marty87 píše:
Tak snad to máš před barákem, ne? Na to se nás nemusíš ptát jak to jezdí.
No tak nejak. Ale ok...
GLK jsem neridil. Ridil jsem pouze GL a ML, ktere bylo jedno jako druhe. Z toho si troufnu dedukovat, ze GLK bude neco hodne podobneho a mozna by se to dalo opsat jako mutant ML a C...nebo mozna A.
Vischni maji plnou hubu toho jak je to oproti ML a GL super protoze je to mensi a skvele se s tim jezde po meste. Pokud mluvim za sebe, prijde mi to byt uplne jedno. S Masterem se mi jezdi mestem naprosto stejne pohodlne jako s tricou, tudiz tohle taky nebude zadnej rozdil. Stejne tak vsichni kecaji o GL jakej je to mastodont a nevim co (taky treba Q7). Ty auta se ridi tak snadno, ze je uz pomalu uplne jedno jak jsou velke.
Jinak jak rikam jsem se v tom nevezl, zily mi to netrha a stejne vim uz a priori co je to asi zac. Jen dalsi Mercedes, u nichz je uplne jedno zda si koupim E, S, Ml nebo GL, pac je to vsechno o tom samem a prodava se to jen dizajnem...a nekdy cenou ve smyslu - cim vyssi, tim lepsi, pokud si rozumime. Plus...pokazde kdyz to vidim se mi v mysli vybavi neurcite predstavy dinosauru z Jurrasic Parku.