Koupě E30 ano/ne
já na e30skočil asi po 7mi ruůznejch šádes(některý mám i ted), mám na něm 25tis, a krom spotřebních věcí-olej atd, sem se v tom nemusel vrtat,jinak jestli chceš vědět kolik stojej díly tak si to najda na netu a v porovnání s fa budeš překvapen, jízda uchvatná, nemám co vytknout, lepší auto sem neřídil, e36 už není ono, chybý tomu smrnc, 

E30...a sny se plní
koroze na voze? opravíme, nalakujeme
renovace-karoserii-veteranu-a-youngtimeru-t94960.html
no koukám že e30 je proste fajn
e36 se mi teda ale libi vic
ale e30 je takový syrovější
ale jeilkož bych mel fakt jentaktak na pořízeni a zaplacení povinnýho..tak to asi budu muset odložit na dobu neurčitnou no :-/ no stejně přes zimu nejezdim...a počkám nekd do jara když se bude čachrovat i s rodinym autem... a uvidm jeslti z toho kápne i něco pro mě
to že bych si e30 mě napadlo kvuli tomu že by mohla bejt levnější kvuli ekodanni od novýho roku
jinak ta červená e30 je fakt pekná no
jestli zlevní na 15 tak ji beru
(což se teda bohužel asi nestane
)

- Crazytony
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně ta palubka je o proti tříce příšernáApple324D píše:já na e30skočil asi po 7mi ruůznejch šádes(některý mám i ted), mám na něm 25tis, a krom spotřebních věcí-olej atd, sem se v tom nemusel vrtat,jinak jestli chceš vědět kolik stojej díly tak si to najda na netu a v porovnání s fa budeš překvapen, jízda uchvatná, nemám co vytknout, lepší auto sem neřídil, e36 už není ono, chybý tomu smrnc,
Nejkrásnější pohled na svět je z BMW
325ic
325ic
- [CZ]Airwolf[OC]
Je mene hranata, noCrazytony píše:Hlavně ta palubka je o proti tříce příšernáApple324D píše:já na e30skočil asi po 7mi ruůznejch šádes(některý mám i ted), mám na něm 25tis, a krom spotřebních věcí-olej atd, sem se v tom nemusel vrtat,jinak jestli chceš vědět kolik stojej díly tak si to najda na netu a v porovnání s fa budeš překvapen, jízda uchvatná, nemám co vytknout, lepší auto sem neřídil, e36 už není ono, chybý tomu smrnc,

Ex E30 318iS
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno

no vzdáleně mi připomíná palubku z feldy, tříca ji má ůtulnější
E30...a sny se plní
jen názor 

E30...a sny se plní
Tym by som si taky isty nebol, jeden clen s tusim nicom ´´awatar´´ tu zastaval tento nazor...tom@s píše: necekej ze na forum o E30 nekdo napise ze E30 je krap
Napriklad na slovenskom bmw klube je typek co ma v awatare znak audi a cital som od neho akurat jeden topic v ktorom sa bil do prs za tuto znacku...na bmw klube, tomu sa hovori-duchat do pahreby

E30 2,5i mit LSD + E36 1,8i mit LPG = 

To zrovnavanie favorita s E30 mi pride ako porovnavat vifon a vienerschnitzel
.
S tou cenou dielov neviem, kamarat ma favo a silentbloky na predne ramena stali oba 80Sk.
Inak to porovnavanie...bracho ma renault vaginu 98 a ked mu ju bol opravovat jeden jeho kamarat co sa tymto autam venuje a ako to tak rozoberal a moje auto stalo vedla tak som donho stale hustil:
To ma jednobodovy vstrek? ja mam 20r auto a mam na kazdy valec vstrek.
To ma taketo zhrdzavene? Ja mam 20r auto a vyzera to ako nove.
To ma po 10 rokoch rozpadnute tapacire? Ja mam 20r auto a vyzeraju ako nove.
Takto som donho tlacil asi 30min a potom ked uz toho bolo moc sa konecne ozval: Preco sa stale snazis zrovnat nezrovnatelne, co mi tu furt miesas hrusky s jablkami, to mi stacilo potom som mu uz dal pokoj.
Nerobievam taketo veci ale ked som sa tak strasne nudil a navysel neznasam renault

S tou cenou dielov neviem, kamarat ma favo a silentbloky na predne ramena stali oba 80Sk.
Inak to porovnavanie...bracho ma renault vaginu 98 a ked mu ju bol opravovat jeden jeho kamarat co sa tymto autam venuje a ako to tak rozoberal a moje auto stalo vedla tak som donho stale hustil:
To ma jednobodovy vstrek? ja mam 20r auto a mam na kazdy valec vstrek.
To ma taketo zhrdzavene? Ja mam 20r auto a vyzera to ako nove.
To ma po 10 rokoch rozpadnute tapacire? Ja mam 20r auto a vyzeraju ako nove.
Takto som donho tlacil asi 30min a potom ked uz toho bolo moc sa konecne ozval: Preco sa stale snazis zrovnat nezrovnatelne, co mi tu furt miesas hrusky s jablkami, to mi stacilo potom som mu uz dal pokoj.
Nerobievam taketo veci ale ked som sa tak strasne nudil a navysel neznasam renault

E30 2,5i mit LSD + E36 1,8i mit LPG =