ja sem pro to nechat tak jak to je

ja osobne pudu na demostraci 3.11.2008 v 10:00 hod před budovou Vlády ČR.
vic info sem nasel tady kdyby to nekoho zajimalo (hned na uvodni strance):
http://skoda-virt.cz/cz/index.php
jo jenže taková demonstrace stejně nic nezmuže jedině že byste je vyhazali z oken ču....MartyE30 píše: ja osobne pudu na demostraci 3.11.2008 v 10:00 hod před budovou Vlády ČR.
vic info sem nasel tady kdyby to nekoho zajimalo (hned na uvodni strance):
http://skoda-virt.cz/cz/index.php
meleš píčoviny.Luter píše:Lukas-e21: a nemyslíš si že to taky záleží na městě s tou úrovní taxiku? se nedivím že tam máte takové auta když tam tak rýžuje ..r.. zlodějské... z těch vašich praktitk je tak akorát na blití..... žádná svoboda podnikání,nejlepší fleky zabrané jinak se mu přelámou kosti, ježdění po trasách předem vytyčených pomocí gps(ne vždy nejkratší a nejlevnější, ale nejvýhodnější a nejrychlejší pro firmu...) atd...to se to potom kupujou superby a mergly.....tam kde se jezdí o min. polovinu levněji poslouží i blbá felicia a lidem je to jedno v podstatě..hlavně když se vezou za rozumné peníze....takže za tu vaši zlodějinu byste měli být povinni nabídnout lidem nadstandart a určitý luxus
A kde si vzal že do pěti let je taxik odrovnaný? to bereš podle pražských tabulek?
jenže když je auto na firmě a firma ho pronajímá za (v praze cca:35tisic měsíčně) tak udržíš při životě cokoliv klidne s milionem km, ale ve chvíli kdy je to tvoje a do údržby bys začal cpát nesmyslný peníze, tak na to kašleš, proč udržovat při životě vydechlinu s pul mega na krku, dkyž se do něj během roku vysypeš za 100tisic,a když to půjdeš prodat tak to ani nikdo nebude chtít koupit......a nedostaneš za to ani to co si do toho během roku nacpal.....Luter píše:Lukas: já to myslel obecně a ne přímo na tebe tak se omlouvám...trochu jsem se nechal unést, protože na pražské taxikáře mám od určité doby alergii a špatné zkušenosti.....určitě sám víš jaké poměry tam mezi váma panujou a že ta svoboda taxikaření tam prostě není..... a zavedeš-li jinou cenovou politiku aby ses chytil tak to je na pořádné problémy...to popřít nemůžeš....při min. taxe 28kč/km,čekačce 10/min a nástupce 40 ta výnosnost z kilometru určitě špatná není....a třeba to jak se firma AAA chová k zákazníkům za tyhle peníze je dobrý humus!
ve firmě máme fabie a octavie co mají 500 000-600 000 s pravidelným servisem a ještě jsou to obstojná auta.....stáří 6-10let....
tak to vysvětli, všude se píše, že to začne platit od příštího rokutomik píše:Je vidět hoši,že jste v zákonech a v papírování mimo...
Protože to je i na auta v čr, tak to EU nezajímá, kdyby to bylo jen na dotažený auta tak by to byl problémLukáš Jiruška píše:Ahoj kluci,taky jsem se toho docela bál,ale mám vedle dílny člověka co vozí auta od roku 1996 a podle něho to nemůže projít, protože to odporuje zákonům EU, asi v tom má přehled když přivezl a prodal za letošek cca 140 aut.Tak snad má pravdu, prej to už zkoušej zavést od dob kdy začínal...