Matyáš vyhrál (pokračování BMW versus Felicia)
- felda.driver
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
ja sem se vychloubal??no nevim ale asi tak prvni misto ok druhy misto sis proste nezasouzil na tutej akci pri jinej ano jel si fajn ale porad se bavime o driftua to treti misto byl taky vysmech ta tzv 4ta rx7 mela na 2hy misto..proste dost na nic......
je mi jedno co kdo ma za auto ale nezlob se na me felina je jen felina.
Ja nemluvil o tom ze si jel na hovno ty! ale auto neni proste zadohrab tak to nejde..kup si nekde E30 za par tisic usetri si civilni auto a prijed a uvidime co v tobe je kdyz bues mit zadni nahon.ja koupim nejakou pastiku a tu tam klidne znicim.vis jak dopadli kluci minule? nestalo to malo opravit vsechno utrhany....
je mi jedno co kdo ma za auto ale nezlob se na me felina je jen felina.
Ja nemluvil o tom ze si jel na hovno ty! ale auto neni proste zadohrab tak to nejde..kup si nekde E30 za par tisic usetri si civilni auto a prijed a uvidime co v tobe je kdyz bues mit zadni nahon.ja koupim nejakou pastiku a tu tam klidne znicim.vis jak dopadli kluci minule? nestalo to malo opravit vsechno utrhany....
Tel : 773 622 822
- felda.driver
- felda.driver
No hele, pulka fora jsou v uvozovkach "socky", ktery proste maji jedno auto na denni jezdeni a s tim jezdi i na Sosnovou. To je pak tezky neco takhle uzpusobovat, ale vetsinou to je o lasce k autu a k tomu, co s nim LZE delat, a ne o machrovani.felda.driver píše:Jo,a jeste neco. Proc tam jezdej kdyz to auto jim to nevydrzi? Nedovedu si predstavit ze bych tam je s autem a pak bych se s nim bal jet domu aby se mi nerozpadlo pod rukama. Kdyz chci jezdi drfty tak si na to musim to auto trosku uspusobit,ne?
Mne prijde, ze Flery proste jednou neco napsal, nejakej zvast, a za tim si ted musi za kazdou cenu stat... To je vse.
- felda.driver
- felda.driver
- felda.driver
- felda.driver
Jak jsem psal. Předokolky mají mít vlastní kategorii. Pak by se jich tam hlásilo taky víc.
2 Felda: Někoho pojet zanamená předjet. Ne že někdo sedí za stolem a hodnotí jak kdo jel a jak to vypadalo. Jinak jsi jezdil moc hezky. Zajímala by mě nájezdová rychlost do táhlejších zatáček. Třaba ta po rovince kolem tribuny.
2 Felda: Někoho pojet zanamená předjet. Ne že někdo sedí za stolem a hodnotí jak kdo jel a jak to vypadalo. Jinak jsi jezdil moc hezky. Zajímala by mě nájezdová rychlost do táhlejších zatáček. Třaba ta po rovince kolem tribuny.
"Vím, že jednou opravdu těžce havaruji" Gilles Villeneuve
- felda.driver
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
vis co prijed na plesnice..dame si slalom pak sprintik a uvidime kdo koho pojede hm...felda.driver píše:To Flery: Jezis,to jsi opravdu tak jednoduchej nebo to ze sebe jan tak delas?
Mel by si zacit trenovat na pristi sosnu aby te nepojel nejakej predohrab bez vykonu..
protoze bavit se o driftovani s predokolkou proti zadokolce me fakt uz unavuje.a jak sem ti rek nevidel si me tak se prosimte zdrz toho co umim nebo ne...

Tel : 773 622 822
- felda.driver