Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
-
318ikasnar
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od 318ikasnar » 09. 12. 2009 21:40
Gaz píše:Že vás to ještě baví pánové

O auto se stará slušně v mezích jeho možností a z přehánění vyroste jako většina kluků... Nevim jakej obrázek si o lidech vlastnících E30 může udělat po téhle salvě posměchu a arogance. Třeba na fóru vydrží, za pár let si přečte svoje "první" příspěvky a zasměje se jim nebo si raděj koupí felicii a k této komunitě se už nebude hlásit.
POZOR KASNAR JE ZAS TADY

já už si z toho dělám jen srandu ....smrtihlav a terry nejsem já ale moji kámoši kterým se líbí muůj tour vim je mi 16 let ale pohibuju se mezi auty od narození co si budem povídat strejda odtahovku,všichní známí autodílny,nepravej táta pneuservis,kámoš dvě čerpací stanice OMV v chomutově (TERRY), atd......myslete si že jsem blb blbej ale já prostě jsem svůj a jsem machr to přiznávám že občas přeháním taky vim ale stim projektem to myslim vážně a spolupracuju se strejdou kterej navrtal frajírka ,,pasťu e30,, vůbec do tříci neurážim ho ale když potřeboval díly taky přišel ...jsem rád....Ale necháme toho ne vy se do mně prostě serete protože víte že mi je 16 a že do toho auta neskočim a nepojedu do ostravy za někym se ukázat a to že mně chytily fízlové je trest spíše pro mně.....ale kterej 16 letej kluk má na starost třícu a věřte mi že máma ani neví kde se otvírá kapota a myslim že moje e30 je v cajku není to žádnej tuning ale motoricky a vším si dovolím říct že je v hodně dost dobrym stavu...musim jen prostě počkat do 18 let ale prosim vás nechtě mně bejt a přestante se mi mstít ...Děkuju KASNAR ALIAS ENERGY_BMW
WWW.PECEOVUZ.CZ
- Ruční mytí a čištení osobních vozidel -
- Renovace světlometů
- Renovace autolaků (profi)
-autoservis, odtahová služba,diagnostika
BMW E30 318i TOURING R.v 1993
-
Scratchy
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Scratchy » 09. 12. 2009 21:45
Oni do tebe nejebou kvuli věku

kdy už to pochopíš

jebou do tebe kuli těm tvejm příspěvkům. Je mi 16 a do mě nikdo nejebe. čim to bude? asi tim že sem nepíšu takovy zhovadilosti a nevymejslim si jako ty....nevytvarim si tu tucet uctu a nehonim si ego nad ostatni..

--------------------------------------
Ex : E30 Tour M40 1.8
Golf IV TDi

-
TERRY
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od TERRY » 09. 12. 2009 21:50
Nechápu co tady řešíty...ty ANDILEK nebo jak se jmenuješ ty budeš první adept na to komu nathrnu prdel.....seš docela drzej na to schánět si info. A vůbec nwm co to tady probíráte to je snad jeho věc ne jestli jezdí nebo ne....jen vám všem můžu říct, že tenhle kluk to má v hlavě srovnaný a jen tak by to nikam nebo do nikoho nepustil.....a že tady každej na foru machruje kže si přiveze "dva a půli" z Německa za pár korun...to umí každej.
Prodám jákykoli díl od firmy BOSCH na BMW E30 za nejlepší CENY!!!!
-
318ikasnar
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od 318ikasnar » 09. 12. 2009 21:50
Nevymlouvám se na věk,tady jsem se jednou zajebal zůstanu zajebán na věky věků.....ale o tříci se starám jak můžu..

Omlouvámse všem které jsem nařknul
Ale na kupéčku se začne pracovat
No počkejte..
Néé...dělám si srandu...ale teším se na 18ctiny kurvááááááá
WWW.PECEOVUZ.CZ
- Renovace světlometů
-
318ikasnar
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od 318ikasnar » 09. 12. 2009 21:52
Tak kdo si myslí že terry jsem já ?....?
WWW.PECEOVUZ.CZ
- Renovace světlometů
-
Mattles
- člen E30.cz
Příspěvek
od Mattles » 09. 12. 2009 21:54
Tak tohohle už jsem si taky všiml

Podobně se projevuje i na zralocim netu

E30 320i 87' Zinnoberrot
-
WilD
Příspěvek
od WilD » 09. 12. 2009 22:06
Scratchy: Můžem ale začít rejt, že nemáš svý káry v podpisu

...což je ale nuda, takže nerejem...
kasnar: Konečně rozumná slova... Hele předveď kupé, zavřeš nám huby (pokud s ním nebudeš jezdit po ulicí - páč bez papírů od auta a bez řidičáku, to už by bylo moc) a prosímtě počkej si na ŘP, znám to, je to těžký vydržet, ale zkus to

E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke
-
Míšánek
Příspěvek
od Míšánek » 09. 12. 2009 22:07
TERRY píše:Nechápu co tady řešíty...ty ANDILEK nebo jak se jmenuješ ty budeš první adept na to komu nathrnu prdel.....seš docela drzej na to schánět si info. A vůbec nwm co to tady probíráte to je snad jeho věc ne jestli jezdí nebo ne....jen vám všem můžu říct, že tenhle kluk to má v hlavě srovnaný a jen tak by to nikam nebo do nikoho nepustil.....a že tady každej na foru machruje kže si přiveze "dva a půli" z Německa za pár korun...to umí každej.
Tak chlapče, můžu Tě o něco poprosit? Strč si prosím tyto kecy do prdele. A pěkně hluboko, protože na to tu fakt nikdo zvědavý neni. Nevim, jestli si myslíš že se ti na základě slovního spojení "jsi první komu natrhnu prdel" a "seš docela drzej" zvětší tvé péro co do průměru nebo do délky, ale tyto kecy si nech na koledu, ne pro normální lidi

Andílka osobně vůbec neznám, nikdy jsem s ním nevedl dialog, ale přesto jsem pochopil že je to normální rozumný člověk, což se o tobě teď už určitě říct nedá. A klidně si můžeš vlastnit třeba celou sít OMW aj s Benzinou, mně je to u řiti

Naposledy upravil(a)
Míšánek dne 09. 12. 2009 22:10, celkem upraveno 1 x.
No smoke, no fun...

-
Pů
- člen E30.cz
Příspěvek
od Pů » 09. 12. 2009 22:08
WilD píše:Scratchy: Můžem ale začít rejt, že nemáš svý káry v podpisu

kasnar: Konečně rozumná slova... Hele předveď kupé, zavřeš nám huby (pokud s ním nebudeš jezdit po ulicí - páč bez papírů od auta a bez řidičáku, to už by bylo moc) a prosímtě počkej si na ŘP, znám to, je to těžký vydržet, ale zkus to

Než sem měl ŘP, tak mě ukojilo LFS

Tak to zkus
-
318ikasnar
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od 318ikasnar » 09. 12. 2009 22:09
WWW.PECEOVUZ.CZ
- Renovace světlometů
-
318ikasnar
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od 318ikasnar » 09. 12. 2009 22:10
Pů píše:WilD píše:Scratchy: Můžem ale začít rejt, že nemáš svý káry v podpisu

Tak to zkus
Co je to LFS ????
WWW.PECEOVUZ.CZ
- Renovace světlometů
-
WilD
Příspěvek
od WilD » 09. 12. 2009 22:11
Pů píše:WilD píše:Scratchy: Můžem ale začít rejt, že nemáš svý káry v podpisu

Tak to zkus
To není až zlej způsob a prdel je, že co se boků týče, tak to je docela dobrá virtuální příprava
A andilek je mnou osobně prověřen a můžu říct, že jsme pěkně v řiti pánové...

Naposledy upravil(a)
WilD dne 09. 12. 2009 22:13, celkem upraveno 1 x.
E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke
-
fidzi
Příspěvek
od fidzi » 09. 12. 2009 22:12
Piš jak člověk píčo plesnivá

-
Míšánek
Příspěvek
od Míšánek » 09. 12. 2009 22:13
Naposledy upravil(a)
Míšánek dne 09. 12. 2009 22:16, celkem upraveno 2 x.
No smoke, no fun...

-
Pů
- člen E30.cz
Příspěvek
od Pů » 09. 12. 2009 22:13
WilD píše:Pů píše:WilD píše:Scratchy: Můžem ale začít rejt, že nemáš svý káry v podpisu

Tak to zkus
To není až zlej způsob a prdel je, že co se boků týče, tak to je docela dobrá virtuální příprava

Jasný, sám sem tím prošel
LFS a volant G25 mam už rok a naučilo mě to celkem slušný základy.
Hlavně co se týče těch boků

-
Mattles
- člen E30.cz
Příspěvek
od Mattles » 09. 12. 2009 22:15
318ikasnar píše:Pů píše:WilD píše:Scratchy: Můžem ale začít rejt, že nemáš svý káry v podpisu

Tak to zkus
Co je to LFS ????
Modifikovaný LSD

Kecám, je to Life For Speed a když k tomu ještě máš volant, tak je to nářez a je to bezpečnější, než na ulici

E30 320i 87' Zinnoberrot
-
TERRY
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od TERRY » 09. 12. 2009 22:15
Míšánek píše:TERRY píše:Nechápu co tady řešíty...ty ANDILEK nebo jak se jmenuješ ty budeš první adept na to komu nathrnu prdel.....seš docela drzej na to schánět si info. A vůbec nwm co to tady probíráte to je snad jeho věc ne jestli jezdí nebo ne....jen vám všem můžu říct, že tenhle kluk to má v hlavě srovnaný a jen tak by to nikam nebo do nikoho nepustil.....a že tady každej na foru machruje kže si přiveze "dva a půli" z Německa za pár korun...to umí každej.
Tak chlapče, můžu Tě o něco poprosit? Strč si prosím tyto kecy do prdele. A pěkně hluboko, protože na to tu fakt nikdo zvědavý neni. Nevim, jestli si myslíš že se ti na základě slovního spojení "jsi první komu natrhnu prdel" a "seš docela drzej" zvětší tvé péro co do průměru nebo do délky, ale tyto kecy si nech na koledu, ne pro normální lidi

Andílka osobně vůbec neznám, nikdy jsem s ním nevedl dialog, ale přesto jsem pochopil že je to normální rozumný člověk, což se o tobě teď už určitě říct nedá. A klidně si můžeš vlastnit třeba celou sít OMW aj s Benzinou, mně je to u řiti

Takže za prvé: Koukám že ty asi vlastníš e30 316i a tady na si na mě dokazuješ jakej si frajer....když tě to obtěžuje nečti si to nikdo tě nenutí! Za druhé: Nwm jestli je normální když se tady každej pustí do 16 litýho kluka a každej tady vyplýtvá slovní zásobu. Za další: Vypadá to že jsi úplnej negramot nebo nwm ale pro příště OMW se nepíše s dvojtým w. Děkuji. Doufám že se zamyslíš a nedělej tady na mě prosimtě ramena nebo tady vybalim můj vozový park a to se tay všichni na tom foru přím POSERETE!!!!§
Prodám jákykoli díl od firmy BOSCH na BMW E30 za nejlepší CENY!!!!
-
pip
Příspěvek
od pip » 09. 12. 2009 22:17
Vune benzinu píše:
To je vsechno v pohodě že podělá všechny a tak to je prostě věta,která mě osobně vůbec nějak nepohoršila narozdíl od ostatních.
Ale jak se postavíš k tomu,že jezdí jako prase?To mu jako nevyčteč?Pochválíš mu to?Kdo mu potom řekne,že z auta jde udělat banán pomocí lampy?
Ja mu to uz vytknul, kazdopadne to co se tady deje daleko prekonava hranici onoho vytknuti za to, ze dela picoviny na silnici. Vlastne, rekl bych, ze tu (a v puvodnim tematu) uz hezkych par stran o to vubec nejde. To je myslim lehce seznatelne.
KuaJa píše:
A ještě teda řečeno úplně napřímo - tady nevidím zdaleka tak velký problém v klukovi, kterýmu je 14,5 roku a jezdí autem, ale spíš nechápu jeho rodiče, kteří ho nechávají jezdit autem - kor, kdyz uz ho nekde zobli PČR - to už je opravdu ale divný a rodiče bych řekl, že nejsou úplně normální.
+1, kazdopadne!
No joo...a jdem znovu od zacatku.

-
TUŇÁK
Příspěvek
od TUŇÁK » 09. 12. 2009 22:17
TERRY píše:
Doufám že se zamyslíš a nedělej tady na mě prosimtě ramena
nebo tady vybalim můj vozový park a to se tay všichni na tom foru přím POSERETE!!!!§[/quote]
Tak přesně na tyhle žvásty jsme tu všichni zvědavý

-
maca
- člen E30.cz
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od maca » 09. 12. 2009 22:18
tak delej, sem pripraven se posrat!

sedim na hajzlu a mam tu i dost papiru, tak cekam z ceho se ma posrat

clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi