Prave kvuli podobnym exotum...

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Asmodeus

Příspěvek od Asmodeus » 02. 01. 2009 09:25

Já si myslím, že čísla mrtvých ani moc klesat nemůžou, když silniční provoz čím dál víc houstne. Pravděpodobnost nehody se tudíž automaticky zvyšuje.
Bydlím v malém městě (25000 obyvatel) a sleduju, kolik tady za posledních 5 let přibylo aut! Je to až neskutečné! Je tady jedna hlavní ulice, dlouhá asi 2,5 km a na ní parkovalo minimum aut, všechno stíhaly pobrat parkoviště u paneláků, co jsou na té ulici. Dneska je kumšt na této ulici zaparkovat, oba okraje kolem silnice jsou plné. Jedno veliké parkoviště (kapacita cca 50 míst), co ho máme před barákem, bývalo prázdné. Dneska bývá problém tam někdy sehnat fleka. A to mluvím o období 5 let. A aut pořád přibývá!
Tím chci jen říct, že čím víc aut bude po cestách jezdit, tím víc vzrůstá pravděpodobnost, že budou bourat. A že lidi jezdí s autama, které by neprošly technickou, a nemají snahu závady odstranit, k tomu snad ani nemá cenu nic říkat... :?

WilD

Příspěvek od WilD » 02. 01. 2009 09:41

No prave. To mi pripomnelo, ze co jsem zazil na Slovensku, jsem nepobral... Takovy prasarny by v CR mely tak 50% sanci na uspech, ale vzhledem k ridcimu provozu jim to tam vychazi 9x z 10. Omlouvam se, ze to takhle zobecnuju po dvou tydnech projezdenych na Slovensku, ale veci jako napr. 3 dodavky vzajemne se predjizdejici na okresce apod. me opravdu prekvapovaly.

E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke

Odpovědět