Tip na dobrý film !
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
byl jsem teď v kině na "Hanebný pancharti" a můžu jen doporučit. opravdu jsem už hodně dlouho neviděl žádný film který by měl tak dobře proracovaný scénář a kde by bylo po celý film tak dobře vyvážené napěětí a zábava.. - hodnoceni na csfd 90% hovoří již samo za sebe.
P.S. pro něžné dívky to moc ale není...
byl jsem na tom včera, opravdu moc pěkný podívání, jen mi tam občas neseděli počty vojáků, ale o tom to neniKubajz von Odry píše:byl jsem teď v kině na "Hanebný pancharti" a můžu jen doporučit. opravdu jsem už hodně dlouho neviděl žádný film který by měl tak dobře proracovaný scénář a kde by bylo po celý film tak dobře vyvážené napěětí a zábava.. - hodnoceni na csfd 90% hovoří již samo za sebe.

ex e34 525i Diamondschwarz
ex e34 525i Delphinmetallic
ex e34 525i Silvermetallic
now e36 323i Cupe Carbonschwarz M-paket, Bilstein B8 Sprint + LOWTEC, Debaffled Airbox + Simota, Brembo MAX
+ VW Golf 1.9TDi
ex e34 525i Delphinmetallic
ex e34 525i Silvermetallic
now e36 323i Cupe Carbonschwarz M-paket, Bilstein B8 Sprint + LOWTEC, Debaffled Airbox + Simota, Brembo MAX
+ VW Golf 1.9TDi
V poslední době mě velmi zaujal G.I. JOE. Děj a zápletka asi nepatří mezi ty nejpromakanější, objevilo se i pár slabších scén, ale i tak mi přišel originální. Hlavní ale bylo, že jsem se celé ty 2 hodiny dobře bavil. Film má neuvěřitelný spád a je pln akce, plně využívá dnešních počítačových efektů.
325iC: LSD, StarTec, semi M-Technic I, Smoked Hella
Fredy vs. Jason je dobrej film ale je hodne starej a nejaky sceny jsou az smesny
je hafo filmu kde je treba sam fredy nebo sam jason
taky nejsou k zahozeni ale jak rikam chce to brat ohledy na to ze to jsou starsi filmy. já sem pred par minutama dokoukal horor GaG neni to spatny
neco jako hostel. predevcirem sem koukal na horor Temnota detske duse ten se mi libil takovy psycho zezacatku nepochopitelny ale ke konci sem byl prevkapenej dobrej filmek
a predtim sem se podival jeste na Manituova Bota to me dostalo musel sem se tlemit u kazdy sceny
:D:D a jeste muzu doporucit Jizda do pekel 1,2

- Jan Kučera
myslíš ty trapný repliky postavený na Fierech? - hnus!!!!!¨zahy píše:v patek davali stary film s dolphem lundgrenem,ČAS POMSTY,na konci filmu honicka lambo contach a F-40,docela hezke

Pláťákoslužby 608528957
524TdA RULEZZ
WRX Sti
..........................asi sem se posral,ale chci TURBO ... a klid

524TdA RULEZZ
WRX Sti
..........................asi sem se posral,ale chci TURBO ... a klid