Trika E30 klubu
Už se mě to zdá bejt hodně překombinovaný, já ten kravskej nápis na zádech nechci, nemůže to bejt jak to bylo myšleno původně? Ten klub ve předu malým, adresa na rukávu a nick vzadu? Vždyt je to tak akorát decentka. Za chvilku nekdo navrhne jeste pořadové číslo na záda a můžeme hrát fotbal.
Já starej vůl nebudu přece nosit takovej dres.

BMW 325i Touring http://ufocz.wz.cz/
Vzhledem k vysledkum hlasovani povazuju predek a rukav za vyreseny, ted teda vyresit zadni cast. Jestli tam nekdo nick nechce vubec, je to jeho volba a problem to necini.
Necham na hlasovani o predni casti trika cas jeste do vecera, pak to budu povazovat za finalni verzi a hlasovani nahradim novym, kde se budu ptat na zadni cast...
Necham na hlasovani o predni casti trika cas jeste do vecera, pak to budu povazovat za finalni verzi a hlasovani nahradim novym, kde se budu ptat na zadni cast...
E39 535i sedan
Nojo, stejne se na trika prihlasilo +- tech 50 lidi, takze predpokladam, ze vsichni zucastneni hlasovali. Navic nekteri (jako Hanis) maji trika z varky nekdy pred vic nez rokem a maji je v zasobe...Maranelo píše:ach jo cca 1200 registrovanejch a hlasovalo jen 50![]()
Aktivnich clenu je kolem sta... takze celkem dobrej vysledek zatim...
E39 535i sedan
-
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
FXi, už zruš tuhle diskuzi, než se tady vymyslí nějaká kombinéza do vesmíru
Nechal bych trička, tak jak se navrhovalo na začátku. Vždyť už si je tolik lidí objednalo, tak co to pořád někdo mění ? Je nás tu hafo, myslíte že se jedna verze bude líbit všem ? Vždyť to je hloupost. Holt, komu se to nelíbí, ať si.... to nekupuje. Kravská adresa na zádech se mi nelíbí
Je to jak tričko od vietnamců. BMW vždy dělalo hadry a vše okolo decentní, tak co tam furt plácat něco navíc.

Tak tak.Tweety píše:FXi, už zruš tuhle diskuzi, než se tady vymyslí nějaká kombinéza do vesmíruNechal bych trička, tak jak se navrhovalo na začátku. Vždyť už si je tolik lidí objednalo, tak co to pořád někdo mění ? Je nás tu hafo, myslíte že se jedna verze bude líbit všem ? Vždyť to je hloupost. Holt, komu se to nelíbí, ať si.... to nekupuje. Kravská adresa na zádech se mi nelíbí
Je to jak tričko od vietnamců. BMW vždy dělalo hadry a vše okolo decentní, tak co tam furt plácat něco navíc.

BMW 325i Touring http://ufocz.wz.cz/
Podle hlasovani vyslo logo E30 klubu, takze to uz je jasny... Odpoledne, az budu v praci na rychlejsi lince, zalozim novy tema s hlasovanim o nicku.
Ti, kdo nechteji nick, a chteji tmavy triko s logem E30 klubu, uz maji jistotu, ze to, co chteji, se bude delat.
Pro ostatni tu bude jeste hlasovani o podobe nicku.
Ti, kdo nechteji nick, a chteji tmavy triko s logem E30 klubu, uz maji jistotu, ze to, co chteji, se bude delat.
Pro ostatni tu bude jeste hlasovani o podobe nicku.
E39 535i sedan
mluvil jsem se známým a ten mi nabídl možnost výšivky, myslím, že na mikinu nebo čepici by se hodila výšivka líp, cena více než rozumná. Kdo by měl zájem, ať mi napíše SZ, pak zjistím cenu.
z E 30 bych vyrost kdybych měl na tohle