SAMOLEPKY FINÁLE
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Takže: musím jít znovu nechat tisknout, tak se ozvěte kdo máte ještě zájem....přes prázdniny s nějakým rychlým doručováním nepočítejte 

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Huska píše: Takže: musím jít znovu nechat tisknout, tak se ozvěte kdo máte ještě zájem....přes prázdniny s nějakým rychlým doručováním nepočítejte, ale budu se snažit

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Re: samolepka
Kdo má zájem, tak mi pište na mail nebo do osobních. Každému pošlu univerzální mail s veškerými informacemi a posléze samolepky.gatbois píše:ja bych si z dovolenim take vzal....tak dej vedet, kdy a jak.ale nespecham, takze v klidu.
PS: Čím více lidí je vidí ve skutečnosti tím víc přibývá zájmců...tak neváhejte ať se potkáváme (poznáváme) na cestách.

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Taaaak už jsem zase zde
a ikdyž mám kupu práce tak jsem ochotnej rozeslat zase pár samolepeček. Takže posílejte objednávky.]

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
No samozřejmě že budou v co nejbližším termínu.Petr Karas píše:Taaaak je zase hezký, že si tu. Ta ochota je taky hezká, hlavně když máš kupu práce. Kdybych si ty samolepky zase objednal, budou ještě letos?![]()
Chceš říct že někdo nedostal samolepky jak jsem slíbil nebo jak jsi to myslel?

2ks pls, díky
---
Jinak, dámy* a pánové, kdybyste chtěl někdo říznout nějaký samolepky z fólie na autíčko (od decentních záležitostí až po soutěžák - otázka vkusu, neřešim to) tak mi pošlete mejlika. Nějak už to vykomunikujeme
Mimochodem, dlouho jsem dodával nápisy firmě JK Design tuning(Rokycany)
Stříleli je do světa za dost nelidový ceny 
*zcela dle bontonu - jsou tu přece i dámy

---
Jinak, dámy* a pánové, kdybyste chtěl někdo říznout nějaký samolepky z fólie na autíčko (od decentních záležitostí až po soutěžák - otázka vkusu, neřešim to) tak mi pošlete mejlika. Nějak už to vykomunikujeme

m@rshall
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
m@rshall píše:2ks pls, díky![]()
---
Jinak, dámy* a pánové, kdybyste chtěl někdo říznout nějaký samolepky z fólie na autíčko (od decentních záležitostí až po soutěžák - otázka vkusu, neřešim to) tak mi pošlete mejlika. Nějak už to vykomunikujeme![]()
Mimochodem, dlouho jsem dodával nápisy firmě JK Design tuning(Rokycany)
Stříleli je do světa za dost nelidový ceny
NO PROBLEM....napiš mi na maila adresu, atd.... a v zápětí je dostaneš

Díky, napiš mi do mejlíku (bmw@rg.cz) účet a já ti tam nasypu prašule, ať se neprudíme s dobírkou ...Huska píše:m@rshall píše:2ks pls, díky![]()
---
Jinak, dámy* a pánové, kdybyste chtěl někdo atd. atd.
NO PROBLEM....napiš mi na maila adresu, atd.... a v zápětí je dostaneš

m@rshall
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Prosím pište mi na maila. Mám s tím pak zbytečně víc práce dohledávat kdo se mi kam ozve. Dík][