..pockej az se mu bude zdat, ze mame neco co potrebuje (ropa, u nas spis pivo), najednou budou Cechy centrum terorismu a nakope do zadku nas!!! At se nesere do ostatnich a hledi si sam sebe, vzdyt v Iraku este nenasli nic co by oduvodnilo zatim naprosto bezduvodny napadeni a obsazeni suvereni zeme IraqMax-Max píše:jses magorScimitar píše:nic proti Bushovi vlastně je fajn že nakope Irák a podobné státy do zadku, next target: Iran![]()
vrchol debility USA - jen pro silné nátury!!!
([316i e30], 318i e36, M530xdA e60), 324td tour e30, 318i e21, 324d e30, 732iA e23, 524td e28,
535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30
535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30tesne po utoku jsem na to napsal takovou uvahu - http://iracka-krize.wz.cz jsou tam my nazory, tak jestli to nekdo bude cist, tak at to bere na vedomi, pac kazdej muze mit svuj nazor! 
Max Max: Totéž bych moh říct o tobě tak si nech ty kecy jo?
Zkus mi to říct do očí...
Je dobře že je tohle forum věnované autům a ne politice - každý máme svůj názor a každý na něj taky máme svaté právo a nevidím důvod proč si za něj nadávat.
Taky bych moh říct že evropani jsou zbabělí přizdisráči který by s usámou radši vyjednávali a plazili se před ním. Amíci to možná dělají špatně ale alespoň nelezou teroristům (muslimům) do prdele.
Ale nebudem to tady řešit jo?
Je dobře že je tohle forum věnované autům a ne politice - každý máme svůj názor a každý na něj taky máme svaté právo a nevidím důvod proč si za něj nadávat.
Taky bych moh říct že evropani jsou zbabělí přizdisráči který by s usámou radši vyjednávali a plazili se před ním. Amíci to možná dělají špatně ale alespoň nelezou teroristům (muslimům) do prdele.
a nemyslis, ze muslim ma taky pravo na nazor? Asi ne, co?Scimitar píše:Max Max: Totéž bych moh říct o tobě tak si nech ty kecy jo?Zkus mi to říct do očí...
![]()
([316i e30], 318i e36, M530xdA e60), 324td tour e30, 318i e21, 324d e30, 732iA e23, 524td e28,
535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30
535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30Busch je zmrd nejvetsi a doufam ze ho nekdo sejme!!! Bejva tradice, ze na prezidenta, kterej byl zvolenej v roce koncicim nulou (Bush 2000), byl spachanej atentat - tak tomuhle curakovi bych to pral!Scimitar píše:Nemám nic proti Bushovi vlastně je fajn že nakope Irák a podobné státy do zadku, next target: Iran
Na tom neco je ...Scimitar píše:Jo jasně že má nejlíp když ho prosazuje v letadle nebo ve škole viď?
... to uz rikal soudruh
Ja nemam nic proti vire, ale aby mi nakej blbec, kterej nikdy nesukal rikal co muzu a nemuzu ... tak to ne!!!
Tak pod tohle se podepisuju!antik píše:tesne po utoku jsem na to napsal takovou uvahu - http://iracka-krize.wz.cz jsou tam my nazory, tak jestli to nekdo bude cist, tak at to bere na vedomi, pac kazdej muze mit svuj nazor!
dikyUli_d píše:Tak pod tohle se podepisuju!antik píše:tesne po utoku jsem na to napsal takovou uvahu - http://iracka-krize.wz.cz jsou tam my nazory, tak jestli to nekdo bude cist, tak at to bere na vedomi, pac kazdej muze mit svuj nazor!
Co máte proti Bushovi osobně? Že zpackal válku? Nepřipustíte si ani na chvíli že se Bush tady jeví jako pitomec protože ho tak vykreslují skoro všechna evropská média? Nechci říct že je krásnej a chytrej (i když blbec to asi taky nebude) ale osobně si myslím že krysy typu Schroder nebo Chirac jsou mnohem horší.
Co treba Kjotsky protokol - snizovani emise plynu - pan Bush rekl, ze to nepodepisou, ze to neni v ekonomickem zajmu USA - je to proste arogantni zmrd, kterej si mysli ( bohuzel celkem opravnene ), ze je pan sveta. ... to je jeden z prikladuScimitar píše:Co máte proti Bushovi osobně? Že zpackal válku? Nepřipustíte si ani na chvíli že se Bush tady jeví jako pitomec protože ho tak vykreslují skoro všechna evropská média? Nechci říct že je krásnej a chytrej (i když blbec to asi taky nebude) ale osobně si myslím že krysy typu Schroder nebo Chirac jsou mnohem horší.
Ja uz ho osobne nesnasel pred valkou - davno pred valkou.
Kjotský protokol? A ty bys jako prezident podepsal něco, co ti omezí ekonomiku, jen proto, že ti pár zelenejch říká že je to správné? Ten chlap celkem vzato pán světa je, to je fakt, o tom nemusíme diskutovat, to je to co ti vadí?Uli_d píše:Co treba Kjotsky protokol - snizovani emise plynu - pan Bush rekl, ze to nepodepisou, ze to neni v ekonomickem zajmu USA - je to proste arogantni zmrd, kterej si mysli ( bohuzel celkem opravnene ), ze je pan sveta. ... to je jeden z prikladuScimitar píše:Co máte proti Bushovi osobně? Že zpackal válku? Nepřipustíte si ani na chvíli že se Bush tady jeví jako pitomec protože ho tak vykreslují skoro všechna evropská média? Nechci říct že je krásnej a chytrej (i když blbec to asi taky nebude) ale osobně si myslím že krysy typu Schroder nebo Chirac jsou mnohem horší.
Ja uz ho osobne nesnasel pred valkou - davno pred valkou.
Věř mi voni fšichni šukaj, ale hodně znich je teplejch, další maj rádí malý děti, no a ti co sou normální maj na smočení hospodinky.Uli_d píše:Ja nemam nic proti vire, ale aby mi nakej blbec, kterej nikdy nesukal rikal co muzu a nemuzu ... tak to ne!!!
Hlavním účelem celibátu byla ochrana církevních peněz a majetku. Aby biskupové a ti fšelijaký preláti nerozkrádali církevní majetek ve prospěch svejch potomků tak jim nebylo v podstatě dovoleno aby je měly.
A církevní majetek bylo vohromný lákadlo protože ti toho měli víc jak králové.
Tak tak cirkev byla neuveritelne bohata (znamej řad Templařů mel vic penez nez cela Francie tak je francouzkej kral obvinil z kacirstvi a skoncili castecne na hranici a castecne ve vezeni - velmistr Jakub de Molay)BaVomil píše:Věř mi voni fšichni šukaj, ale hodně znich je teplejch, další maj rádí malý děti, no a ti co sou normální maj na smočení hospodinky.Uli_d píše:Ja nemam nic proti vire, ale aby mi nakej blbec, kterej nikdy nesukal rikal co muzu a nemuzu ... tak to ne!!!
Hlavním účelem celibátu byla ochrana církevních peněz a majetku. Aby biskupové a ti fšelijaký preláti nerozkrádali církevní majetek ve prospěch svejch potomků tak jim nebylo v podstatě dovoleno aby je měly.
A církevní majetek bylo vohromný lákadlo protože ti toho měli víc jak králové.
Co se tyce Busche ..... no von neni nejchytrejsi... to je fakt .... ale Saddam byl peknej gauner uz od mala (zastrelil osobne furu lidi svym ucitelem pocinaje a ministrem konče)...a patri mu to
v 70 letech slavne Evropske spolecenstvi se Saddamem čile obchodovalo a prodali mu mimochodem aji uran na.... francouzi se zapadnima nemcema mu dodali technologii a jugoslavci postavili Jaderny reaktor OSIRAK I II . Izraelci jim ho v roce 1981 tesne pred dokoncenim vybombardovali ..........................................................
ex 325i Touring
320i
my phone 732/866610
320i
my phone 732/866610
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Ty si veľmi hustý chlapecScimitar píše:Max Max: No podle mě jsi zase ty kokot no. A taky ti to řeklnu s klidem do očí (v jedné ruce bejzbolka v druhé pistole)
Ak tebe niekto povie, ze si magor, ty mu vracias nazad kokot? Dobre no, len aby si raz niekde nenarazil na tvrdú stenu. A týmto považujem našu internú výmenu oslovení za ukončenú. howgh.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
Už se poprali? Už se poprali?
Pokud jde o USA, tak myslim, ze pravda je proste nekde uprostred... Ono celkove jako "narod" jsou dost zdegenerovany a fakt vedi vsechno o USA, ale Evropa je pro ne velka neznama, myslej si, ze tady snad nemame ani elektrinu... Znam par lidi, co se sem bali jet, ale nakonec jsem je ukecal a fakt se jim tady libilo a treba se i nekolikrat vratili. Ale to neni jenom problem USA, mam kamarada ve Svycarsku a ten se sem taky boji jet, protoze si mysli, ze mame lesejky plny loupezniku, co by ho zastrelili a sebrali mu auto + veci... A tomu jsem to teda nevysvetlil. Proste se sem boji, jsme vychodni Evropa a hotovo... A jeste mi rekl, ze se divi, ze jeste ziju, kdyz to takhle u nas vypada... Ale prave tohle je v kazdym state jiny. Taky znam (nebo znal jsem, nevim, jestli jeste vubec zije) cloveka z Kazachstanu... Je to dost vysoka osobnost Naftogazu. Byli jsme spolu v Britanii a on bez bouchacky nevylezl z domu. Rekl mi k tomu jenom tohle - "Vis, u nas v Kazachstanu proste musis mit zbran. Kdyz se nechas zabit, tvoje chyba. Tak to u nas proste chodi." A kdyz mi popisoval, jak byl dojednavat nejakej obchod v Cecensku a jak tam kvuli nemu bylo nekolik ostrelovacu... no proste zajimavy.
Jen tak mimochodem, kdo si mysli, ze nejvetsi velmoc je USA, ten se podle me plete. Podle myho nazoru to je Cina. Je tam soustredena vyroba prakticky celyho sveta a jestli nekdo sedi na dolarech, jsou to Cinani. Kdyby ty dolary pustili zpatky do obehu, ekonomika USA by sla asi celkem ke dnu... nevim, no...
Pokud jde o USA, tak myslim, ze pravda je proste nekde uprostred... Ono celkove jako "narod" jsou dost zdegenerovany a fakt vedi vsechno o USA, ale Evropa je pro ne velka neznama, myslej si, ze tady snad nemame ani elektrinu... Znam par lidi, co se sem bali jet, ale nakonec jsem je ukecal a fakt se jim tady libilo a treba se i nekolikrat vratili. Ale to neni jenom problem USA, mam kamarada ve Svycarsku a ten se sem taky boji jet, protoze si mysli, ze mame lesejky plny loupezniku, co by ho zastrelili a sebrali mu auto + veci... A tomu jsem to teda nevysvetlil. Proste se sem boji, jsme vychodni Evropa a hotovo... A jeste mi rekl, ze se divi, ze jeste ziju, kdyz to takhle u nas vypada... Ale prave tohle je v kazdym state jiny. Taky znam (nebo znal jsem, nevim, jestli jeste vubec zije) cloveka z Kazachstanu... Je to dost vysoka osobnost Naftogazu. Byli jsme spolu v Britanii a on bez bouchacky nevylezl z domu. Rekl mi k tomu jenom tohle - "Vis, u nas v Kazachstanu proste musis mit zbran. Kdyz se nechas zabit, tvoje chyba. Tak to u nas proste chodi." A kdyz mi popisoval, jak byl dojednavat nejakej obchod v Cecensku a jak tam kvuli nemu bylo nekolik ostrelovacu... no proste zajimavy.
Jen tak mimochodem, kdo si mysli, ze nejvetsi velmoc je USA, ten se podle me plete. Podle myho nazoru to je Cina. Je tam soustredena vyroba prakticky celyho sveta a jestli nekdo sedi na dolarech, jsou to Cinani. Kdyby ty dolary pustili zpatky do obehu, ekonomika USA by sla asi celkem ke dnu... nevim, no...
E39 535i sedan