Nové auto. Cca 300 000, co koupit
chceš si užít jízdu, vim není to nové, ale...
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... us/8999149
...něco podobného
(otázka jak dlouho ti vydrží motor)

http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... us/8999149
...něco podobného

E30 327i MK M Cabrio MTechII
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
V tom pripade nechapu uz vubec proc chces VYHODIT 300k za neco na preklenovaci dobu. V tom pripade si kup treba Fiat UNO za 5k a na jare to zavez do Kovosrotu. Opravdu nerozumim.marlin píše:stejně nejradši bych skočil do E39 530D tour, nebo první generace X5, ale v tomhlu okamžiku na nějakou překlenovací dobu asi nezbude zbytí koupit nějakou mrdku na dopravu po měste do práce
90' 318iT M40 410tkm / 87' 325i M20 96tkm / 86' 316 M10 BaurTC 80tkm / 85' 325e M50 284tkm / 83' 318i M10 129tkm / 85' 325e M20 226tkm
Na tvoje myslenkovy pochody ani nic jinyho psat nejde. Prijde mi to stejny, jako kdyz se bavim s nekym, kdo ma auto na presun z bodu A do bodu B a vubec mu auta nic nerikaj. Od takovych lidi potom slysim nazory, jak je super, ze si koupili 2 roky jetou fabii za 160t a jaka je to super kara, proto se nediv, ze s takovyma nazorama tady pochopeni moc nenajdes.
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

- marlin
- Kontaktovat uživatele:
Dobře, myšlenkové pochody
1, auto na blbnutí a víkendy mám
2 potřebuju auto (spotřební zboží) pro přesun z bodu a do bodu do města nejlépe nové. Nějakou nákupní tašku, která bude i zábavná.
2 potřebuju auto (spotřební zboží) pro přesun z bodu a do bodu do města nejlépe nové. Nějakou nákupní tašku, která bude i zábavná.
BMW E30 318iS - Musta Kissa,
BMW E3O 316i touring - mrtvola, rozpordej na díly
BMW E34 525i - Bělásek - již není
Subaru Impreza - kvalita z japonska
Jen se ještě optám, proč musí být to auto nové? Vidíš v tom nějakou extra výhodu? Já z vlastních zkušeností z rodiny a od známých vím, že nový auto bych si nikdy nekoupil, pokud by to nebylo na firmu. Jsou to totálně vyhozený prachy a myslet si naivně, že pokud máš auto v záruce, tak máš veškeré opravy grátis je nesmysl. Většinu oprav si stejně tak jako tak zaplatíš sám a bude tě to stát ještě víc, protože pokud necheš o tu záruku přijít, tak musíš do autorizovaného servisu.marlin píše:Dobře, myšlenkové pochody
E30 340ic V8 6q- EX

- Jirkoj
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Já Marlinovi rozumim, prostě chce už jenom jezdit a ne se pořád v něčem vrtat a s něčim srát. Jsme na tom podobně a napadají mě stejný píčoviny...
Autodiagnostika, převozy na platě, opravy - Kolín, Kutná Hora, Poděbrady, Nymburk a okolí - Tel.:+420 703 494 595
Cyklo servis, prodej kol, elektro kol, koloběžek atd.... www.cyklogaraz.cz
Cyklo servis, prodej kol, elektro kol, koloběžek atd.... www.cyklogaraz.cz
To by chtěl každej, ale to rozhodně neznamená, že s novým autem to tak bude.Jirkoj píše:Já Marlinovi rozumim, prostě chce už jenom jezdit a ne se pořád v něčem vrtat a s něčim srát. Jsme na tom podobně a napadají mě stejný píčoviny...
E30 340ic V8 6q- EX

na to staci jeta fabia za 100tis, jinak jak pise BOOST, funglovka je nesmysl, pokud vylozene nevim co z prachama, ale takovy nechodi na e30 forumJirkoj píše:Já Marlinovi rozumim, prostě chce už jenom jezdit a ne se pořád v něčem vrtat a s něčim srát. Jsme na tom podobně a napadají mě stejný píčoviny...

Jediny skutecny argument (z tech co jsem slysel) ve prospech koupe noveho auta, co beru je, ze nekdo proste nechce jezdit autem, ve kterem se vozil nekdo cizi a delal v nem kdovi co. Na to neni co rict. Nicmene tohle jsem slysel pouze jednou, jinak to jsou klasicky kecy, ze kterych vyplyva vesmes to, ze si kupujici mysli, ze koupi noveho auta proti jetemu v konecnem dusledku usetri. Coz je samozrejme hovadina jak prase. Pokud ovsem nesrovnavame jetou F40 a novou Fabii 1.2.
Jo 200D by mohlo, kdyby to dodělal přijel bych se na to osobně podívat, protože jsem rozbitý 200D nikdy neviděl.Hanzz píše:no a co treba nakej MB v atmosfericky rope, to by mohlo vydrzet i Marlina![]()

To co píše vasa je pravda, vyber je mizernej, kdybych chtěl nový vůz podle představ musel bych k BMW/MB a vysázet na stůl 1,6 mega abych byl spokojen, faktem je že stále si lidi neuvědomují neporovnatelnou kvalitu dražších aut. E39 je xkrát lepší než veškerej Passat co kdy jezdil a to si tady hodně lidí myslí že to vůbec může s BMW srovnávat. VW jako nejprofláklejší auto v republice se nedá srovnat s BMW a to téměř v žádném ohledu. Stejný případy pozoruju v reakci na mou W124, kdy se mě ptají proč jsem si nekoupil passat a že je to taky prej moc starý a co je na tom vůbec lepšího? A co v tom máš za motor? 1,9Tdi? Na to už reaguju pouze slovy pche

Rezavějící stodvacetštyry, zinkovaná 996, W211 type RAL 1015 v astronomickym nájezdu, hrdý majitel fichtla
- marlin
- Kontaktovat uživatele:
Nové auto - Pro mě je lepší koupit nové, protože kdbych kupoval ojeté, tak neznám historii toho auta a nevím co se tam kde s tím dělo. Pořád u té ojetiny je větší riziko že narazím na vránu ve které se budu vrtat, než když koupím nové, u kterého vím že je nové a cokoliv přijde na vrub fabrice
záruka . odjakživa máme v rodině nová auta a nikdy s nima nebyl problém. Jezdilo, do servisu to šlo jen na garančky a když byl nějaký problém, tak se to udělo na záruku (nemluvím o spotřebních věcech)
Prostě potřebuju jezdit, jezdit relativně za levno a ne čekat kde se mi někde něco posere a pak odstavit auto a schánět na něj cokoliv a laborovat kde je problém.
Jak řekl Jirkoj.
záruka . odjakživa máme v rodině nová auta a nikdy s nima nebyl problém. Jezdilo, do servisu to šlo jen na garančky a když byl nějaký problém, tak se to udělo na záruku (nemluvím o spotřebních věcech)
Prostě potřebuju jezdit, jezdit relativně za levno a ne čekat kde se mi někde něco posere a pak odstavit auto a schánět na něj cokoliv a laborovat kde je problém.
Jak řekl Jirkoj.
BMW E30 318iS - Musta Kissa,