A k tomu řazení, to mi připomíná komentář mého kamaráda, který má Citroena XM: "No jo, tvoje auto má k řazení dráhy, moje auto má prostě místa, kam se musíš trefit." - docela výstižné. I když... 2,5 roku jsem krotil 406, a na tu jsem si stěžovat fakt nemohl. Krom jediného - nedávno jsem ji řídil (tu svou bývalou) a prostě to fakt nejede...
Střídání BMW s jinou značkou
Pardo, něco takového jsem zažil v sobotu v Hyundai i30. Jednak jsem se do toho nevešel, hlavou jsem brnkal o strop, volantem nešlo otočit přes stehna, sedačka už víc dozadu nešla a jak to má svažitou střechu, neviděl jsem z toho ven
A k tomu řazení, to mi připomíná komentář mého kamaráda, který má Citroena XM: "No jo, tvoje auto má k řazení dráhy, moje auto má prostě místa, kam se musíš trefit." - docela výstižné. I když... 2,5 roku jsem krotil 406, a na tu jsem si stěžovat fakt nemohl. Krom jediného - nedávno jsem ji řídil (tu svou bývalou) a prostě to fakt nejede...
E39 535i sedan
Jsi mi úplně připomněl, jak jsem dělal autoškolu s 206kou 1.4hdi combiParda píše:Já mám teď zkušenost s pažoutem 206 1.4. .....
...Běs takový povoz.
A vyzkoušel jsem si párkrát Opla Astru G 1,6 16V a to je taky děs. Plyn pod nohou nejde cítit, řízení strašný máslo a bez odezvy, vůbec vše měkký. Pro někoho asi pohodlný, ale já z toho byl nešťastnej. A pak mě sral ekonoměr kdesi uprostřed...jsem zvyklej to z tříci mít nějak na dohled, ale u tý Astry bych se musel přestat soustředit na jízdu, abych mohl chvíli koukat na spotřebu.
E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke
Opravdu to pěkně kamarád vystihlFx píše:Pardo, něco takového jsem zažil v sobotu v Hyundai i30. Jednak jsem se do toho nevešel, hlavou jsem brnkal o strop, volantem nešlo otočit přes stehna, sedačka už víc dozadu nešla a jak to má svažitou střechu, neviděl jsem z toho ven![]()
Posaz v autě je pro mě strašně důležitý, což moje E36 a třeba i otcova Audi A4 B5 splňují dokonale. Jo jo, Hyundai i30
ex 95" E36 325TDS Cosmoschwarz metallic
ex 94" E34 540iA- The Beast
98" E39 525TDS- dělník
98" E39 525TDS- dělník
Takže se shodnem na tom, že je P206 kupka neštěstíWilD píše:Jsi mi úplně připomněl, jak jsem dělal autoškolu s 206kou 1.4hdi combiParda píše:Já mám teď zkušenost s pažoutem 206 1.4. .....
...Běs takový povoz.Jezdil jsem v Olmíku a začal mě učitel drbat, že přeřezuju strašně tvrdě, říkám, že bude něco v nepořádku, že nejdou ty kvalty pomalu najít...začal na mě řvát, že je to nahama a rukama, pak si to vyzkoušel sám a konečně mi dal za pravdu
Ta sedačka, to samý...hned první jízda jsem šaškoval s nastavením sedáku (marně) a po dotazu, co to, proboha dělám, jsem odpověděl, že nedělám řidičák na C, abych musel sedět vysoko jak v kamionu... Celkově na ten krám nemám moc dobrý vzpomínky...pak se mi jezdilo celkem dobře i v tom podělaným fáčku (co se týče řaszení hlavně...)
![]()
A vyzkoušel jsem si párkrát Opla Astru G 1,6 16V a to je taky děs. Plyn pod nohou nejde cítit, řízení strašný máslo a bez odezvy, vůbec vše měkký. Pro někoho asi pohodlný, ale já z toho byl nešťastnej. A pak mě sral ekonoměr kdesi uprostřed...jsem zvyklej to z tříci mít nějak na dohled, ale u tý Astry bych se musel přestat soustředit na jízdu, abych mohl chvíli koukat na spotřebu.
Vůbec všechny auta jsou dneska dělaná strašně měkce, aby se daly lehce ovládat. A pak si sednu do svojeho BMW a tam mi vše sedne, jak kdyby mi to dělali na míru... Miluju tu značku a nikdy žádnou jinou značku auta nechci!
ex 95" E36 325TDS Cosmoschwarz metallic
98" E39 525TDS- dělník
98" E39 525TDS- dělník
- MarfyE34
Také se přidám
Takže jako služebák jsem vyfasoval to nejhorší (nejlevnější) z užitkových aut původem z Francie a to je: CITROEN JUMPY 1.9 D plných 52kW!!!!!!
Největší omyl automobilky, jo dá se v tom vozit tuna zboží ale pak by to s tímhle motorem chtělo převodovku z nějakého tahače s půlkama!!!! A chtít předjet třeba bagr nebo traktor??? he to chce pořádnej kus rovné cesty bez provozu a doufat že se nic nevysere!!! Jo předjíždět můžu tak maximálně babičky s kárkama ale nesmí mě zrychlit jináč jsem v háji
Nejede to prázdné natož naložené, nejlínější auto hned po Škodě 105S!!! Nechápu
Má to děsně nepohodlný lavice místo sedaček, nepřesné řazení, přeposilované řízení, ale výborné brzdy, ty bych s mojí pěticí hnedka vyměnil
ale jinak dodávka fakt bída!!! A ta poruchovost pořád se sere elektrika!!!! a sehnat nějakej náhr. díl to je lítáního a zjišťování, jelikož vždy existujou 3 varianty: Citroen, Fiat, Peugeot
a jako třetí káru mám jako lítadlo kolem baráku darovanou ŠKODU Favorit 136LS
A to je adrenalin kára
A jede tak třikrát líp než ten francouz 
Takže jako služebák jsem vyfasoval to nejhorší (nejlevnější) z užitkových aut původem z Francie a to je: CITROEN JUMPY 1.9 D plných 52kW!!!!!!
Pracovní Mitsubishi Lancer Sportsedan 2.0DI-D 103kw. 18ky kola, sportpaket, sport podvozek, muzika Rockford Fosgate 650w rms....zvyká se na to velice snadno jezdí jak střelenej do zad.
I toho Karla pod kapotou jsem přežil (děkuji Rockford Fosgate za to
)
E30 327i MK M Cabrio MTechII
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
E30 325i kupé MTechII