sponzorství příspěvky
Taky to tak budu mít. Viz nová pravidla v sekci sponzorství... Nevidím v tom problém, je to otázka dofinancování chodu fóra pro letošek a doufejme, že i minulé roky.adam320 píše:mam jeden dotaz, nejdriv jsem se chtel zeptat pomoci sz ale mozna by to zajimalo i nekoho jinyho nicmene nechci zakladat topic...proc ma honza vrakarnik z kladna tady svoji vlastni sekci s bazarem, deje se z toho neco pozitivniho??
EDIT:
Luter: Nezlob se, ale osobní hádky tu podle mě prostor nemají. Tak mi tu manžetu, kterou nemáš už xy měsícu, omlať přes SZ, já ti vysvětlím, jak se to stalo a proč to tak je. Pokud jde o minulost a 745i a jednotky z Alfy, narážel jsem malinko na to, ale nejen to, nebylo to jen kvůli tomu. Že tu jsi tak zapsán v paměti, za to ti nemůžu. Taky musím uznat, že jsi od té doby trochu dospěl a chováš se většinou "kapku" jinak. I když mě tvá prvotní reakce na mě kapku naštvala. K ostatnímu (ad sestra) nemám co dodat, snad jen, že pubescentů je tu čím dál víc (já v době své registrace nebyl nic jiného) a radši si toho nevšímat. Těším se někdy na osobní setkání, jsem zván na BMW Cult pro letošek, tak to snad dopadne a uvidíme se, snad si i mnohé u piva vysvětlíme... Proč se vzrušovat, proboha.
E39 535i sedan
tak to jsou kluci ještě dost slušný, na bmwklubu je uvítací otázka "polykáš?", na motorkářích "ukaž kozy", na tuning foru obdobně "uka cecki"Pawka G. píše:No a má ty fotky? nebuď hysterka chlape, na tyhle demence se ptaj na většině foor, kde je velkej přebytek chlapů nad babamaLuter píše: zregistrovala se sestra..na něco se zeptala a bylo jí odpovězeno že tu ženská nepatří a přes sz ji chodily dotazy jestli má fotky v plavkách případně bez plavek...PROČ????

E87 120dA & G07 4.0dx
tak to potom asi radej hledas info v knihach, co...Misa píše:tak to jsou kluci ještě dost slušný, na bmwklubu je uvítací otázka "polykáš?", na motorkářích "ukaž kozy", na tuning foru obdobně "uka cecki"Pawka G. píše:No a má ty fotky? nebuď hysterka chlape, na tyhle demence se ptaj na většině foor, kde je velkej přebytek chlapů nad babamaLuter píše: zregistrovala se sestra..na něco se zeptala a bylo jí odpovězeno že tu ženská nepatří a přes sz ji chodily dotazy jestli má fotky v plavkách případně bez plavek...PROČ????![]()
![]()

E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke
No a "polykáš" teda?Misa píše:tak to jsou kluci ještě dost slušný, na bmwklubu je uvítací otázka "polykáš?", na motorkářích "ukaž kozy", na tuning foru obdobně "uka cecki"Pawka G. píše:No a má ty fotky? nebuď hysterka chlape, na tyhle demence se ptaj na většině foor, kde je velkej přebytek chlapů nad babamaLuter píše: zregistrovala se sestra..na něco se zeptala a bylo jí odpovězeno že tu ženská nepatří a přes sz ji chodily dotazy jestli má fotky v plavkách případně bez plavek...PROČ????![]()
![]()

e28 525i, e83 X3
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
poplatky
no necekal jsem že se to tak protahne tahle diskuze jen me nasralo ze jednou za cas se chce clovek podelit o nejaké problémi z e30 amísto toho po nem hned chcou peníze s tím clankem to není spatnej nápad ale nejsu zadnej spisovatel jo a takovy ty keci že sou tu rady nad zlato lepsi než si kupovat nejakou knížku to je taky hovadina už su tady na foru nejakej pátek a jeste jsem se tu nedozvedel neco co by my pomohlo maximalne hledej nebo mam stejnej problem .
-
- sponzor E30.cz
možná špatně hledáš.....
...celkem chápu kluky,co už tu jsou dlouho.....kažej nováček se ptá stále na skoro to samé(ono ty problémy se celkem opakují),a za ty roky to mlít furt dokola nikoho nebaví
no a sem tam se naj´dou lidi,kteší jsou ofrklí,arogantní a nechce se jim namáhat vlastní mozek
tak se nediv
a navíc-nevidím důvod,proč by měli kluci tahat chod tohoto fora ze svého
...celkem chápu kluky,co už tu jsou dlouho.....kažej nováček se ptá stále na skoro to samé(ono ty problémy se celkem opakují),a za ty roky to mlít furt dokola nikoho nebaví
no a sem tam se naj´dou lidi,kteší jsou ofrklí,arogantní a nechce se jim namáhat vlastní mozek
tak se nediv
a navíc-nevidím důvod,proč by měli kluci tahat chod tohoto fora ze svého
- slubox
- sponzor E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
ja som vzdy nasiel co som hladal, a ak nie tak mi bolo vzdy odpovedane, ci uz v topicu alebo cez SZ.
Skuste sa vzit do koze tvorcov fora, a ako by vam bolo keby to platite z vlastneho vrecka. Asi by ste boli radi kazdej korune od ,,navstevnikov" fora.
Skuste sa vzit do koze tvorcov fora, a ako by vam bolo keby to platite z vlastneho vrecka. Asi by ste boli radi kazdej korune od ,,navstevnikov" fora.
E39 530dat Individual
E30 335i
ex: E30 324d ,,Alpina"
E30 335i
ex: E30 324d ,,Alpina"
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: poplatky
No když jsi línej cokoli napsat, nebo třeba jen někde na netu poshánět info a udělat z toho článek a je podle tebe hovadina, že tu něco pro tebe přínosného najdeš, tak nevím, co tu řešíšMax píše:no necekal jsem že se to tak protahne tahle diskuze jen me nasralo ze jednou za cas se chce clovek podelit o nejaké problémi z e30 amísto toho po nem hned chcou peníze s tím clankem to není spatnej nápad ale nejsu zadnej spisovatel jo a takovy ty keci že sou tu rady nad zlato lepsi než si kupovat nejakou knížku to je taky hovadina už su tady na foru nejakej pátek a jeste jsem se tu nedozvedel neco co by my pomohlo maximalne hledej nebo mam stejnej problem .