To Arman:no tak to nemuzu stoprocentne.hodlam delat ten diferak na auto,chci to mit uz hotovy

Tak ze souhlasis s Adamem, ze jsi tak trosku hovadko, nebo si na nej tady jen hrajesvlada320 píše:me jen odivuje jak ty dokazes cloveka odhadnout podle toho co pise na netu a hned s nim byt hotovej proste si genius a to se neda odeprit.ja beru ve skole psychologii a ver tomu nebo ne ze kdyz chces nekoho poznat tak internet je asi ta nejposlednejsi moznost jak cloveka dobre poznas.ale jak myslis je to tvuj nazor.ty proste dokazes prekopat dejiny vztahu mezi lidmi a vsechny ty psychologove co se tim zabejvaj x let to delaj uplne zbytecne protoze ty proste dokazes nejakou telepatii nebo cim si cloveka dokonale odhadnout a poznat pres internet.klobouk dolu
rekni mi kdy sem se naposledy s necim vytahoval?mozna jednou a to uz je dost davnoBOOST píše:To jsou kecy pořád dokola, co je to za blbost, že podle toho jak se člověk chová na fóru ho nepoznáš. Samozřejmě že existuje možnost, že si člověk na něco hraje, ale význam takového jednání mi absolutně uniká. Pokud je člověk normální a psychicky v pořádku, tak si na nic nehraje a vyjadřuje se normálně i na fóru i ve skutečnosti. A takový ty obhajoby, že je ve skutečnosti úplně jinej, koho to zajímá. Tady si prostě hraje na strašnýho machra, pořád se vytahuje, že není automechanik a co si sám všechno udělal. Kdyby byl v pohodě, tak se chová normálně i tady a nemusejí tady být každou chvíli takovýhle několikastránkový thready, kde se to probírá pořád dokolečka.
No jasně jenom jednou. A potom tady třeba děláš z Maranela blbečka, že se ptá kolik se vejde oleje do naprosto suchýho motoru, jako kdyby to bylo něco co zná každej. Kolik si myslíš, že lidí tady z fóra tohle ví.vlada320 píše: rekni mi kdy sem se naposledy s necim vytahoval?mozna jendou
jo a kdyz se ja zeptam na difer kterej tady nikdo neresi a resej se tu jiny kraviny porad dokola i dvakrat trikrat denne nekdy tak se muze taky nekdo posrat co.BOOST píše:No jasně jenom jednou. A potom tady třeba děláš z Maranela blbečka, že se ptá kolik se vejde oleje do naprosto suchýho motoru, jako kdyby to bylo něco co zná každej. Kolik si myslíš, že lidí tady z fóra tohle ví.vlada320 píše: rekni mi kdy sem se naposledy s necim vytahoval?mozna jendou
Za tu dobu co jsem Já na foru se tady diff řešil x-krát a jěště k tomu je ve faq, tak nevím na co se zas vymlouvášvlada320 píše:jo a kdyz se ja zeptam na difer kterej tady nikdo neresi a resej se tu jiny kraviny porad dokola i dvakrat trikrat denne nekdy tak se muze taky nekdo posrat co.BOOST píše:No jasně jenom jednou. A potom tady třeba děláš z Maranela blbečka, že se ptá kolik se vejde oleje do naprosto suchýho motoru, jako kdyby to bylo něco co zná každej. Kolik si myslíš, že lidí tady z fóra tohle ví.vlada320 píše: rekni mi kdy sem se naposledy s necim vytahoval?mozna jendou