Fx píše:No, tak je fakt, že mně táta svoje auto půjčí, kdykoliv potřebuju... Ale na druhou stranu tomu platím pojištění, garáž a údržbu, protože poměrově jsme v najetých kilometrech 100:1
Tak to mi taky prijde zcela normalni. Hnat rodicovsky vztah do extremu typu - mam, ale z principu ti nic nedam - mi prijde docela uhozeny. Hlavne si je treba uvedomit, ze vychova konci mezi 14 a 16 rokem zivota v tom smyslu, ze co si posral do tohoto bodu, uz nenapravis. Muzes byt treba milionar, ale kdyz budes svoje decka vychovavat v duchu cti, skromnosti (nebudes jim kupovat vse co jim na ocich uvidis a nebudes jim davat priklad, ze penize z tebe delaji neco vic) a racionality tak jim k dvacetinam klidne muzes koupit treba zlate Ferrari, protoze budou vedet, ze to neni zadna samozrejmost a za splneni vyse zminenych predpokladu (a tedy taky za predpokladu, ze se ti nenarodi slabomyslnej debil) to nebudou pouzivat k vytahovani se nad ostatnimi, ale budou si toho vazit z jinych duvodu.
Ja treba vetsinu casu stravim v trice, ale dostanu se (za coz jsem vdecnej) k mnohem drazsim autum a stejne nechapu proc bych mel byt automaticky picus, jen proto, ze jsem mladej a sedim v drahym Merglu. Ackoliv tedy je pravda, ze z tohoto duvodu a taky z toho, ze se v tom nerad ukazuju jezdim pokud je to mozne radsi, "min zalidnenymi oblastmi" nebo v noci

, ale to na tom nic nemeni.
Kdysi kdyz to byl jeste aktualni model jsem mel moznost "obdrzet" E46 330i coupe. A kdyz jsem to mel pujceny, pripadal jsem si v tom jako "zbohatlickej synek", ale pak samozrejme moje racionalni stranka usoudila, ze na ostatni seru a kdyby se mi to auto libilo, klidne bych na to i pristoupil. Akorat, ze kvuli pozerstvi si auta nekupuji a co se tyce ostatniho ma trica jasne navrch, takze volba byla jasna
Jenze at se vozim v cem chci, nemam problem s mym Oltcitem cestou z "off-roadu" se ubahnenej v rozdrapanejch monterkach stavit v Carrefouru pro rohliky (a rekl bych, ze pohledy ostatnich za techhle a jim podobnych situaci, jsou o dost komickejsi

)
ED - V souvislosti s timhle jsem zazil jednu dost humornou situaci, kdyz jsem v tech mych monterkach (R.I.P.), na kterych byl v jejich poslednich chvilich nahrazen zip, ktery spojuje vrchni levou a pravou pulku, sroubem a matici s podlozkama, byl novym eckem na nakup a kdyz jsem se vracel k autu, cekali tam na mne policajti, ze prej dostali hlaseni o ukradnutem aute