bavili sme se o knizce..a tam radek pod spotrebou je vnejsi hlucnost vozidla..Tweety píše:Jak jsou psaný spotřeby, tak hned řádek pod nimiIwan píše:este mi rekni, kde mas tu kolonku v knizce, pac ja tam teda nic takovyho nemam a to ve 2pripadech
Další info k EKOpoplatku
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...

tvoje vec, ale moje zkusenost je uplne jina..Hoonnza píše:Já teda nevim jo ale podle mě to v tom jejich registru nebude ..
kdyz te zastavi PCR, tak sou schopny ti prerikat tvuj tp jako basnicku

dneska uz je to pekne vsechno propojeny..
B ílo M odrá W rtule
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...

Toyota KE35, AE86, Golf Mk2 20v turbo, BMW E30 335i tour, E30 335i Turbo coupe, E30 324td chromák sedan, E34 520i tour
Myslíš že žiješ na pionýráku? že ta změna nastala právě v období kdy je auto v tvojem vlastnictví, a řádek kterej ti ušetří 10T se tam pravděpodobně ocitnul nějakou náhodou a ty si nedovedeš představit jak se to stalo?:roll:Hoonnza píše:ale že by to bylo až tak do podrobna .. nechce se mi tomu věřit..
...vy teda říkáte srát na to..? ale 10 000 jim fakt nedám takže asi jediný řešení.. ta dekra prej nikoho na úřadě nazajímá sem se dozvěděl na bmw klubu.. Tak co se může stát kdyby na to přišli..? Kdybych řekl že oničem nevím ..
E36 323i coupé
No co já vim, tak toho dneska moc propojenýho nemaj. Když jsem si vyběhával TP ja Jawku tak v Praze věděli velký kulový a posílali mě do BrnaIwan píše: dneska uz je to pekne vsechno propojeny..

E30 327i MK M Cabrio MTechII
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
No hlučnost je kolonka číslo 14. Já myslel kolonku číslo 13. druhej řádek. Nicméně druhej den jsem to prozkoumával ještě jednou a zjistil jsem že se nejdná o EHS ale o EHK, takže jsem to tak jako tak popletl. Tudíž se omlouvám za mýlku a beru zpět. V knížce TP jsem to nenašelIwan píše: bavili sme se o knizce..a tam radek pod spotrebou je vnejsi hlucnost vozidla..
Tak to není. Na lustracích ti pomalu ani nezjistí, jaký tam maj bejt pneuIwan píše: kdyz te zastavi PCR, tak sou schopny ti prerikat tvuj tp jako basnicku )
dneska uz je to pekne vsechno propojeny..

Z čeho myslíš že ty TP tisknou, právě z toho jejich PC. Tudíž věř, že v PC mají vše, co ty máš v TP. Ale trestat by tě za to nemohli. Ať mi někdo dokáže, že jsem to tam dopisoval já. Nicméně ti to nepřijmou a zplatíš to stejněHoonnza píše:ale že by to bylo až tak do podrobna .. nechce se mi tomu věřit..

tak to je pěkně blbý ..
diky za odpověd.. a myslíš teda že to ani nemá cenu zkoušet jo.. vlastně všechno závisí jen na uřednici ne .. ? jestly si toho všimne nebo ne.. Já sem právě myslel že ty tp maj jako nevyplněný a pak to tam jen dopisujou na stroji a ne přez pc.. Njn asi se nedá nic dělat no.. prostě papíry dám zrušit a auto jde na díly.. 

Toyota KE35, AE86, Golf Mk2 20v turbo, BMW E30 335i tour, E30 335i Turbo coupe, E30 324td chromák sedan, E34 520i tour
heled tak ještě jednou jelikoš nevim vůbec co mám stim dělat .. poradíte mi někdo.. ?
stav je nejhorší co se asi mohlo stát..
tp nezpsaná norma momentálně ještě nepřepsané na mě musim stim zajet do plzně na přepis (mám plnou moc + poistku na 1/4 roku +nová stk+evidenčka) Za přepis-odhlášení na novýho majitele dám 800kč ?
Potom musim do prahy na registr - tady to přihlásit a vypláznout 10 000tis který momentálně fakt jen tak na vyhozní nemam .. Kam bych si stim měl teda zajít pro zápis nějaký tý normy..
kterou mi uznaj .. abych nemusel cálovat těch 10k...ale "jen" 5k nebo 3k
tp nezpsaná norma momentálně ještě nepřepsané na mě musim stim zajet do plzně na přepis (mám plnou moc + poistku na 1/4 roku +nová stk+evidenčka) Za přepis-odhlášení na novýho majitele dám 800kč ?
Potom musim do prahy na registr - tady to přihlásit a vypláznout 10 000tis který momentálně fakt jen tak na vyhozní nemam .. Kam bych si stim měl teda zajít pro zápis nějaký tý normy..

- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Prosim tě a o jaký auto teda jde ?Hoonnza píše:heled tak ještě jednou jelikoš nevim vůbec co mám stim dělat .. poradíte mi někdo.. ?
Potom musim do prahy na registr - tady to přihlásit a vypláznout 10 000tis který momentálně fakt jen tak na vyhozní nemam .. Kam bych si stim měl teda zajít pro zápis nějaký tý normy..kterou mi uznaj .. abych nemusel cálovat těch 10k...ale "jen" 5k nebo 3k

http://www.dekra-automobil.cz/emisni_udaje2.php
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
No on měl z části pravdu, pokud si pozorně přečteš odkaz ode mneHoonnza píše:teed sem volal jednomu chlápkovi co se těmahle blbostma zabejvá a ten mi řekl že prej to dělaj normálně na stk.. Asi blbost co.. napsal toto: Na stanici technické kontroly si nechejte znovu měřit emise a podle toho upravit údaj v technickém průkazu.

Na Dekře píší, že pokud navštívíš stanici technické kontroly, která s Dekrou jako takovou spolupracuje, moho ti to vystavit tam. Tudíž nejprve čti a pozorně, je tam i odkaz na tyto STK