hlavne to musi byt blizko benzinkyJirka325 píše:Hmmm, ze bych jel taky ? Pokud tady o weekendu budu...
Velka akce asi nebude, bylo by to o hubu, asi to bude pokracovat dal tak, ze si vzdycky nejaka skupinka lidi domluvi a pojede si nekam zadriftovat, treba do mimone, kde jsme byli a pak tahle myslenka vznikla
Soutěž v driftování - byl by zájem?
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jste měli natočit můj krásnej drift ve středu na okruhu.... délka cca 80-100m ... jen ten výjezd jsem "trochu" přehnal
Jsem si jistej, že bych vyhrál
Jsem si jistej, že bych vyhrál
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Zatím ne ... pokud jsi mluvil s Fidem, tak víš o co deondra_m píše:A máš nějaké fotky výsledku?Huska píše:Tak to jste měli natočit můj krásnej drift ve středu na okruhu.... délka cca 80-100m ... jen ten výjezd jsem "trochu" přehnal![]()
![]()
![]()
Jsem si jistej, že bych vyhrál![]()
![]()
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
Idealni by bylo video, to je vic vypovidajici nez fotky.
Budu muset taky nekam zajet, abych dodelal letnaky 14tky co mam na diskach, ktery hodlam vyuzivat na zimu, co jsou dobry akorat na spaleni, takze je radsi zdriftuju do platna, nez je spalit.
Jezdit dverma je lepsi pozitek, nez jenom stat na miste, pripadne se tocit dokolecka a jenom palit.
Takze Gerox, jestli vis o dobrym miste a jedes na pruzkum, tak bych se pridal.
Budu muset taky nekam zajet, abych dodelal letnaky 14tky co mam na diskach, ktery hodlam vyuzivat na zimu, co jsou dobry akorat na spaleni, takze je radsi zdriftuju do platna, nez je spalit.
Jezdit dverma je lepsi pozitek, nez jenom stat na miste, pripadne se tocit dokolecka a jenom palit.
Takze Gerox, jestli vis o dobrym miste a jedes na pruzkum, tak bych se pridal.
ne bohuzel je v praci...ale jsem s nim nonstop v kontaktu....tak jen prot jsem se ptal...i kdyz vlastne nevim jestli bude v nedeli v praci...Jirka325 píše:Jojo, Slim by ho mel mit. Jestli budu v Praglu, tak jedu. Slim jede taky ?GeRoX píše:vim o dobrym miste....letiste u horomeric...chci tam tenhle vikend...
...chtel jsem zitra ale to jedu do chomutova...viz akce/srazy....takze bud na podvecer anebo az v nedeli...
...slim na tebe ma cislo ne?
...tak ja ti cinknu az tam pojedu...jak jsem rikal spise sobo odpo nebo nede dopo az cely den...

Zatím ne ... pokud jsi mluvil s Fidem, tak víš o co deHuska píše:ondra_m píše:A máš nějaké fotky výsledku?Huska píše:Tak to jste měli natočit můj krásnej drift ve středu na okruhu.... délka cca 80-100m ... jen ten výjezd jsem "trochu" přehnal![]()
![]()
![]()
Jsem si jistej, že bych vyhrál![]()
![]()
Asi by vyhral - muzu potvrdit
apropo.. - ako to vyzera
ex 325i Touring
320i
my phone 732/866610
320i
my phone 732/866610
- Night.chimera
tak panove jak to tady ctu tak si asi verite na drift ja ani nahodou nerikam ze bych si to nechtel zkusit ,ale zavodit v tom asi ne kdyby to bylo nekde kolem prahy tak do 100KM tak bych jel teda jestli se mi podari vyresit ta kulisa
napad chvalimm
520i E34 M50 pekne auto

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg
Drift
Jeden takový obdelnik je tzv. letiště u Příbrami. Jsou to dvě rovnoběžné asi 10-15m široké rovinky a jsou mezi sebou propojeny asi tak 8metrů širokýma cestama.Tam se dá driftovat celkem dobře. Byli jsme tam s Matyasem a Despem kdyz jsem mel 735i. Byly to naše první drifty a na silnici jsme se udrželi. Na tý rovince se dá i dělat kolem kužele jak chce Francis. Povrch je asi jako v Hradci.No a čumilové jako já můžou stát uprostřed a nemělo by se jim nic stát.Jo a okolo je pole. Desp má taky video z naší akce tak by se to dalo i zkouknout.
---:: www.desp.ic.cz ::--- BMW fun site
=M40 šicí stroj=
=M40 šicí stroj=
Re: Drift
No vyborne, sem s videemHerák píše:Jeden takový obdelnik je tzv. letiště u Příbrami. Jsou to dvě rovnoběžné asi 10-15m široké rovinky a jsou mezi sebou propojeny asi tak 8metrů širokýma cestama.Tam se dá driftovat celkem dobře. Byli jsme tam s Matyasem a Despem kdyz jsem mel 735i. Byly to naše první drifty a na silnici jsme se udrželi. Na tý rovince se dá i dělat kolem kužele jak chce Francis. Povrch je asi jako v Hradci.No a čumilové jako já můžou stát uprostřed a nemělo by se jim nic stát.Jo a okolo je pole. Desp má taky video z naší akce tak by se to dalo i zkouknout.