz = víc zbraní. Navíc Saddám byl chaotik ohrožující všechny kolem. USA tedy s požehnáním OSN udělaly správnou věc.
A co udělali muslimové? Vybombili New York - jako "spravedlivou" odplatu za to že USA nakopali Saddámovi a dalším muslimským teroristům. Lze se tedy divit že američani chtějí ne prezidenta co by jim řekl "Můžem si za to vlastně sami" (to by hraničilo z vlastizradou navíc je to pravda jen z malé části), ale prezidenta co jim poví "Nakopem je do zadku." A přesně takový prezident je Bush. Žádný intelektuál, ale myslím že ani loutka, i když je pod značným vlivem kliky "jestřábů". Muslimové probudili spícího obra, a teď se diví... nevidím tedy žádný důvod odsuzovat Bushe za to co dělá.

antik

Příspěvek od antik » 19. 09. 2004 16:30

Scimitar píše:Je pravda že když se vše vytrhne z kontextu, tak by se zdálo nejlogičtější že by si země měly svoje problémy řešit samy a USA nestrkat do všeho nos. Ale v kontextu událostí se na to tak dívat nelze, protože pokuď si vzpomínáte, Usáma zaútočil první. Samozřejmě si to zdůvodnil kecama typu Amerika nesnáší muslimy, Amerika velký satan a podobně. Co ale amerika dělala PŘED 11. zářím? Vietnam? Za ten zaplatila mnoha životy a dostala přes prsty. Čili zbytečná válka. Perský záliv? Ať si říká kdo chce že to bylo o ropě, tak USA tu válku nezačaly, začal jí Saddám tím že obsadil Kuvajt. Což ohrozilo nejen americké ale i celosvětové zájmy - míň ropy pro svět, víc ropy pro Saddáma = víc peněz = víc zbraní. Navíc Saddám byl chaotik ohrožující všechny kolem. USA tedy s požehnáním OSN udělaly správnou věc.
A co udělali muslimové? Vybombili New York - jako "spravedlivou" odplatu za to že USA nakopali Saddámovi a dalším muslimským teroristům. Lze se tedy divit že američani chtějí ne prezidenta co by jim řekl "Můžem si za to vlastně sami" (to by hraničilo z vlastizradou navíc je to pravda jen z malé části), ale prezidenta co jim poví "Nakopem je do zadku." A přesně takový prezident je Bush. Žádný intelektuál, ale myslím že ani loutka, i když je pod značným vlivem kliky "jestřábů". Muslimové probudili spícího obra, a teď se diví... nevidím tedy žádný důvod odsuzovat Bushe za to co dělá.
Tvuj nazor je zajimavy, da se to vzit i takhle... s Afghanistanem a Usamou mas pravdu - tam zacali prvni teroristi. Ale chtel bych se zeptat, jestli i tentokrat byl utok na Irak pozehnan souhlasem OSN? Ja mam obavy, ze ne a ze to Americani vzali do svych rukou. Ted je otazka - maji na to pravo? Koho napadl Saddam tentokrat, ze tam sli a nicili? Mam pocit, ze az na Kurdy Saddam nikoho nenapadal a to uz je preci vnitrostatni problem. Tim nechci rict, ze se Saddama zastavam, to vubec, jsem rad, ze uz neni u moci, ale podivejme se, jak to ted v Iraku vypada? Kazdy den nejaci mrtvi - at uz na strane spojencu nebo Iracanu... A ted trochu jinak - proc treba USA, kdyz jsou takovi ochranci, nejdou do Rwandy nebo do Burundi, kde uz nekolik let probiha genocida? No, ale mam pocit, ze tohle tema bylo prvotne o auti, co kdybychom nechali politiky? Jsme prece na bawo foru, ne? :wink: kazdej na to mame svy nazory a bylo by mrzuty, kdybychom se kvuli amikum rozhadali, no ne?
splnil jsem si sen...

Scimitar

Příspěvek od Scimitar » 19. 09. 2004 16:34

Máš pravdu. Jak už jsem psal každý má názor. Já beru všechno, pokuď mi nikdo neříká že jsem magor apod...

antik

Příspěvek od antik » 19. 09. 2004 16:35

Scimitar píše:Máš pravdu. Jak už jsem psal každý má názor. Já beru všechno, pokuď mi nikdo neříká že jsem magor apod...
jj, jsem rad, ze jsme rozumni lide ;)
splnil jsem si sen...

Albert

Příspěvek od Albert » 19. 09. 2004 20:20

Ja proti Bushovi a jeho politice taky nic nemam, naopak. Sice je pravda ze kamoska ktera byla rok v USA tak zhodnotila amiky jako"blby, tlusty a poparsky", ale zadnej narod neni dokonalej..
Jinak ze se USA do Iraku"serou"za to jsem rad, pac kdyby to neudelali oni, tak zadnej jinej stat takovou odvahu nema a teroristi by meli free pole pusobnosti.. Jinak jeste nekdo tu psal o rope+o tom ze tam sou kazdej den mrtvy.. k tomu se vyjadrim a koncim..
Ropa-je mi jedno kdo ji tezi a vyvazi, pro me je podstatny ze JE
Mrtvy-byli tam i pred tim, akorat se o tom nevedelo.. Ted taky svet nesere kolik lidi denne zarve v sev.Koreji, ale kdyby tam prisel Bush udelat poradek tak zas budou media na celym svete posrany z toho, ze tam je denne treba 20 mrtvejch :roll:
S nikym se nehadam, svuj nazor nevnucuju, jen ho prezentuju.

gw bush

Příspěvek od gw bush » 19. 09. 2004 23:49

antik píše: Protoze nejsem proamerikanista? hm, tak to mam asi smulu, no.. :roll: :evil:
No tak až bude zase něgde ňákej průser, genocída aj. tak nehulákej de sou ti amerikáni proč s tím něco neudělaj. Vobrať se na širáka nebo kafé anana.
No, voni ti vodtušej že je to stejně vina amerikánů a tej jejich kokakóly.

Dyby nebylo amerikánů tak bys neska denodenně buďto hajloval nebo salutoval červený hvězdě. Jak lehce se zapomíná.

antik

Příspěvek od antik » 20. 09. 2004 07:05

gw bush píše:No tak až bude zase něgde ňákej průser, genocída aj. tak nehulákej de sou ti amerikáni proč s tím něco neudělaj. Vobrať se na širáka nebo kafé anana.
No, voni ti vodtušej že je to stejně vina amerikánů a tej jejich kokakóly.

Dyby nebylo amerikánů tak bys neska denodenně buďto hajloval nebo salutoval červený hvězdě. Jak lehce se zapomíná.
Nevim, jestli jsi cetl moji uvahu, na kterou jsem tady odkazoval, vypada to, ze asi ne. Jestli jsi ji necetl, vrat se o stranku dve zpet a precti si ji a pak me sud, ano? Genocida uz je - a to v hodne statech sveta a to je amikum jedno?
splnil jsem si sen...

Raon

Příspěvek od Raon » 20. 09. 2004 08:35

Tak ja ted trochu popichnu. Pouze teorie, ktera se neda dokazat!
Co kdyz zadny terroristi nejsou a nikdy nebyli, co kdyz si ty dva baraky sundali samy, nebo nechali sundat - jako Pearl Harbor - opacko nanovo. Uz jen to je divny ze ve Tvins obvykle byvalo kolem 40 000, osob, ted reknete kolik bylo obeti (i s tema v metru a na ulici)??? Asi 5 nebo 6000 - je to sice tragedie, ale hodne mala oproti tomu co se mohlo stat. Pentagon ani netrefili (pouze pristavaci plochu vrtulniku). A nakonec kdo si vyresil problemy na Blizkem vychode i domaci problemy se stagnujici ekonomikou a zvetsil vliv na ropu tzn. ve svete a zlikvidoval dva nepratelske rezimy a tak vseobecne zase ukazali kdo je tady panem a ze jestli se to nekomu nelibi muze drzet hubu!!! Ja nerikam ze to musi byt pravda, ale je to takova lehce provokativni teorie... a ted me kamenujte (nejsem arab, sem uplne bilej) :lol:
([316i e30], 318i e36, M530xdA e60), 324td tour e30, 318i e21, 324d e30, 732iA e23, 524td e28, Obrázek535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30

Scimitar

Příspěvek od Scimitar » 20. 09. 2004 11:37

Raon: Cheche to asi sotva, ale myslím že tvůj názor je celkem opodstatněný v jiných věcech - médiím nelze věřit vždy - ideální je to porovnávat. Někdy jsou to takové výmysly... třeba jak se kdysi střílelo ve škole, jen jedna z těch stanic řekla že to byl černoch a že fetoval. Totéž bulvár - nechápu jak někdo může otiskovat tak nestydaté lži. Moje slečna tuhle odsuzovala Baroše, protože byl "nevěrný" své modelce, ale bůh ví jak to bylo... :roll:

samiq
Akademik

Příspěvek od samiq » 20. 09. 2004 19:28

docela zajimavej pohled na vec, na Neviditenym psovi ma Mrož Novotný

(neumim primy link :( ) tak tedy jak to najit:

http://www.neviditelnypes.cz/
vlevo nahore je hledacek, autor Novotný a kliknout na Hledej!! , druha stranka tam je odkaz 27

MROŽOVINY: Poznámka k iráckému problému, (František Novotný) (28.7.2004)

podle mne to stoji za precteni

Raon

Příspěvek od Raon » 23. 09. 2004 08:07

samiq píše:docela zajimavej pohled na vec, na Neviditenym psovi ma Mrož Novotný

(neumim primy link :( ) tak tedy jak to najit:

http://www.neviditelnypes.cz/
vlevo nahore je hledacek, autor Novotný a kliknout na Hledej!! , druha stranka tam je odkaz 27

MROŽOVINY: Poznámka k iráckému problému, (František Novotný) (28.7.2004)

podle mne to stoji za precteni
pravda je ze USA az na extremni situace bojuji penezi a politickym rovnez ekonomickym natlakem, zbrane pouzivaji az nakonec, kdyz zjisti ze si nekoho nemuzou koupit ani jinak zpacifikovat.
To o co jim jde hlavne je zglobalizovat cely tento svet at se mu to libi nebo ne, pac marketing potrebuje dalsi a dalsi trhy, jejich i EU uz jsou po boomu tzn. stagnuji, nerostou a ekonomika zalozena na inflaci potrebuje rust.
Myslim, ze nemaj pravo se do nekoho navazet ani kvuli svetovym cenam ropy, ta ropa byla Iraku a bylo pouze jeho veci jak s ni nakladal

Raon

Příspěvek od Raon » 23. 09. 2004 08:18

no doufam, ze uz sem na seznamu Islamskych teroristu Obrázek, Obrázek, Obrázek, Obrázek, Obrázek.....Alah Akbar !!! :lol: :lol: :lol:

DAN
Věčně nespokojený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DAN » 23. 09. 2004 08:47

Řikal jsem si, že sem nepřispěju, ale :roll:

Mít za svůj názor - next target Iran -- to teda :roll: :evil:
Neberte to nikdo osobně, každej si kecejte co chcete, ale todle je píčovina nebetičná na kterou musím reagovat. :oops:
Kdo asi chcípá při jakýmkoli "nakopávání prdele" :?: - vždycky kůůrva přece z 99% lidi jako my( tady ve zmrdistánu ), který nezajimá nějaká prašivá politika, děti, zvířata,.....

Kdo schvaluje válku = zabíjení nevinejch lidí - tak by si asi měl nějakou aspoň na 5 min zažít- to by určitě stačilo.
udělat někam během pár dní vojenskou invazi je jedna věc - zatím ve 3 posledních případech - Jugoslávie, Afganistan, Iraq - to stejně neznamenalo vítězství = "nastolení demokracie" ( hroznej výraz)- pochcípali diváci a ve všech těch 3 zemích je furt bordel

Takže wo co asi skutečně jde ?
Jak se tady někdo ptal - proč se USA tak aktivně neangažujou třeba v Burundi,... -- protože, logicky tam nic nejní - ( ropa, diamanty,... )
A pak každá válka je ten nejlepší kšeft - stojí strašný prachy - třeba Iraq stál zatím cca 300 mld USD - za ty prachy by se nažralo lidí :roll:
Takže si myslím, že válka se vede proto, že na ni maj vždycky největší zájem zbrojařský giganty - jak to tak vypadá společnosti, který opravdu ovládají tento svět, takže žádná Kudolíza nebo její pohůnek Jirka Wolker as Křoví, za ně rozhoduje někdo jinej ( oni jsou jenom loutky v trapným divadle ) - to jsou jenom něco jako "uvaděči" v divadle - oni akorát řeknou divákům co se asi bude dít :twisted:
Politika je jenom forma organizovanýho zločinu - to ví přece každej, tak se nehádejte, esli je nějakej politik dobrej nebo ne - to je přece uplně jedno - on bude "rozhodovat" = tlumočit rozhodnutí lidí, který stojej v pozadí a dosadili ho do křesla.

Tak sem se tady vyblil, sory. :oops: už mlčím.
BMW The Ultimate Driving Machine

Scimitar

Příspěvek od Scimitar » 23. 09. 2004 09:01

Na to bych podotknul jen jedinou věc, aby se tu zas někdo nehádal: nejde jen o prachy, ale taky o to (jak říká jeden můj známý ex voják) že američanům se ve skladech válí spousta staré munice ještě z vietnamu, takže se jí chtějí zbavit a modernizovat arzenál :twisted:

Fx

Příspěvek od Fx » 23. 09. 2004 09:03

No hlavne tem jejich zbranim konci zaruka a museli by je jinak draze demontovat a zneskodnit, coz by bylo drazsi nez to shodit na Afganistan nebo Irak
E39 535i sedan

Odpovědět