Tak mě napadá, stačilo by přez noc nechat v autě dva ukrajince
Zabezpečení auta
Tak ty mrchy si berou sebou i psyStany píše:Hoši dneska ve dvě ráno jsem měl akci.Mám ve služebním tranzitu namontovanej peigr a dnes spustilfrajer sice utekl ale jsem rád protože měl dobrmana
a já jenom trenky a pálku.Svině zasraný vůbec jsem pak nezabral.Tak že se investice vyplatila
![]()
Sfině jedny !
HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

- Max-Max
- Moderátor e30.cz
no napriklad na psa je plynovka velice vhodnaStany píše:Hoši dneska ve dvě ráno jsem měl akci.Mám ve služebním tranzitu namontovanej peigr a dnes spustilfrajer sice utekl ale jsem rád protože měl dobrmana
a já jenom trenky a pálku.Svině zasraný vůbec jsem pak nezabral.Tak že se investice vyplatila
![]()
a na zmrda nastupi palka325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
Jo uvažuji že si nějakou opatřím nevíte náhodou jakej má dostřikMax-Max píše:no napriklad na psa je plynovka velice vhodnaStany píše:Hoši dneska ve dvě ráno jsem měl akci.Mám ve služebním tranzitu namontovanej peigr a dnes spustilfrajer sice utekl ale jsem rád protože měl dobrmana
![]()
a na zmrda nastupi palka
To bydlíš v paneláku nebo v rodiném domku se zahradou a živým plotem?Stany píše:Jo uvažuji že si nějakou opatřím nevíte náhodou jakej má dostřikMax-Max píše:no napriklad na psa je plynovka velice vhodnaStany píše:Hoši dneska ve dvě ráno jsem měl akci.Mám ve služebním tranzitu namontovanej peigr a dnes spustilfrajer sice utekl ale jsem rád protože měl dobrmana
![]()
a na zmrda nastupi palka
auto mívám před okny tak 5-10metrů
Mám jednu plynofku,použil jsem ji dvakrát, asi z 3 metru a pak ze 7m, ale záleží jakej máš typ,jinak to je dobrá věc.
Jo a nesmíš střílet proti větru, mi se to vyjmstilo
HOTENTOT