Jen mě tak napadlo, že ty trička by mohl mít barevně k autu

vímmihals píše:no já tu tvojí stračenu viděltak jí koukej přelakovat a dát lízo - takhle vypadá příšerně
ale jasný, je to jen přechodný stav, těším se na nový look
tohle nas napadlo taky, ale ted si nejsem jistej jestli sme barvu doresili nebo ne. myslim ze vsechny maji bejt cerny, ono je doclea problem pak treba trefit odstin Delphine metalicVlčák píše:Žijete vůbec lidi, nikdo nic nepíše, nikde žádná fotka, nuda v osmičtverci![]()
![]()
Tak stáhnem z kůže nějakýho delfinaono je doclea problem pak treba trefit odstin Delphine metalic
klouzat se budu až v týdnu, zítra stříkáme lak a v Ne tradáVlčák píše:Zdáááááááááááááááááááááááárec trikociálové jak se vám klouže![]()
![]()
![]()
NO KLOUZE KURVA, v patek sem jel do liberce, cesta tam v poho, ale vracel sem se uz za tmy s kamaradem a to uz moc hezky nebylo, zacalo mrznout, snih, sracky, a pekne to bylo namrzli... takze sem rajtoval vsude kde byly koleje ze strany na stranu do toho docela vitr no proste lahoda, kdyz uz sem byl v horicich a vyjizdel ten most na hradec co je do kopce tak sem si rikal ze by to chtelo jet jeste pomaleji nez 80, tak sem zbrzdil na 60, nic mene co to auto zacalo delat i v tech 60 bylo nezkutecny, klouzecka ze strany na stranu na kopci sem mel 40 a muj spolujezdec hnedo v kalhotachVlčák píše:Zdáááááááááááááááááááááááárec trikociálové jak se vám klouže![]()
![]()
![]()