sialeny topic sa rozbehol
tak ja to vysvetlim: vrtulnikova zakladna Presov zasahujuca katastralne do uzemia miestnej casti Lubotice vdaka prevadzke najma strojov MI 24 a nutnych povinnych letov vadi miestnym obcanom hlukom do takej miery, ze bol zaznamenany nejeden pripad strelby! na letiaci stroj. Ano, skutocne jeden dostal zasah do nosneho rotoru - vskutku velka nahoda ked sa uvazi rychlost letu a vzdialenost, velkost terca a pod - a stroj bol nuteny pristat a skoda sa odhadla len na rotore na cca 7mil. Takze preto som si dovolil poznamenat to s tym rotorom, kedze clen ktory pisal ze urazil Presov-Malacky za hodinu bol zrejme clenom armady a mozno nieco o tom vedel.
To, ze sa do toho obuje clovek absolutne neznaly mapy, pomerov a faktov som naozaj necakal a to, ze ho usmernujem prisne-otcovsky je len moja vec. Ked sa mu nepaci, jeho vec, mam za sebou toho uz dost, nejednu sanku som zlomil, nejednu po ustach uz som dostal, nejake prachy uz som zarobil, par aut znicil tak si myslim ze aj skusenejsi uz mozno som. Preto mi ten holobriadok aj so svojimy platonickymi vztahmi je srdecne ukradnuty a to, ci to dievca je jeho laska alebo nie, je mi ukradnute. Kludne nech bezi pod suknu mamicke, ked mu vadi ze spominam jeho "divku". Ked mu vadi mamka, mozno suknu nosi otec, je mi to jedno. Sameho ma fascinuje, ze dokonca tu podavam vysvetlenie, ale chcem, aby to vedeli ostatni, ako je to s masinami v okoli Presova. Bavim sa uzasne, Vlado, pokracuj, dostanes Oscara