to mi pripomnelo jak uzasny je delat v autecu technika, kdyz je bmw day, clovek musi v sobotu do prace i kdyz by jinak nemusel a muze se leda tak modlit aby ten den prezil ve zdravi - najde se spousta magoru co si to auto nikdy nekoupi ale kdyz muzou tak se sedmickou litaji po okraskach 200..Marťas Schneider píše:Nejsilnější zážitek je z AUTECU den BMW, měl jsem půjčenou M3 E46 Cabrio SMG, a když na to vzpomenu klepou se mi kolena vzrušením ještě teď, dálnice ze Zličína do Berouna max. r. cca: 250Km/h se zataženou střechou, a to auto myslim má ještě navíc, no masakr! Je to tak 2 roky ale kecam o tom ještě teďA ten zvuk
a ty nezkutečně jedovatý brzdy
no zážitek.Jo a v tom kopci na Prahu tam u Loděnice to taky jelo v poho 250km/h (3 osoby po 80kg) zázračný auto
ale jet takhle rychle je ohromnej adrenalin, jelikož nikdy nevíte kterej kokotov vám to tam do toho levýho pruhu střelí (a to jsem měl zapnutý dálkový, mlhovky a levej blinkr a stejnak se vždycky někdo najde
)
* moje E34= 230Km/h dálnice Kladno- Pha
*a v obci spíš otevřený okna, zařazený 3 stupeň a hraju si něžně s plynem a kochám se tim zvukem = nádhera
Maximalky
5er
Taky jsem slysel od kamarada (momentalniho majitele byvaleho Pallas Grand Liberec), naní HF Group o techto dnech otevrenych... Me svezli v 630i a byl jsem spokojen, ale nasli se taci, kteri na Zaskali (zavodni vrch) vyklopili Z4 M (300 skoda), a vedouci magistrátu, kde se prideluji SPZProx píše:to mi pripomnelo jak uzasny je delat v autecu technika, kdyz je bmw day, clovek musi v sobotu do prace i kdyz by jinak nemusel a muze se leda tak modlit aby ten den prezil ve zdravi - najde se spousta magoru co si to auto nikdy nekoupi ale kdyz muzou tak se sedmickou litaji po okraskach 200..Marťas Schneider píše:Nejsilnější zážitek je z AUTECU den BMW, měl jsem půjčenou M3 E46 Cabrio SMG, a když na to vzpomenu klepou se mi kolena vzrušením ještě teď, dálnice ze Zličína do Berouna max. r. cca: 250Km/h se zataženou střechou, a to auto myslim má ještě navíc, no masakr! Je to tak 2 roky ale kecam o tom ještě teďA ten zvuk
no zážitek.Jo a v tom kopci na Prahu tam u Loděnice to taky jelo v poho 250km/h (3 osoby po 80kg) zázračný auto
ale jet takhle rychle je ohromnej adrenalin, jelikož nikdy nevíte kterej kokotov vám to tam do toho levýho pruhu střelí (a to jsem měl zapnutý dálkový, mlhovky a levej blinkr a stejnak se vždycky někdo najde
)
*a v obci spíš otevřený okna, zařazený 3 stupeň a hraju si něžně s plynem a kochám se tim zvukem = nádhera
(jeho - 1L1 1111- E34) zkurvil na E60 koplet brzdy po nekolikanasobnem prudkem zabrdzdeni ve vesnici z 200km/h na 0....
Hovadka...
Ja se nachal odvezt v 630i na jednu kulturni akc, kde v tu dobu bylo cca 100 lidi pred vchodem a musim uznat, ze jsem si to vystupovani uzil. 6er- kundolap jako svin
- MarfyE34
Prox píše:to mi pripomnelo jak uzasny je delat v autecu technika, kdyz je bmw day, clovek musi v sobotu do prace i kdyz by jinak nemusel a muze se leda tak modlit aby ten den prezil ve zdravi - najde se spousta magoru co si to auto nikdy nekoupi ale kdyz muzou tak se sedmickou litaji po okraskach 200..Marťas Schneider píše:Nejsilnější zážitek je z AUTECU den BMW, měl jsem půjčenou M3 E46 Cabrio SMG, a když na to vzpomenu klepou se mi kolena vzrušením ještě teď, dálnice ze Zličína do Berouna max. r. cca: 250Km/h se zataženou střechou, a to auto myslim má ještě navíc, no masakr! Je to tak 2 roky ale kecam o tom ještě teďA ten zvuk
)
Tak si to pojď vyměnit jak já bych chtěl makat v AUTECU! A sem tam nějakej víkend no stejnak to zaplatěj. A ty si myslíš že potencionální kupec BMW bude o víkendu čekat v hodinových frontách na půjčení 120D? Těžko, tyto dny jsou určené pro normální smrtelníky, kteří si nikdy žádné nové BMW nepořídí, prostě tim chce BMW "obyč chudé" obyvatele seznámit s "nadvozy" z Mnichova aby si o nich jen nečetli ve všech možných časopisech. Jinak klobouk dolů před tebou a ostatníma kolegama, že to s některýma rádoby závodníkama v těch kárách vydržíte. Když jsem měl půjčenou M3 tak to bylo nějak ze začátku této akce v ČR, jel jsem s nějakým asi zaměstnancem a rozhodně jsem s tim autem nejel Colin Mcrae Rally, je to hodně zrádný vlézt z Citroenu BX 50PS do M3 343PS, až na dálnici v přímém směru a po povolení spolujezdce (zaměstnance) jsem jí dal trošku kouř, ono jeď v M3 130Km/h = NELZE!
vlcek_007 píše:Taky takova kravina??Zubata píše:Aspoň s tou pokutou v tom nesu sámvlcek_007 píše:cca 150 po Preze citroen xantia 1.9TD-řidič
200 mezi Prahou a Slanym BMW e30 1,8 m40
a pak taky 54 na 30 v obcia to me stalo 3 body a 2500
nene ja sem jel na 50KM/H 79KM/H ale mysel sem toho flastra
BMW e30 320i cupé
BMW e36 325i sedan out
Bmw e39 528i AC Schnitzer S5
BMW e36 325i sedan out
Bmw e39 528i AC Schnitzer S5
jestli chces makat v autecu tak si tam zajdi, Lada Rmot tam pro tebe treba najakou pozici najde, ja uz tam nejsem.. moc prace a nervu za ty prachyMarťas Schneider píše: Tak si to pojď vyměnit jak já bych chtěl makat v AUTECU! A sem tam nějakej víkend no stejnak to zaplatěj. A ty si myslíš že potencionální kupec BMW bude o víkendu čekat v hodinových frontách na půjčení 120D? Těžko, tyto dny jsou určené pro normální smrtelníky, kteří si nikdy žádné nové BMW nepořídí, prostě tim chce BMW "obyč chudé" obyvatele seznámit s "nadvozy" z Mnichova aby si o nich jen nečetli ve všech možných časopisech. Jinak klobouk dolů před tebou a ostatníma kolegama, že to s některýma rádoby závodníkama v těch kárách vydržíte. Když jsem měl půjčenou M3 tak to bylo nějak ze začátku této akce v ČR, jel jsem s nějakým asi zaměstnancem a rozhodně jsem s tim autem nejel Colin Mcrae Rally, je to hodně zrádný vlézt z Citroenu BX 50PS do M3 343PS, až na dálnici v přímém směru a po povolení spolujezdce (zaměstnance) jsem jí dal trošku kouř, ono jeď v M3 130Km/h = NELZE!Možná byste měli fasovat kinedril
Né máš pravdu většina lidí co tam o víkend přijdou nemyslí na možné riziko, hlavně že vyzkouší jak letí BMW na hraně svých možností a hurá domů do hospody se pochlubit. Přeju tobě i tvým kolegům, abyste tyhle dny BMW ve zdraví přežili a nebralo vám to radost z práce, teda jestli ještě nějakou radost máš
Už se těšim na další takový den!
5er
- MarfyE34
Prox píše:jestli chces makat v autecu tak si tam zajdi, Lada Rmot tam pro tebe treba najakou pozici najde, ja uz tam nejsem.. moc prace a nervu za ty prachyMarťas Schneider píše: Tak si to pojď vyměnit jak já bych chtěl makat v AUTECU! A sem tam nějakej víkend no stejnak to zaplatěj. A ty si myslíš že potencionální kupec BMW bude o víkendu čekat v hodinových frontách na půjčení 120D? Těžko, tyto dny jsou určené pro normální smrtelníky, kteří si nikdy žádné nové BMW nepořídí, prostě tim chce BMW "obyč chudé" obyvatele seznámit s "nadvozy" z Mnichova aby si o nich jen nečetli ve všech možných časopisech. Jinak klobouk dolů před tebou a ostatníma kolegama, že to s některýma rádoby závodníkama v těch kárách vydržíte. Když jsem měl půjčenou M3 tak to bylo nějak ze začátku této akce v ČR, jel jsem s nějakým asi zaměstnancem a rozhodně jsem s tim autem nejel Colin Mcrae Rally, je to hodně zrádný vlézt z Citroenu BX 50PS do M3 343PS, až na dálnici v přímém směru a po povolení spolujezdce (zaměstnance) jsem jí dal trošku kouř, ono jeď v M3 130Km/h = NELZE!Možná byste měli fasovat kinedril
Né máš pravdu většina lidí co tam o víkend přijdou nemyslí na možné riziko, hlavně že vyzkouší jak letí BMW na hraně svých možností a hurá domů do hospody se pochlubit. Přeju tobě i tvým kolegům, abyste tyhle dny BMW ve zdraví přežili a nebralo vám to radost z práce, teda jestli ještě nějakou radost máš
Už se těšim na další takový den!
Už jsem tam párkrát žebral o práci ale marně:-((( tam berou asi jen mechaniky a to musej mít ohromnou praxi a bejt šikovný jako "mcgiver"
obce dodrzujem . . .
okreska - 170km/h - BMW Z4 2,5 a suzuki swift 1,3
dialnica - 230km/h - Mercedes C Sportcoupe 200 kompressor
fear-factor - 190km/h na suzuki swift vo vetre na dialnici
na letisku na cistom lade a ujazdenom snehu 110km/h bokom (totalne napriec cesty) na Fabii (kolesa sa nepretacali, noha boly z plynu dole)
naststie uz som presiel skor do stadia "ako" nie "kolko" . . .
okreska - 170km/h - BMW Z4 2,5 a suzuki swift 1,3
dialnica - 230km/h - Mercedes C Sportcoupe 200 kompressor
fear-factor - 190km/h na suzuki swift vo vetre na dialnici
na letisku na cistom lade a ujazdenom snehu 110km/h bokom (totalne napriec cesty) na Fabii (kolesa sa nepretacali, noha boly z plynu dole)
naststie uz som presiel skor do stadia "ako" nie "kolko" . . .
chcelo by to bmw . . .
- ***Apollo***
- k.o.u.d.y.e30
- člen E30.cz
Obec-kolem 190 Seat Ibiza 1.5 system porsche,ale dle tacho-real kdo ví a ještě jsem neměl ani papíry,ale auto bylo moje
Mimo obec-200 mé BMW e30 318i
zase dle tacho
Dálnice-230 jako spolujezdec audi 100/a6 2.0e a 220 v mém BMW ještě jako spolujezdec,pak byl už omezovač,ale kolik ve zkutečnosti kdo ví...

Mimo obec-200 mé BMW e30 318i
Dálnice-230 jako spolujezdec audi 100/a6 2.0e a 220 v mém BMW ještě jako spolujezdec,pak byl už omezovač,ale kolik ve zkutečnosti kdo ví...
Tak hosi koukam je to tu samej rychlik, ale kdyz clovek uz konecne vyrazi v osobaku trochu si zaradit, tak sou videt jen strejdove s radiovkou
)
Rad bych se nekdy dockal a nekoho z rychliku potkal, at cesta odsejpa
)
Moje miry: mesto respect do 160 a mimo Hk - Pce 205 Km/hod.
Oboje v Opel Calibra 2.0
Rad bych se nekdy dockal a nekoho z rychliku potkal, at cesta odsejpa
Moje miry: mesto respect do 160 a mimo Hk - Pce 205 Km/hod.
Oboje v Opel Calibra 2.0
ou
no a pak všichni rikaj takový mladý kluci to byli taký hodní lidé to je neštěstí ale většina si o to docela říká a já se tomu nedivim že to tak chcípá na těch silnicích
nemáte se moc čim chlubit...
E30 325i m20-rekonstrukce od 2016
E30 318i m40 bejvalka
E30 318i m40 bejvalka
Re: ou
netusim kolik ti je, ale urcite jsi byl vzdy rozumnejHonza2.5 píše:no a pak všichni rikaj takový mladý kluci to byli taký hodní lidé to je neštěstí ale většina si o to docela říká a já se tomu nedivim že to tak chcípá na těch silnicíchnemáte se moc čim chlubit...