Mondea ST220 pro Policii CR

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Melisek^076

Příspěvek od Melisek^076 » 24. 03. 2004 18:59

Není větší ukázka síly motoru směr nahoru? Mimoto jste cvoci, zase machrování skončí až potom, co tam budou seškrabovat někoho nevinnýho, koho nějakej chytrák, kterýmu zahoří brzdy, sejme. Kamarádovi na mém bývalém 324d před týdnem rupla hadička na předku, tak to vidím celkem realisticky.

GeRoX

Příspěvek od GeRoX » 24. 03. 2004 19:09

uplny souhlas...ale zkus to jednou se stazenyma oknama a otevrenym sibrem... :twisted: 8)

jinak smer nahoru je spatnej musel bys to kosit mezi zdi a sloupem a krome toho zatacka moc vynasi...uz jsem tam videl par aut omotanych...:-(

...ale jinak mas pravdu je to velice nezodpovedny chovani...ale ja mam jenom praci a tohle...kdybych prestal i s tim tak si muzu rovnou skocit bez padaku... :roll: 8) tam je ale pruser ze by se mi to zalibilo a chtel bych to zkusit znovu... :twisted: :twisted: :twisted: 8)
Obrázek

Iwan

Příspěvek od Iwan » 24. 03. 2004 19:19

GeRoX píše:uplny souhlas...ale zkus to jednou se stazenyma oknama a otevrenym sibrem... :twisted: 8)

..ale jinak mas pravdu je to velice nezodpovedny chovani...

ale ja mam jenom praci a tohle...kdybych prestal i s tim tak si muzu rovnou skocit bez padaku... :roll: 8) tam je ale pruser ze by se mi to zalibilo a chtel bych to zkusit znovu... :twisted: :twisted: :twisted: 8)
To sem nedávno jel v 325 a poslouchat vytočenou trojku tam zní perfektně

Takle tam jezdim jen při minimálnim provozu...třeba po půlnoci

:lol: :lol: :lol[/quote]

Odpovědět