cus draci chimera se vraci
- Night.chimera
ja porad litam mezy medakama a BMW medak je srdecni zalezitost zatimco bmw se mi libi vevnitr a ta cena a spolehlivost je lepsi pro bmw nerad to rikam ale je to tak zatimco 190ka vzdrzela pul roku pojizda moje stara trica vydrzela cely rok a oboum sem daval stejny kotel 

520i E34 M50 pekne auto

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg

odpovědi
Ano, tohle mám rád. Duševní analýza na dálku. Neděláš po nocích v televizi a nevykládáš třeba z karet nebo tak?Lukas-e21 píše: koukam, že ty seš taky furt všude, na MBCC tě nežerou a tady taky ne....zkusil bych to někde na foru pro nactilety pipinky.

Ano, na MBCC. Nemyslel jsem to špatně. Za legendy pokládám takové lidi, kteří byli na například MBCC fóru ještě před upragdem fóra a pak z mně neznámého důvodu dostali ovoce. Mám nyní na mysli toho člověka co byl hodně nakrátko ostříhaný nosil černý kožený kabát, docela řízek, myslím že si ho pamatuješ ne?Night.chimera píše: na legendu??jako kde??na mbcc

Reagoval jsem vlastně jen z toho důvodu, že sis myslil, že se tu za Tebe někdo vydává. Inu, není tomu tak, tento nickname zde mám registrovaný již několik let a rozhodně by mě nenapadlo někomu krást identitu. Btw, před třemi roky, kdy jsem si registroval tento nickname mě systém nezablokoval (=byl volný) a tudíž si myslím, že Tvé myšlenky o vydávání se za někoho je zcestná.
Nebo 170, nebo 177 i pro Evropu první měli 185 tzv verze ECE bez katu jezdili jen na 98 benz. Po zavedení katu se to snížilo na 177 pak na 170 pro USA rovnou 170 mám dojem. Tyhle hodnoty jsou pro 2,3 16V. 2,5 16V měli mám dojem neměných 195 koní.Finky iS píše:Ty jo,kouakm ze nejsem jedinej uchyl s MB a BMW,Chimera nazdar,na MBCC se uz take moc neukazujes.To video sem videl nescetnekrat,jen dodam ze 2.3-16 mela 185Ps,pokd si nemel US verzi.Jinak zdravim

- Night.chimera
neukazuju protoze mercedesa sem si koupil a uz nemam potrebu resit jak moc se komu libi bile blinkry a tomu druhemu ne a je tam o to hrozna mela tady mi tohle forum prijde docela kamaradske a osobni kdezto tam je to jsou jen znami lidi a to je sakra rozdil a placaj se po ramenou ze maj mercedes tady se proste ty bmw i drtej a dava se jim koteFinky iS píše:Ty jo,kouakm ze nejsem jedinej uchyl s MB a BMW,Chimera nazdar,na MBCC se uz take moc neukazujes.To video sem videl nescetnekrat,jen dodam ze 2.3-16 mela 185Ps,pokd si nemel US verzi.Jinak zdravim
520i E34 M50 pekne auto

- Night.chimera
a taky nejses jedinej uchyl co resi 5hp ve vykonuFinky iS píše:Ty jo,kouakm ze nejsem jedinej uchyl s MB a BMW,Chimera nazdar,na MBCC se uz take moc neukazujes.To video sem videl nescetnekrat,jen dodam ze 2.3-16 mela 185Ps,pokd si nemel US verzi.Jinak zdravim

520i E34 M50 pekne auto