kdysi sem mel sluzebniho medveda, tu hranatou skrin, 208D mela oznaceni. Kara moc fajn, velika, vse fungovalo i skrz pokrocilej nabeh a vek, i jizda mne na tom bavila, melo to seriovou "psi nohu" prevodovku

No a tak jednou moje manzelka a ma sestrenice rozhodli, ze od nich zakoupime velice zachovalo sestavu do obyvaku, jelikoz si oni zakoupili novou. Coz o to, auto bylo, cas taky, jedeme. Nalozili sme, s pomoci meho kamarada a jeho manzelky, tak sme v sestave ja a manzelka v kabine a kamos s jeho zenou vzadyu ve skrini ulozeni u zadnich dveri vydali domu. Jedeme, predbiham policajty, jedu si v klidu 60, a v zrcatku pozoruju ze policie nasazuje na predjeti a prede mne. Rikam si, co je kurva spatne, dyt jedu sporadane jak s hnojem, nabytek nechci rozbit, tak mne jen napadlo, zakricel sem kamosoj, sklonte hlavy, at vas neni videt pres zadni skla na dverich skrine. Jedeme jedeme, cca 5km trasa a ten pacient furt prede mnou, zadna kontrola, zadne majacky, nic, furt ta sama rychlost co ja. Nuze sem se nasral, pridal, predjel je a dal sel k domovu. Najednou silena akca, 4 policejni vozy, dva prede mne, dva za mne, a ja nevedel co jako ze se deje. Zastavil sem, vystupuju, koukam s kazdeho auta vylezli 4 policajti, kazdej ruku na kveru, do prdele, pujdu dolu ani nevim za koho s kym si mne spletli, to je pruser vole.... neco takoveho se mi honilo hlavou. Najednou jeden rika: Otevrit skrin! Ja, kroutic se sem se k cinu moc nemel, preci jenom je zakazano vozit lidi na lozni plose. Nedalo se, otevrit se muselo. Otevru a kamos hned jak je zbadal, lezic na stolku, pronesl: Dobrý večer!. Cela ta gruppa poldu zachvat smichu, primo do kolen a skoncilo to dohovorem. Proc to cele? Sme vzdusni carou 40km od ukrajinskych hranic, prevadeci pouzivali presne takova auta a tomu debilovi trcela kstice pres sklo, tak si ta prvni hlidka vsimla a mysleli ze vezu migranty