Mám velké nutkání se pro něj rozjet, nevím jestli bude mít někdy skutečnou hodnotu, ale myslím, že mají teď dno a tak nějak je to auto tak škaredé až je hezké.

"mam znamyho na stk.-neni problém zaridit"-ten je na přesdržku zralej,za toto
uz neni, zes to vzal.. ?mikin88 píše:http://auto.bazos.cz/inzerat/21553211/P ... 05-gti.php
Mám velké nutkání se pro něj rozjet, nevím jestli bude mít někdy skutečnou hodnotu, ale myslím, že mají teď dno a tak nějak je to auto tak škaredé až je hezké.
Kód: Vybrat vše
Autor: Koldas [ 11 lis 2012 17:20 ]
Předmět příspěvku: Re: Auta
takže k té červené 205 gti,objevil jsem ji minulou nedeli pan to tam dal a já to viděl když to mělo 5 zhlédnutí,tak jsem mu volal o autě mi vše řekl že je to po tchánovi,který umřel a že to měl dovoz z německa a jezdil s tím jen na chatu a furt to leštil a garážoval apod.tak jsme se domluvili,že ve čtvrtek pojedu do prahy,že se na ni stavím podívat a at mi pošle ještě foto sedaček,byly tam potahy.no volal jsem mu ve středu že,si to už odvezl někdo z prahy.Ve středu ráno koukám znovu na net a opět se tam ojevila,už bez potahů a focená jinde, a z ceny 23 000 najednou byla cena 45 000kč tak jsem byl tak nasranej tak jsem mu poslal smsku,že je vykutálenej apod a že budu kontaktovat minulého majitele co mu ji prodal at odstoupí od smlouvy a on to smazal ale číslo na něj je 777329847 na teho nového majitele
Dobrý den,chci prodat moje octinku 1.9tdi 66kw základ(je tam mnohem víc)po fejsliftu,je to r.v.2001,okna na elektriku,počítač atd.. prostě neni to žádná sociálka výbava.Motor základ 66kw,upravy:turbo je tam větší,stříky z 81kw,větší cůler,čipík,kat venku,egr zavařenej(brácha važil,takže to neprdne)podle našich propočtů s vencou z komárna ze slovenska to má mít 235 koní,počítal mi to v chatu na fejsu a on tomu rozumí.jede to jak cip,tuknu o plyn a narve to do sedačky jako svina máma s tátou se v tom bojí jezdit(no jsou zvyklý na žigula)pojel jsem s tim samýho mergla a qvéčko,s bráchou sme jí snížily,orig podvozek z našý garáže,řezali sme pružyni,kola sedmnáctky gumi noví ale 200km a popravíš je výkonem.nový brzdy,rozvodi vše beru v kelině ne žádnou čínskou mrtku ale starline takže super.zavaření kliki v zadu(taky brácha važil)a mnoho dalších uprav,jezdím na shell diesel nebo naftu prej je to jedno v tomhle autě.piště pro více infič,prodávám z důvodu že jsem si uštouch dítě a musim koupit kočárek,jinak bych si jí nechal a venca by mi z toho dostal 420 koný řikal.na spryntech sem dával všechni auta nikdo nečapačky na to.. prasat co maj bejga měl s tim co dělat ale stejně sem ho pojel(polem)piště o více info,cena malá aby bylo jenom na kočárek já to dýtě nechtěl.volejt ne sms nebudu jak lofas celej den psát sms nejsem pýčus