Dej mi tejden maximálně 14 dní a budeme na tom stejněVendaHK píše: Sme si to vymenili pac ted to mam ja jak jedna velka koule bahna.-)

Dnes by to bylo fajn na mytí, venku pěkně, teplo, sluníčko...

Ja na miti ted momentalne prdim... stejne bude humus na cestach a nemam chut neco delat.-( uvidime treba me ta spatna nalada prejde.-) jo tak hlavne ze te ze zahrady nemuseli vytahovat traktorem.-)Misha píše:Dej mi tejden maximálně 14 dní a budeme na tom stejněVendaHK píše: Sme si to vymenili pac ted to mam ja jak jedna velka koule bahna.-)Já sem ještě byla o víkendu na zahradě a my tam jezdíme jen po trávě, a ono jsem tam trochu zapadla
![]()
Dnes by to bylo fajn na mytí, venku pěkně, teplo, sluníčko...
Včera byl hrozně špatnej den, a mě teda také špatná nálada bohužel postihlaVendaHK píše:treba me ta spatna nalada prejde.-)
Asi vím :wink: Trochu mě teď štve ta objížďka na HK, z Bohuslavic do Rohenic a pak jak to tam "bezva" vyfrézovali tu cestu, to nechápu :roll: mám docela problém to tam přejet a to tam jezdím každý den 2krát :(Jech píše:tak to tady trochu oživím, zdravím Mishu, pár dní zpět v bohuslavicích jsem to byl já ;).
Jako to nemá smysl ani o tomhle mluvit, stejně to je oprava zcela k prduJech píše:...., že v rámci uspor tam zkusej ty "lepší" kusy asfaltu nechat. Nemluvně o tom, že jet se tam fakt nedá.