povinné ručení...kdo je spokojen...?
já teda nevím, ale auto mám pojištěný u český pojišťovny léta, měl jsem nějaké pojistné události i s motorkou a vždycky to bylo úplně v pohodě.
Jednání na místní pobočce ČP pohoda a cena se mi zdá úměrná.
Prasklý čelní sklo (připojištění) jsem včera nahlásil, ráno hodil auto do servisu a večer si přijdu - byly to dva podpisy.
Cenově mi taky ČP nepřijde nijak tragická.
Prasklý čelní sklo (připojištění) jsem včera nahlásil, ráno hodil auto do servisu a večer si přijdu - byly to dva podpisy.
Vandala Ti bohužel nikdo neudělá. Je to součástí havarijního poj. a auto starší 11let na havárku nepojistíš. Generali má produkt minikasko, ve kterym je vandal zahrnut, ale jsou limitováni stářím vozidla tj. max.11lety.Tweety píše:Může mi to tedy taky někdo spočítat ?
Ústí nad Labem (kilo obyvatel tu asi bude určitě)
23let
325i
5% bonus u generalli
čtvrtletně
svobodný fízl
Kdyby šlo udělat obyč povinný (nehodlám bourat, proto jsou mi nějaký sumy docela fuk) a potom s připojištěním proti vandalismu
Jinač povko vychází opět nejlépe u ČSOB při kvartálním placení tě vyjde pojistka ročně na 7.505,- Generali je dobrá pro malá města a pak má momentálně jednu akci, pro občany co mají 2 auta... nebo násobky 2. Více po SZ
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Díky mochonzeeek píše: Vandala Ti bohužel nikdo neudělá. Je to součástí havarijního poj. a auto starší 11let na havárku nepojistíš. Generali má produkt minikasko, ve kterym je vandal zahrnut, ale jsou limitováni stářím vozidla tj. max.11lety.
Jinač povko vychází opět nejlépe u ČSOB při kvartálním placení tě vyjde pojistka ročně na 7.505,- Generali je dobrá pro malá města a pak má momentálně jednu akci, pro občany co mají 2 auta... nebo násobky 2. Více po SZ
nzc. ještě není špatná UNIQA. Dá se k povku připojistit krádež+živel, ale v obou případech to musí být totálka aby plnily. Pojistná hodnota se počítá z objemu motoruTweety píše: Díky moc

honzeeek píše:Auta starší 9let na odcizení umí pojistit UNIQA ale pojištění se vztahuje na odcizení celého vozu, ne jeho částí (tzn pouze totálka), je v tom i živel(požár, výbuch úder blesku) za stejných podmínek.
Pojistná částka vychází z obsahu a tady jsem našel max.limity poj. plnění.
0-1000ccm 50.000,-
1001-1350ccm 80.000,-
1351-1850ccm 120.000,-
1851-2500ccm 160.000,-
2501-neomezeno 200.000,-
To je vtip, jo...?KuaJa píše:já teda nevím, ale auto mám pojištěný u český pojišťovny léta, měl jsem nějaké pojistné události i s motorkou a vždycky to bylo úplně v pohodě.
Česká Pojišťovna patří k nejdražším - konkrétně pro mý auto je 3. nejdražší.
Jejich jednání = hnus, otravování s přiblblýma plastovýma kartama, který vytisknou a ještě mi na nich totálně zmrví příjmení.
Pojistka na škodu způsobenou zaměstnavateli - devítinásobný zvýšení, na dotaz proč opět arogantní jednání, sliz, mlžení, kecy.
Kellnerovi nemám v úmyslu přispívat na palivo do Gulfstreama.
Navíc tam figuruje jeden velkej bývalej politickej hajzl, co by měl sedět až do svý smrti za mřížema.
Ale každýho věc - pokud tam třeba máš někoho známýáho, proč ne, on ti udělá, co potřebuješ...
ja mam uz leta Allianz a co se týká vyřízení pojistných událostí (byly 2) tak vše rychle a bez problému..ALE! jakožto obyvatel Prahy mi teď zvedli pojistku na 6600/rok (1.8i, 10%bonus)..peklo
Ex 316i coupe, jetzt kombajn driver mit 318i touring....
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
-
- Kontaktovat uživatele:
ČPP a nejsem spokojenej s jednáním a vyřizováním čehokoliv.... asi uteču k ČSOB(3.152,- ) pojištění mě tam vyhází o litr levněji než u ČPP(4.186,- ).
Naposledy upravil(a) douby dne 23. 07. 2008 13:19, celkem upraveno 1 x.
'92 318iS Touring M-technic II
'88 318i Touring - ex
'02 E39 530d Touring M-Packet - ex
'97 E38 735i TOP - ex
'03 E65 730i Logic 7
'94 E30 318i Touring - RIP
'09 E61 530d xDrive M-Packet - ex
'17 G31 530d xDrive M-packet
'88 318i Touring - ex
'02 E39 530d Touring M-Packet - ex
'97 E38 735i TOP - ex
'03 E65 730i Logic 7
'94 E30 318i Touring - RIP
'09 E61 530d xDrive M-Packet - ex
'17 G31 530d xDrive M-packet
Já neříkám, že ČPoj je nejlepší - jen to shrnuju, že mě je "u nich dobře".
Když jsem koukal, že na dvou litra někde ušetřím 700,- za rok, tak jsem to ani moc neřešil.
Je fakt, že tam mám známou na pobočce, i jsem znal likvidátora- takže to vždycky bylo jednání v pohodě.
Ono zase mít povinný ručení u nějaký blbárny, která neplatí, nebo mají psycho znalce, tak se pak může stát, že při neúměrně nízkém plnění se žalobou vymahá rozdíl v té částce po pojištěném subjektu - a určitě toho přibude.
Prostě nějak tak
Když jsem koukal, že na dvou litra někde ušetřím 700,- za rok, tak jsem to ani moc neřešil.
Je fakt, že tam mám známou na pobočce, i jsem znal likvidátora- takže to vždycky bylo jednání v pohodě.
Ono zase mít povinný ručení u nějaký blbárny, která neplatí, nebo mají psycho znalce, tak se pak může stát, že při neúměrně nízkém plnění se žalobou vymahá rozdíl v té částce po pojištěném subjektu - a určitě toho přibude.
Prostě nějak tak

Trochu ot ale moc by mi to pomohlo.Chlapi jste tu někdo sběhlý přes životní a úrazové pojistky?Díky zbytek po SZ
Jen na okraj nasypal jsem do pojistky u AMCICO aig cca 30000,- za 5let,teď chci podat výpověď a:
1 poradkyně na to uplně kálí tzn od března kdy jsem podával výpověď se nic nehlo a jen mi chodí upomínky-platit a platit dál
2 mi tvrdí že jí na centrále sdělili že asi žádné odkupné neuvidím
Jinýmy slovy jsem vhodil do kanálu 30000,-
Je možnost někde podat stížnost,dohlíží někdo na tyto zloděje?
Jinak bylo to životní s úrazem a se spořící složkou či jak se to jmenuje
Jen na okraj nasypal jsem do pojistky u AMCICO aig cca 30000,- za 5let,teď chci podat výpověď a:
1 poradkyně na to uplně kálí tzn od března kdy jsem podával výpověď se nic nehlo a jen mi chodí upomínky-platit a platit dál
2 mi tvrdí že jí na centrále sdělili že asi žádné odkupné neuvidím
Jinýmy slovy jsem vhodil do kanálu 30000,-
Je možnost někde podat stížnost,dohlíží někdo na tyto zloděje?
Jinak bylo to životní s úrazem a se spořící složkou či jak se to jmenuje

No když já v zimě pojišťoval svojí 3,5i, tak jsem na Kladně obcházel/obtelefonovával pojištovny a zjištoval za kolik .... Někde byl i rozdíl 3000,-Kč. Nakonec jsem si na radu kamaráda vybral ČSOB (on tam mám taky svojí e39 528i). Tam za obsah skoro 3500 a bez bonusů platím 9.100,-kč za rok ... Netvrdím že je nejlevnější, já ale levnější nenašel ....
No už jsem u nich zůstal, mám tam pojištěné už druhé auto
for autojacek
Kolik by to bylo u VÁS ?? Obsah nad 2500, bez bonusů, město cca 100.000 obyv., stáří vozu cca 16 let ......

for autojacek
Kolik by to bylo u VÁS ?? Obsah nad 2500, bez bonusů, město cca 100.000 obyv., stáří vozu cca 16 let ......

e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i

Re: povinné ručení...kdo je spokojen...?
Tak jsem dostal nabidku do SZBordel píše:Napis mi rocni sazbu za osobak pro bezne jezdeni:autojacek píše:Asi se nenajde nikdo,komu nevadí,že musí platit vysokou částku povinného ručení.Pracuji pro pojišťovnu Allianz a hrdě prohlašuji,že jsme nejlevnější a nejvýhodnější na trhu.Pokud má někdo protiargument....sem s ním....vyvolávám diskuzi.....Já tedy hrdě prohlašuji..... jsem zde schopen komukoli vypracovat návrh levnějšího povinného ručení....
objem: 1998
vykon: 148kw
rok: 9/2007
ja:
Praha
20let
nepocitej zadny bonusy
diky, klidne do SZ
Rocni povinne by me u nejlevnejsi Allianz, pres AUTOJACKA stalo 13843Kč
Nyni jsem u Kooperativy a platim necelych 10tis kc

Dokonce i kdyby mi nepocitali 25% prirazku, ze jsem mladej, tak jsou porad drazsi

Taky si rad delam srandu z lidi, ale rozjet to takhle ve velkym me teda jeste nenapadlo

2.0 i-VTEC
Prodej home Hi-Fi produktů značek Harman/Kardon, Pioneer, Panasonic, Sony, JBL, Infinity, Bose, Bowers&Wilkins, Canton, Jamo, Denon...
Bezpečnostní kamery, kamerové systémy, CCTV, webové IP-kamery, videoservery
Prodej home Hi-Fi produktů značek Harman/Kardon, Pioneer, Panasonic, Sony, JBL, Infinity, Bose, Bowers&Wilkins, Canton, Jamo, Denon...
Bezpečnostní kamery, kamerové systémy, CCTV, webové IP-kamery, videoservery

Tak když pan autojacek není nejlevnější, tak mužete napsat mě. Netvrdím, že jsem nejlevnější, ale vzhledem k tomu, že máme smlouvu se všemi pojišťovnami, znám různé akce-slevy. Neděláme jen auta, ale i životy majetky, odpovědnosti...
Na povinném se nedá udělat moc sleva, jen využít nějakou akci, nebo si udělat vlastní flotilu (vlastní, ne se k někomu přifařit).
Co se týče havarijního pojištění, tam slevy dokážu udělat a ne malé. Bohužel havarijko je ve většině případů do 11let stáří vozu...
To Bordel: U té kooperativy zustaň, máš v povinném živel. V Tvém případě by byla levnejší alternativa generali, ale ušetřil bys 90kč a neměl v tom živel, což za to rozhodně nestojí
To Horis: pokud máš na tom prvním autě pěknej bonus, dokázal bych ti ho dát i na to druhé auto, oficiálně ale u jiné pojišťovny, popřemýšlej nad tím
To DVORIS: Podívej se na jak dlouho tu pojistku máš a kolik by Ti vyplatily, kdyby se ti nedejbože něco stalo během těch 5let kolik bys dostal. Bohužel jsi ty odstoupil od smluvních podmínek, tak nemůžeš čekat, že Tě poplácají po ramenou a vysolí 30k. Prostě jsi zaplatil za to riziko co bylo. Před podepsáním smlouvy je potřeba si podmínky řádně pročíst, čemu nerozumim, to nepodepisuju
To ovšem neomlouvá přístup Tvé poradkyně
Na povinném se nedá udělat moc sleva, jen využít nějakou akci, nebo si udělat vlastní flotilu (vlastní, ne se k někomu přifařit).
Co se týče havarijního pojištění, tam slevy dokážu udělat a ne malé. Bohužel havarijko je ve většině případů do 11let stáří vozu...
To Bordel: U té kooperativy zustaň, máš v povinném živel. V Tvém případě by byla levnejší alternativa generali, ale ušetřil bys 90kč a neměl v tom živel, což za to rozhodně nestojí

To Horis: pokud máš na tom prvním autě pěknej bonus, dokázal bych ti ho dát i na to druhé auto, oficiálně ale u jiné pojišťovny, popřemýšlej nad tím

To DVORIS: Podívej se na jak dlouho tu pojistku máš a kolik by Ti vyplatily, kdyby se ti nedejbože něco stalo během těch 5let kolik bys dostal. Bohužel jsi ty odstoupil od smluvních podmínek, tak nemůžeš čekat, že Tě poplácají po ramenou a vysolí 30k. Prostě jsi zaplatil za to riziko co bylo. Před podepsáním smlouvy je potřeba si podmínky řádně pročíst, čemu nerozumim, to nepodepisuju

To ovšem neomlouvá přístup Tvé poradkyně

Já ale nemám bonus, těch 9100 kč je za rok holá sazba bez bonusů nad obsah 2500 u ČSOB .... Ale díkhonzeeek píše:
To Horis: pokud máš na tom prvním autě pěknej bonus, dokázal bych ti ho dát i na to druhé auto, oficiálně ale u jiné pojišťovny, popřemýšlej nad tím![]()

e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i

- Radek_750iA
Muzu mit dotaz, jak se sjednava ta flotila? Kolik musim mit minimalne aut? A jestli je tam nutnost mit ten pocet aut stale, nebo se muze dejme tomu na mesic snizit? Jde mi o to, ze v rodine mame pojistenych 4-8aut a to podle toho jak mam ja co prihlaseny , nebo co jsem zrovna prodal.
Jinak mame vetsinu aut u allianz a nejlevnejsi opravdu neni. Ted jsem pojistoval 850 u allinaz s bonusama za 82mesicu a vyslo me to o cca 200Kc rocne levneji nez 535 u CSOB bez zadneho bonusu. Pani u allianz mi rekla, ze to proste takhle levne neumi...
Jinak mame vetsinu aut u allianz a nejlevnejsi opravdu neni. Ted jsem pojistoval 850 u allinaz s bonusama za 82mesicu a vyslo me to o cca 200Kc rocne levneji nez 535 u CSOB bez zadneho bonusu. Pani u allianz mi rekla, ze to proste takhle levne neumi...
205GTi, 318i, 323i, 325i, 730iA, 750iA, 325iC, R5 ALPINE, 324td, 520i,320i/2,5, 520i, 735iAl, & 750iA, 318i,525iAT,525TDS e39,528iT e39,535iA e39,735iA e38 FL,335iC M-Tech II,735i e65,M5 e34 91,e30 325i M-Tech I,T4VR6,A6 3.0TDi --> 850Ci & 535d
No ty máš ale skutečnou FLOTILU ....Radek_750iA píše:Muzu mit dotaz, jak se sjednava ta flotila? Kolik musim mit minimalne aut? A jestli je tam nutnost mit ten pocet aut stale, nebo se muze dejme tomu na mesic snizit? Jde mi o to, ze v rodine mame pojistenych 4-8aut a to podle toho jak mam ja co prihlaseny , nebo co jsem zrovna prodal.

e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i

- Radek_750iA
mam favo PickUpahoris píše:
No ty máš ale skutečnou FLOTILU ....Máš něco pod obsah 3500 ???
No pojistku na ty tvoje lodě bych nechtěl platit ...

205GTi, 318i, 323i, 325i, 730iA, 750iA, 325iC, R5 ALPINE, 324td, 520i,320i/2,5, 520i, 735iAl, & 750iA, 318i,525iAT,525TDS e39,528iT e39,535iA e39,735iA e38 FL,335iC M-Tech II,735i e65,M5 e34 91,e30 325i M-Tech I,T4VR6,A6 3.0TDi --> 850Ci & 535d