Jaký motor pro začátečníka?
osobne bych zacinajicimu ridici 2.5 nedoporucoval, je jasne ze mnoho lidi to auto zvladne a ma to vlohy ale pokud nema clovek neco nalitane tak to neni dobra volba, mam znameho, ktery si koupil ford cougar 2.5, najeto mel 5000 km po auto skole a auto za osm hodin hodil na Mistecke v Ostrave na strechu a jeste smetl cervenou mazdu s sebou, kamarad v Mazde jako spolujezdec skoncil v nemocnici v ruce dratu jak blazen a rok nemocenska a to jenom proto ze blbecek si musel neco dokazovat, ironii je, ze se mu nic nestalo jen si porezal ruce anohy o sklo jak z nej vylizal ven, dalsi stesti mel v tom, ze se zastavil o plot a zelezna tycka z plotu byla zarazena vedle sedacky, stacilo deset centaku a vypadal by jak napichnuty burt nad ohnem, proto bych byl s nakupem silnejsiho auta opatrny, kazdy chce obcas zamachrovat a uvedomi si ze auto je zbran az se neco stane, timto koncim me moralisticke zvasty:-)
BMW E30 318i M10, BMW E39 535i M62
presne tak , nebo si kup 1.6tku kamo a jezdi si,cekam tyden nez ji budes chtit prodat,to samy s 1.8,2.0 vsak uvidis
pokud mas v planu dodrzovat predpisy a nedelat picoviny za volantem tak bych nevidel problem ani v necem silnejsim,pokud si typ ktery bude chtit zkouset pred holkama frajeriny a pred kamosema se s nekym nahanet a nemas zkusenosti ,tak vicemene pocitej se spatnym koncem auta , mozna tebe nebo i cestujicich co s tebou jeli,jen pro upozorneni...
pokud mas v planu dodrzovat predpisy a nedelat picoviny za volantem tak bych nevidel problem ani v necem silnejsim,pokud si typ ktery bude chtit zkouset pred holkama frajeriny a pred kamosema se s nekym nahanet a nemas zkusenosti ,tak vicemene pocitej se spatnym koncem auta , mozna tebe nebo i cestujicich co s tebou jeli,jen pro upozorneni...

SOUHLAS,chlapi Vy ztoho děláte kovbojku,1.8 nebo 5.0 diť je to uplně jedno furt je to jenom auto se kterím se musíš umět rozjet a zabrzdit to ostatní je jenom o zviku,např :moje kámoška jezdí v 5.0 medvedoj ,ma ho jako první auto asi 3roky a uplně v poho a to se stím občas pěkně nesere a proč ? protože je na to zviklá a ví co od toho auta může očekávat a dolů s obsahem by už asi nešla,takže takový ty keci jako kup 1.8 na naučení a pak kup 2.5 sou pěkná bejkárna,v obouch autech se dá vyseakat stejně,zaleží jenom na člověku co má vtej kouly na krkuKubis píše:Pokud není člověk debil a umí aspoň trochu jezdit, tak může začít třeba s 3.0

BMW 3??i e30 Touring,286ps-400Nm,dávám tomu ještě rok nebo dva
Moje čeština je sice na úrovni "ach ten češtin" ale to co napsal bojler vyrazilo dech i mě "zvik" a "zviklá" mě zatlouklo do země
) Jinak se stotožnuju s tím že je to o tom co má v hlavě.. já mám papíry cca 10měsíců a dvě auta co řídím častějš sou New Yaris 0,9l a xsara picasso 1,6.. a v obou dvou vím že se můžu zabít a tak ani s těmahle slaboučkejma autama nejezdím rally.. řídil jsem i audi S4 a subaru impreza sti a jsem tu stále... Ale jsem zastáncem názoru že je lepší učit se s nižší kubaturou ... občas tomu prostě člověk šlápne a nedovedu si představit jak se může rozletět takovej 5L medour.. takže 1,8 bude asi moje první volba až půjdu do E30
hawk domluvil jsem
)

TAK JEZDÍ ABI SES VIJEZDYL NEBO TĚ TO SATLUCÉÉÉ DO SEMNĚĚĚLadron píše:Moje čeština je sice na úrovni "ach ten češtin" ale to co napsal bojler vyrazilo dech i mě "zvik" a "zviklá" mě zatlouklo do země) Jinak se stotožnuju s tím že je to o tom co má v hlavě.. já mám papíry cca 10měsíců a dvě auta co řídím častějš sou New Yaris 0,9l a xsara picasso 1,6.. a v obou dvou vím že se můžu zabít a tak ani s těmahle slaboučkejma autama nejezdím rally.. řídil jsem i audi S4 a subaru impreza sti a jsem tu stále... Ale jsem zastáncem názoru že je lepší učit se s nižší kubaturou ... občas tomu prostě člověk šlápne a nedovedu si představit jak se může rozletět takovej 5L medour.. takže 1,8 bude asi moje první volba až půjdu do E30
hawk domluvil jsem
)

JINAK JESTLY SI JEZDIL V S4 A STI .TAK 5.L S-CLASS TO JE O TUNU TĚŽŠÍ DÁLNIČNÍ EXPRES PROTI TEMHLE DVOUM RAKETÁM
BMW 3??i e30 Touring,286ps-400Nm,dávám tomu ještě rok nebo dva
Přiklánim se k názoru,že záleží na pilotovi,co umí z dřívějška před papírama,třeba lítání po poli s žigulíkem:) a hlavně co si chce hnedka takhle po řidičáku dokázat ..
Máš spousty píčusů,který ženou svýho golfa místama rychlostí ,kde by si to soudnej řidič nedovolil a pak sou típkové,ktrý právě maj ňákou průpravu,zkušenosti,nebudou třeba těch 170kobyl zbytečně dráždit,dokavaď si nebudou jistý,že to ukočírujou
Fakt jen vo povaze 
Máš spousty píčusů,který ženou svýho golfa místama rychlostí ,kde by si to soudnej řidič nedovolil a pak sou típkové,ktrý právě maj ňákou průpravu,zkušenosti,nebudou třeba těch 170kobyl zbytečně dráždit,dokavaď si nebudou jistý,že to ukočírujou

- [CZ]Airwolf[OC]
-
- Kontaktovat uživatele:
ahoj,
já to mám ještě v čerstvé paměti - v autoškole jsem jezdil s fabkou 1.9SDI a tak jsem si pak poridil předokolku seat ibiza 1.2...časem jsem prostřidal další předokolky(pickup v praci, tatovy octavky(66kw a 96kw na prednich kolech), seat toledo no a pred mesicem jsem poridil e30 318i touring a ucim se odznovu.
takze tu kapitolu s predokolkama muzes klidne vynechat a sednout rovnou do 318i...ja mam diferak 4,45 a s tím 1.8 dokaze taky pekny veci obzvlast na vlhke silnici.
doporučuji 318i
já to mám ještě v čerstvé paměti - v autoškole jsem jezdil s fabkou 1.9SDI a tak jsem si pak poridil předokolku seat ibiza 1.2...časem jsem prostřidal další předokolky(pickup v praci, tatovy octavky(66kw a 96kw na prednich kolech), seat toledo no a pred mesicem jsem poridil e30 318i touring a ucim se odznovu.
takze tu kapitolu s predokolkama muzes klidne vynechat a sednout rovnou do 318i...ja mam diferak 4,45 a s tím 1.8 dokaze taky pekny veci obzvlast na vlhke silnici.
doporučuji 318i
'92 318iS Touring M-technic II
'88 318i Touring - ex
'02 E39 530d Touring M-Packet - ex
'97 E38 735i TOP - ex
'03 E65 730i Logic 7
'94 E30 318i Touring - RIP
'09 E61 530d xDrive M-Packet - ex
'17 G31 530d xDrive M-packet
'88 318i Touring - ex
'02 E39 530d Touring M-Packet - ex
'97 E38 735i TOP - ex